Peter Griffin
کاربر سایت
بیا کاکو:dفقط گیج نشی این منطقه خوش آب و هوای شما با ما فاصله بسیار کمی داره(خونه مام بزرگم!)میلاد جان پیش شماره 3319 !! بچه پایین شهریم دیگه :biggrin1: !
یه ADSL خوب تا ماهی 50 که نا محدود باشه معرفی کن . مرسی
فعلا در تهران عرضه نمیشه.اما میتونی زنگ بزنی جویا بشی.سلام
دوستان هنوز هیچ راهکاری وجود نداره تا بشه روی خطوط فیبر نوری ADSL راه اندازی کرد؟
آخه میگن جدیدا مخابرات روی فیبر ADSL میده! کسی خبر نداره چجوری میشه از مخابرات ADSL گرفت؟!:confused:
شاتل غلط کرد :biggrin1: . من خودم با D-link و Compex و Tenda از شاتل استفاده کردم . این سرعت که چت میزنه فکر نکنم واسه مودم باشه . چون صبانت هم یه مدتی از 150 شروع میشد و میومد رو 12 بعد میشد 24 و بعد 53 !!!!دوستان من امروز از شاتل adsl 512 گرفتم،سرعت دانلود موقع دانلود بالا پایین میره!میاد رو 24 میره رو 80!چت میزنه واسه خودش!همش متغییره!:biggrin1:امکان داره از مودمم باشه؟آخه شاتل گفت فقط Asus ساپورت میکنه!واسه من asus نیست.
دوستان من امروز از شاتل adsl 512 گرفتم،سرعت دانلود موقع دانلود بالا پایین میره!میاد رو 24 میره رو 80!چت میزنه واسه خودش!همش متغییره!:biggrin1:امکان داره از مودمم باشه؟آخه شاتل گفت فقط Asus ساپورت میکنه!واسه من asus نیست.
شاتل غلط کرد :biggrin1: . من خودم با D-link و Compex و Tenda از شاتل استفاده کردم . این سرعت که چت میزنه فکر نکنم واسه مودم باشه . چون صبانت هم یه مدتی از 150 شروع میشد و میومد رو 12 بعد میشد 24 و بعد 53 !!!!
این چیزا واسه شرکت های درپیت ADSL ایران یک امری طبیعی محسوب میشه :biggrin1:
شاتل غلط کرد 2:d
من خودم مودم Level One گرفتم از شاتل 128 سرعت دانلودم ثابت 22 هست:d
شما شاید چند روز دیگه درست میشه.
ای بابامنم 128 شاتل دارم،دانلودم یه ثانیه رو 5 جه،یه ثانیه رو 20،یه ثانیه رو 40،یه ثانیه رو 15 و کلا بین 5 تا 40 ثانیه به ثانیه در حال تغییره:biggrin1:
والا همه asus و planet و ... پیشنهاد میدن اما من 3 سال به طور شبانه روزی از مودم D-link 322t دارم استفاده می کنم تاحالا هیچ مشکلی نداشته . واقعآ خر کاره :biggrin1:بچه ها میشه 4-5 تا مودم خوب معرفی کنین (مشخصات کامل ) به همراه قیمت شون . مرسی