اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
down up
30.0 9.0 SNR
31.5 54.0 Line attenuation
96 160 Date rate

خط خوبه نسبتا ... فکر کنم مشکل از سرويس دهی اونها باشه...

بهشون بگو خط رو چک کنن برای نويز چون ميتونن تو مسير مخابرات تا درب منزل رو چک ميکنن ...

اگه سيم کشی داخل باشه ( این SNR نشون ميداد ) که ایرادی نداشت... فقط UPLOAD شايد مشکل نويز باشه که جدی نيست ( منم دارم )

تنها راه اینه که بگيد خودشون چک کنن :
سيمی که از مخابرات به آپارتمان رسيده ... اینو خود ISP چک کنه
در صورت نياز سيمبان ( از مخابرات ) ميگيريد برات يه سيم از BOX پاين ميکشن که کنار برق هم نباشه

خط خوبه نسبتا ... فکر کنم مشکل از سرويس دهی اونها باشه...

بهشون بگو خط رو چک کنن برای نويز چون ميتونن تو مسير مخابرات تا درب منزل رو چک ميکنن ...

اگه سيم کشی داخل باشه ( این SNR نشون ميداد ) که ایرادی نداشت... فقط UPLOAD شايد مشکل نويز باشه که جدی نيست ( منم دارم )

تنها راه اینه که بگيد خودشون چک کنن :
سيمی که از مخابرات به آپارتمان رسيده ... اینو خود ISP چک کنه
در صورت نياز سيمبان ( از مخابرات ) ميگيريد برات يه سيم از BOX پاين ميکشن که کنار برق هم نباشه

دستت درد نکنه بابت راهنمایی:love: میترسیدم از سیمکشی داخلی باشه که دردسر زیاد داشت

چه ارزون شده من 95 گرفتم از پايتخت خيلی وقت پيش
آره چون دیگه مدل 602 هم وارد نمیشه و از همون پایتخت طبقه سوم سازگار شبکه بود گفت همه قیمتارو نمیدونم چرا پایین کشیدیم.در هر صورت الان خیلی به صرفست خریدنش.البته من فعلا PS3 ندارم و برای کنکور فروختم!احتیاج به وایرلسش ندارم رفتم level one FBR-1116 گرفتم که خوده شاتلم میده(البته اونا 57 میدن من 47 گرفتم)اما 2 روزه در کانفینگش مثل ..گیر کدم:d
نمیشه و نمیخوامم بگم اونا بیان نصب کنن!توی سایتشم چون تازه داره 2ماه از این مودم ها میده هنوز راهنماشو نذاشته!
الان 2روزه ADSL دارم اما نمیشه استفاده کنم!

من Adsl 256 دارم،تا امروز ظهر سرعت دانلود روی 40-50 بود. همیشه هم همین جوری بود! :biggrin1:
ولی الان حدود 1 یا 2 ساعت که من سرعت دانلود رو چک کردم،با IDM سرعت رو روی 100 تا 120 نشون میده!!! :biggrin1::biggrin1:
ایول! کلی فاز میده! :biggrin1: حیف که ترافیکم کم مونده وگرنه یه چیزی میذاشتم دانلود بشه! :biggrin1:

ویرایش: از پارس وی (نمایندگی پارس آنلاین) سرویس میگیرم!

سلام دوستان . کسی از داده گستر نوین سرویس میگیره؟ پینگش خوبه برا انلاین ؟ (من فردا برام وصل میکنند خواهشا یه چیزی بگید که ضربه روحی نخورم:cheesygri)

سلام دوستان
من از شاتل میخوام سرویس بگیرم

همون طور که میدونید am 602 اصلا نیست
بیشتر از 10 روزه همه جا رو گشتم و بررسی کردم :eek:

میخواستم d-link بگیرم که گفتن شاتل باهاش مشکل داره :eek:
اتا الان که صبح مبخواستم tp-link بگیرم که دیدم یکی از دوستان تو همین تاپیک داره میگه با این مارک هم مشکل داره :eek::eek:

جریان چیه ؟ :confused:
یعنی همه مشترکین شاتل باید یک شاخه از asus نمایندگی بگیرن ؟ :biggrin1:

دوستان من ADSL 512 از شاتل دارم و معمولا 60 تا دانلود دارم. شب ها از ساعت 1 تا 7 ترنسفرش رایگان هست ولی دقیقا تو این بازه سرعتم به شدت پایین میاد. اصلا سایت هم به زور باز میکنه. میخواستم بدونم بقیه هم که از شاتل ADSL دارن هم همین مشکل رو دارن یا فقط مشکل من هست؟

دوستان من ADSL 512 از شاتل دارم و معمولا 60 تا دانلود دارم. شب ها از ساعت 1 تا 7 ترنسفرش رایگان هست ولی دقیقا تو این بازه سرعتم به شدت پایین میاد. اصلا سایت هم به زور باز میکنه. میخواستم بدونم بقیه هم که از شاتل ADSL دارن هم همین مشکل رو دارن یا فقط مشکل من هست؟
آقا من 2 روزه سرویسم راه افتاده ART1 128 هست اصلا فرقی نداره برام!!!!
همش 22 هست چه روز چه شب زیاد بشه کم نمیشه!
سلام دوستان
من از شاتل میخوام سرویس بگیرم

همون طور که میدونید am 602 اصلا نیست
بیشتر از 10 روزه همه جا رو گشتم و بررسی کردم

میخواستم d-link بگیرم که گفتن شاتل باهاش مشکل داره
اتا الان که صبح مبخواستم tp-link بگیرم که دیدم یکی از دوستان تو همین تاپیک داره میگه با این مارک هم مشکل داره

جریان چیه ؟
یعنی همه مشترکین شاتل باید یک شاخه از asus نمایندگی بگیرن ؟
منم مثل شما نگرد که نیست تا 2 ماه دیگه!
یارو دیروز اومد سرویس منو نصب کنه گفت اینقدرم asus شاخ نیست همین کاربرا و isp ها اینقدر گفتند افتاده دهن ملت:d
من همه جا گشتم آخر رتم پاساژ پایتخت طبقه سوم سازگار شبکه اونجا یکدونه LevelOne FBR-1116 گرفتم 5 سال گارانتی 2سال تعویض 48 بدون چونه(حوصله نداشتم)!
دیروزم نصب کرد الان دارم کیف میکنم خیلی مودم خوبیه شاتل هم پشتیبانی میکنه بری ببینی آپدیت هاشم قرار میده توی سایتش.اینو بگیری الان بهترین گزینست چون من یک هفته پرس جو کردم.

منم مثل شما نگرد که نیست تا 2 ماه دیگه!
یارو دیروز اومد سرویس منو نصب کنه گفت اینقدرم asus شاخ نیست همین کاربرا و isp ها اینقدر گفتند افتاده دهن ملت:d
من همه جا گشتم آخر رتم پاساژ پایتخت طبقه سوم سازگار شبکه اونجا یکدونه LevelOne FBR-1116 گرفتم 5 سال گارانتی 2سال تعویض 48 بدون چونه(حوصله نداشتم)!
دیروزم نصب کرد الان دارم کیف میکنم خیلی مودم خوبیه شاتل هم پشتیبانی میکنه بری ببینی آپدیت هاشم قرار میده توی سایتش.اینو بگیری الان بهترین گزینست چون من یک هفته پرس جو کردم.

ممنونم بابت توضیحات خوب و کاملتون

فقط این که 2 ماه دیگه قراره چه اتفاقی بی افته ؟ :biggrin1:

و این که شما اطلاعی نداری که شاتل tp-link رو باهاش سازگاره یا نه ؟

مرسی :smile:

دوستان من الان 256 پارس آنلاین دارم و چون هزینش واسه شهرستان ماهی 51 تومان زیاده اگر از ماه دیگه 128 بخوام بگیرم دوباره باید 1 هفته منتظر ژانره شدن خط بشم و هزینه نصب بدم دوباره یا همین رو تبدیل می کنن به 128؟ خواهشا جواب بدین اگر معطلی و دردسر داره بیخیال بشم

دوستان من الان 256 پارس آنلاین دارم و چون هزینش واسه شهرستان ماهی 51 تومان زیاده اگر از ماه دیگه 128 بخوام بگیرم دوباره باید 1 هفته منتظر ژانره شدن خط بشم و هزینه نصب بدم دوباره یا همین رو تبدیل می کنن به 128؟ خواهشا جواب بدین اگر معطلی و دردسر داره بیخیال بشم
اگه شرکتت رو میخوای عوض کنی معطلی داره ولی من این کار رو کردم و از پارس آنلاین رفتم چون محدودیتش روانی کنندس.
ولی اگه از همون شرکت سرویس رو میخوای عوض کنی, معطلی نداره.

ضمنا, "رانژه" درست تره. :love:

قبلا هم گفته بودم رایگان شبانه شاتل چنگی به دل نمیزنه به خاطر همین من رفتم سرویس eco128 رو به arthome تبدلی کردم که به نظرم از همه سرویسهای دیگه اقتصادی تره

سرویس arthome محدودیت 40 گیگابایتی داره ولی با توجه به سرعت ارسال و دریافت شما هرگز بیشتر از 22 گیگ در ماه نمیتونید دانلود کنید البته اگر 24 ساعت مثل من آنلاین باشید

الان سیستم من از 25 شهریور روشن بوده و فقط چند بار ریستارت کردم مدل مودم هم tp-link8811 هست
و طبق تحقیق که کردم همه کسانی که از نمایندگی شاتل adsl گرفته بودند (کاسبهای پاساژ) مودم tp-link داشتند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or