r10ronaldinho
کاربر سایت
منظورم اینه که کسی میتونه اطلاعات رو مانیتور کنه
از لحظه ارسال تا دریافت ؟؟؟
تا اونجایی که من می دونم نه
منظورم اینه که کسی میتونه اطلاعات رو مانیتور کنه
از لحظه ارسال تا دریافت ؟؟؟
بیشترم میشهبچه ها امروز سرویس من وصل شد حال کنید
شاتل 128 ترافیک 3گیگ
فقط پیگم پایین
اینم باکو خیلی خوبه :
تهران هستي فك ميكني از دماغ فيل افتادي پايين ؟!؟
من هم از این سرویس دارم دوستم ازشون پرسیده بود(اون هم داره دیگه:biggrin1گفتن سرعت باز کردن صفحه ها 128 هست و سرعت دانلود 512 میباشد.بچه ها امروز سرویس من وصل شد حال کنید
شاتل 128 ترافیک 3گیگ
فقط پیگم پایین
اینم باکو خیلی خوبه :
يكي نيست جواب ما رو بده؟سلام.
چه جوري سرعت 1mb يا 512kb ميشه گرفت؟
سايت صبانت زده براي بالاي 128 مدرك ميخواد؟!!
اگه راهي بلدين به ما هم بگين.:biggrin1::biggrin1:
یه مدت پیش دولت یه قانون تصویب کرد خونگی فقط تا 128 اجازه داره به خاطره اون این صبا بیشتر نمیده ولی من نمیدونم تو تبریز انگار بعضی مثل همارا یا شاتل انگار میدن ولی در کل اگه شما از صبا 128 محدود بگیری چون پرتاش بازه سرعت دانلود شما تا 70 80 یا بیشتر میرسه که میشه مثل همون اینترنت 1 mbيكي نيست جواب ما رو بده؟
تروجان نداره.الان انتی تروجان نصب کردم.
میشه مثال بزنی چه برنامه هایی auto update هستن؟
من رو سیستمم اینا نصبه : acrobot reader-anti trojan-3d max 2009-nero 9-bit torrent-firefox
بقیه برنامه هام هم به اینترنت ربطی ندارن.nod 32 داشتم که پاک کردم اما تاثیری نداشت
الان حسب کردم تو 1ساعت تقریبا 15 تا 20 مگا دانلود میکنه
من خودم از nod32 استفاده میکنم از بقیه آنتی ویروسها و آنتی تروجانها هم استفاده نکردم
به نظرم آخرین ورژنش رو نصب کن و از طریق این آدرس وریفایش کن و بعد آپدیت کن
به طور حتم اون آنتی تروجانی که روی سیستمت نصب هست نمیتونه تروجانهای جدید رو پیدا کنه
در ضمن nod32 امکان آپدیت دستی رو هم داره از قسمت advanced mode میتونی بهش دست پیدا کنی و اونو از حالت auto update خارج کنی
خود فایر فاکس هم auto update داره باید غیر فعال کنی adobe reader - quick time player - cproxy - bit torrent همه اینها auto update دارن که باید غیر فعال بشوند
ولی هیچ یک از اینها در طول شبانه روز فعال نمیشوند و اینکه شما میگی ساعتی 15 تا 20 مگ دریافت داری حتما یه چیزی داره اطلاعات شما رو میدزده
در ضمن آمار این مقدار دریافت رو از کجا بدست میاری از طریق سایت خدمات دهنده adsl ؟؟؟
در ضمن ممکن هست یه نفر از اکانت شما استفاده کنه پسوردتون رو عوض کنید و با سرویس دهنده تماس بگیرید و مشکل رو بیان کنید
adsl دارم که پسوورد نداره.مودمو روشن میکنم کانکت میشه
امارو از سایت parsonline میگیرم.از اونجا سرویس میگیرم
با این وجود که پسوورد نداره بازم میشه کسی استفاده کنه؟(دزدی)
راستی وقتی مودم خاموشه اصلا از حجم کم نمیشه
از آپدیت ویندوزم نیست(غیر فعال کردم).ویندوز 7 نصبه رو سیستمم