اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قبلا هم گفته بودم رایگان شبانه شاتل چنگی به دل نمیزنه به خاطر همین من رفتم سرویس eco128 رو به arthome تبدلی کردم که به نظرم از همه سرویسهای دیگه اقتصادی تره

سرویس arthome محدودیت 40 گیگابایتی داره ولی با توجه به سرعت ارسال و دریافت شما هرگز بیشتر از 22 گیگ در ماه نمیتونید دانلود کنید البته اگر 24 ساعت مثل من آنلاین باشید

الان سیستم من از 25 شهریور روشن بوده و فقط چند بار ریستارت کردم مدل مودم هم tp-link8811 هست
و طبق تحقیق که کردم همه کسانی که از نمایندگی شاتل adsl گرفته بودند (کاسبهای پاساژ) مودم tp-link داشتند
:biggrin1:

من با شاتل تماس گرفتم میگن فقط این ها رو تایید میکنیم :
ASUS , SYMPHONY , 3COM WIRLESS , PARADYNE , BILION

این حرف به معنی اینه که با بقیه سر سازش نداره و هی dc و افت سرعت میاندازه تو کارشون ؟

من با شاتل تماس گرفتم میگن فقط این ها رو تایید میکنیم :
ASUS , SYMPHONY , 3COM WIRLESS , PARADYNE , BILION

این حرف به معنی اینه که با بقیه سر سازش نداره و هی dc و افت سرعت میاندازه تو کارشون ؟
مودمی که خودشون میفروشن زایکسل هست

در مورد dc هم من تو 24 ساعت شاید 2 بار بازم تایید میکنم شاید 2 بار dc بشم
در مورد اینکه شبها سرعت کمه ربطی به مودم نداره بلکه تعداد کاربر بیشتری روی یک پورت قرار میگیرند

من خودم شب 21 ماه رمضان هنوز از سرویس eco128 استفاده میکردم اون شب به علت کم بودن تعداد کاربرا سرعت دانلود من 50 کیلو بایت در ثانیه بود

من با همین tp-link سرعت تا 11 کیلوبایت در ثانیه رو هم تجربه کردم با خط 64 که 3 کیلوبایت بیشتر از چیزی هست که براش تعریف شده
این حرف شما کاملا غلطه که فقط با این چند مدل مشکل نداره

بلکه طبق گفته خودشون فقط دو تا مودم رو ساپورت نمیکنن که یکی d-link هست و دیگری رو نامش رو به خاطر ندارم

و این عدم ساپورت در تمام نمایندگیهای تهران و شهرستان اعمال میشه

شما خودت باید چندتا مودم امتحان کرده باشی
مثلا مودم d-link همه میدونن برای دیال آپ بهترین گزینه است
و مودم alfex مزخرف ترین مودم برای استفاده دیال آپ هست (DC خودکار هنگام زنگ خوردن سخت افزار ضعیف عدم شناسایی توسط ویندوز xp صدای نا هنجار رله و ...)
چون خودم هر دو مدل رو داشتم

ZATOICHI
فقط مهم اینه که xbox با lan و یا usb مودم مشکل نداشته باشه و سریع بشناسه
ولی اگر دوست داشتی میتونی xbox رو بیاری خونه ما هم من یه دست باش بازی کنم هم اینکه تو امتحان کنی چطوره ؟؟؟

بابا من خواستم بگیرم گفتن همه رو ساپورت میکنیم!
من الان 2 روزه شب تا صبح دارم کار میکنم نه افته سرعت دارم نه DCشدن ART128دارم محدودیت رو 18 گیگ کردن!!!!خیلی خوبه خداییش با این مودم هم هیچ مشکلی نیست کلا عشق و حال دارم میکنم.هر مودمی دوست داری بگیر:d

مودمی که خودشون میفروشن زایکسل هست

در مورد dc هم من تو 24 ساعت شاید 2 بار بازم تایید میکنم شاید 2 بار dc بشم
در مورد اینکه شبها سرعت کمه ربطی به مودم نداره بلکه تعداد کاربر بیشتری روی یک پورت قرار میگیرند

من خودم شب 21 ماه رمضان هنوز از سرویس eco128 استفاده میکردم اون شب به علت کم بودن تعداد کاربرا سرعت دانلود من 50 کیلو بایت در ثانیه بود

من با همین tp-link سرعت تا 11 کیلوبایت در ثانیه رو هم تجربه کردم با خط 64 که 3 کیلوبایت بیشتر از چیزی هست که براش تعریف شده
این حرف شما کاملا غلطه که فقط با این چند مدل مشکل نداره

بلکه طبق گفته خودشون فقط دو تا مودم رو ساپورت نمیکنن که یکی d-link هست و دیگری رو نامش رو به خاطر ندارم

و این عدم ساپورت در تمام نمایندگیهای تهران و شهرستان اعمال میشه

شما خودت باید چندتا مودم امتحان کرده باشی
مثلا مودم d-link همه میدونن برای دیال آپ بهترین گزینه است
و مودم alfex مزخرف ترین مودم برای استفاده دیال آپ هست (DC خودکار هنگام زنگ خوردن سخت افزار ضعیف عدم شناسایی توسط ویندوز xp صدای نا هنجار رله و ...)
چون خودم هر دو مدل رو داشتم
اره
zyxel رو به یکی اینجا فروختن 60 تومان در حالی که تو بازار 48 تومانه

اگه دقت کرده باشی اخر اون جملم علامت سوال بود :biggrin1:
و اون افت سرعت شب هم کاملا طبیعیه با وجود یک چیز مجانی :biggrin1:
بابا من خواستم بگیرم گفتن همه رو ساپورت میکنیم!
من الان 2 روزه شب تا صبح دارم کار میکنم نه افته سرعت دارم نه DCشدن ART128دارم محدودیت رو 18 گیگ کردن!!!!خیلی خوبه خداییش با این مودم هم هیچ مشکلی نیست کلا عشق و حال دارم میکنم.هر مودمی دوست داری بگیر:d

من از همون اول دنبال asus am 602 بودم چون یک ماه قبل یک دونه برای پسر خالم گرفتم 45
امروز یک جا یافتم میداد 47 که صبح میرم بگیرم

اینطوری خیال خودم هم راحته

مرسی :smile:

جواب جدید شاتل در مورد support کردن tp-link :

مودم تی پیلینک با تجهیزات شاتل همخوانی ندارد. سرویس روی این مودم کیفیت مطلوبی نخواهد داشت. در صورتی که تمایل دارید از این مودم استفاده کنیدنصب و پشتیبانی سرویس با مسئولیت خودتان می باشد. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02123099 داخلی 603 تماس بگیرید

نمیشه کاری کرد ADSL 256 سرعتش بالاتر برد مثلا 512 بشه؟؟؟؟منظورم اینکه راهی هست که دستکاریش کرد؟؟؟!
برنامه هایی مثل FlashSpeed200% یا dsl_speed سرعت اینترنت چقدر بالا میبرن؟؟؟!

اين كسي كه مياد تو خونه مودم نصب ميكنه و خدمات ميده از طرف شركت چقدر ميگيره؟
شاتل که بابت نصب سرویس 5 تومن گرون تر از بقیه میگیره ولی بابت شخصی که میاد خونه چیزی نمیگره

البته اگر مشکلی وجود داشته باشه و نصاب برای بار بعدی بخواد بیاد هزینه میگیره
البته طرف کار خاصی نمیکنه

ZATICHI
ببین توی کامپیوتر که اینطوریه اگر LAN آنبورد باشه بوسیله درایور مادربورد شناسایی و نصب میشه
اگر هم اسلات باشه با درایور خودش نصب میشه به خاطر همین وقتی مودم رو روشن کنی در عرض چند ثانیه مودم وصل میشه به خط

بخش usb هم که فایلهای نصبی داره یعنی ممکنه برای نصب یک مودم با پورت usb به xbox به مشکل بخوری چون خود xbox لن داره بهتره که لن مودم رو به xbox وصل کنی

مودم tp-link8811 هم usb داره هم lan قیمتش هم ارزونه و تو رنج d-link 200 هست
در ضمن مودم tp-link ضمانت نداره

اگر هم pc و xbox رو میخوای به مودم وصل کنی بهتره دنبال یه مودم با دو خروجی lan بگردی که بهتره بری تو بازار مودم ها رو ببینی بعد بیای اینجا در مورد هر کدومشون از متخصص سخت افزار انجمن سوال کنی

آخرین ویرایش:
saver عزیز با تشکر از راهنمایی شما . من هم میخوام usb رو به pc و lan رو به xbox وصل کنم
یه سواله دیگه . سرعت lan از usb بیشتره و یا بهتره ؟
برای مودم شما پیشنهادی نداری ؟
با تشکر

zatoichi سرعت پورت lan غالبا بیشتر از usb هست اما چون تو ایران سرعت اینترنت محدوده
استفاده از پورت usb مشکلی ایجاد نمیکنه (فکر میکنم سرعت انتقال اطلاعات در usb ورژن 1 چیزی حدود 12 مگابیت در ثانیه باشه)

اما اینکه بخوای هر دو پورت رو مورد استفاده قرار بدی حتما با یه متخصص مشورت کن
چون ممکنه مودم شما نتونه همزمان دو تا پورت رو پشتیبانی بکنه

در مورد معرفی مودم متاسفانه من اطلاعات زیادی ندارم بچه های سخت افزار میتونند کمکت کنند

سلام
دوستان امروز یدفعه کانکشن من که یه Local Area Connection بود، ارور Limited or No Connectivity داد و دیگه کانکت نشد. زنگ زدم به پشتیبانی گفت باید یه کانکشن جدید با یوزر و پسورد بسازم. ساختم و کانکت شدم(دیگه Local Area Connection نبود که Enable ـش کنم). ولی در کانکت شدن به لایو دچار مشکل شدم.
نمیشه این مشکل رو برطرف کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or