اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها امروز سرویس من وصل شد حال کنید
569250353.png

شاتل 128 ترافیک 3گیگ
فقط پیگم پایین

اینم باکو خیلی خوبه :
569256615.png
بیشترم میشه
من با همین سرویس تا 60 - 70 هم به طور معمولی دانلود دارم
ولی پینگش همین دورو بره 300 هستش

BROXIGAR اگر تروجان تو سیستمت داشته باشی بله کم میشه
و اگر بعضی برنامه ها رو به صورت auto update بذاری بازم کم میشه
ولی در حالت عادی مقدار خیلی ناچیزی کم میشه اون هم به خاطر ارتباط با ارائه دهنده adsl هست

MZN84 اصلا :p

ps3 lover حیف که نمیخوام داغ دلت رو تازه کنم :biggrin1:

بچه ها امروز سرویس من وصل شد حال کنید
569250353.png

شاتل 128 ترافیک 3گیگ
فقط پیگم پایین

اینم باکو خیلی خوبه :
569256615.png
من هم از این سرویس دارم دوستم ازشون پرسیده بود(اون هم داره دیگه:biggrin1:)گفتن سرعت باز کردن صفحه ها 128 هست و سرعت دانلود 512 میباشد.
آخ امروز واسه پرداخت پول اخطار داد داشتم از نگرانی میمردم که نکنه قطع کرده باشن:(:biggrin1:

BROXIGAR اگر تروجان تو سیستمت داشته باشی بله کم میشه
و اگر بعضی برنامه ها رو به صورت auto update بذاری بازم کم میشه
ولی در حالت عادی مقدار خیلی ناچیزی کم میشه اون هم به خاطر ارتباط با ارائه دهنده adsl هست

تروجان نداره.الان انتی تروجان نصب کردم.
میشه مثال بزنی چه برنامه هایی auto update هستن؟
من رو سیستمم اینا نصبه : acrobot reader-anti trojan-3d max 2009-nero 9-bit torrent-firefox
بقیه برنامه هام هم به اینترنت ربطی ندارن.nod 32 داشتم که پاک کردم اما تاثیری نداشت
الان حسب کردم تو 1ساعت تقریبا 15 تا 20 مگا دانلود میکنه:(

يكي نيست جواب ما رو بده؟:-":-"
یه مدت پیش دولت یه قانون تصویب کرد خونگی فقط تا 128 اجازه داره به خاطره اون این صبا بیشتر نمیده ولی من نمیدونم تو تبریز انگار بعضی مثل همارا یا شاتل انگار میدن ولی در کل اگه شما از صبا 128 محدود بگیری چون پرتاش بازه سرعت دانلود شما تا 70 80 یا بیشتر میرسه که میشه مثل همون اینترنت 1 mb
موفق باشی...

تروجان نداره.الان انتی تروجان نصب کردم.
میشه مثال بزنی چه برنامه هایی auto update هستن؟
من رو سیستمم اینا نصبه : acrobot reader-anti trojan-3d max 2009-nero 9-bit torrent-firefox
بقیه برنامه هام هم به اینترنت ربطی ندارن.nod 32 داشتم که پاک کردم اما تاثیری نداشت
الان حسب کردم تو 1ساعت تقریبا 15 تا 20 مگا دانلود میکنه:(

من خودم از nod32 استفاده میکنم از بقیه آنتی ویروسها و آنتی تروجانها هم استفاده نکردم

به نظرم آخرین ورژنش رو نصب کن و از طریق این آدرس وریفایش کن و بعد آپدیت کن
به طور حتم اون آنتی تروجانی که روی سیستمت نصب هست نمیتونه تروجانهای جدید رو پیدا کنه

در ضمن nod32 امکان آپدیت دستی رو هم داره از قسمت advanced mode میتونی بهش دست پیدا کنی و اونو از حالت auto update خارج کنی

خود فایر فاکس هم auto update داره باید غیر فعال کنی adobe reader - quick time player - cproxy - bit torrent همه اینها auto update دارن که باید غیر فعال بشوند

ولی هیچ یک از اینها در طول شبانه روز فعال نمیشوند و اینکه شما میگی ساعتی 15 تا 20 مگ دریافت داری حتما یه چیزی داره اطلاعات شما رو میدزده

در ضمن آمار این مقدار دریافت رو از کجا بدست میاری از طریق سایت خدمات دهنده adsl ؟؟؟
در ضمن ممکن هست یه نفر از اکانت شما استفاده کنه پسوردتون رو عوض کنید و با سرویس دهنده تماس بگیرید و مشکل رو بیان کنید

من خودم از nod32 استفاده میکنم از بقیه آنتی ویروسها و آنتی تروجانها هم استفاده نکردم

به نظرم آخرین ورژنش رو نصب کن و از طریق این آدرس وریفایش کن و بعد آپدیت کن
به طور حتم اون آنتی تروجانی که روی سیستمت نصب هست نمیتونه تروجانهای جدید رو پیدا کنه

در ضمن nod32 امکان آپدیت دستی رو هم داره از قسمت advanced mode میتونی بهش دست پیدا کنی و اونو از حالت auto update خارج کنی

خود فایر فاکس هم auto update داره باید غیر فعال کنی adobe reader - quick time player - cproxy - bit torrent همه اینها auto update دارن که باید غیر فعال بشوند

ولی هیچ یک از اینها در طول شبانه روز فعال نمیشوند و اینکه شما میگی ساعتی 15 تا 20 مگ دریافت داری حتما یه چیزی داره اطلاعات شما رو میدزده

در ضمن آمار این مقدار دریافت رو از کجا بدست میاری از طریق سایت خدمات دهنده adsl ؟؟؟
در ضمن ممکن هست یه نفر از اکانت شما استفاده کنه پسوردتون رو عوض کنید و با سرویس دهنده تماس بگیرید و مشکل رو بیان کنید

adsl دارم که پسوورد نداره.مودمو روشن میکنم کانکت میشه
امارو از سایت parsonline میگیرم.از اونجا سرویس میگیرم
با این وجود که پسوورد نداره بازم میشه کسی استفاده کنه؟(دزدی)
راستی وقتی مودم خاموشه اصلا از حجم کم نمیشه
از آپدیت ویندوزم نیست(غیر فعال کردم).ویندوز 7 نصبه رو سیستمم

adsl دارم که پسوورد نداره.مودمو روشن میکنم کانکت میشه
امارو از سایت parsonline میگیرم.از اونجا سرویس میگیرم
با این وجود که پسوورد نداره بازم میشه کسی استفاده کنه؟(دزدی)
راستی وقتی مودم خاموشه اصلا از حجم کم نمیشه
از آپدیت ویندوزم نیست(غیر فعال کردم).ویندوز 7 نصبه رو سیستمم

اینجوری که شما میگی،وقتی مودمت خاموشه هیچی دانلود نمیشه،پس کسی دزدی نمیکنه از اکانت شما.پس من فقط دو تا چیز به ذهنم میرسه:
1. یه برنامه ای یا آنتی ویروست وقتی به نت وصل میشی،خودشو آپدیت میکنه.
2. یه تروجان یا اسپای چیزی روی سیستم شما نصبه که داره اطلاعات میفرسته.

اگه مشکل شما شماره 1 باشه، که معمولا برنامه هایی که دارن آپدیت میشن،توی تسک بار (Task bar) هستن،مثل آنتی ویروس،یا مثلا Adobe pdf reader.

اگر هم مشکل شما شماره 2 باشه که باید یه آنتی ویروس خوب نصب کنی و سیستم رو اسکن کنی،من پیشنهاد میکنم که شما یه Kaspersky Internet Security اصل بخری ;)

آخرین ویرایش:
سلام
مودم Asus 602 از 2 ماه پیش کمیاب و از یک ماه پیش موجود نیست دیگه توی بازار امروز پاهام تاول زد پیدا نشد 60 تا مغازه رو رفتم:d
کسی جایی رو نمیشناسه هنوز داشته باشه؟
بعد گفتن به جاش level One آوردن که بهتره (من از شاتل خدمات میگیرم)میخواستم ببینم کسی از این مودم داره؟راضیه و اینا
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or