1 مگ ماهی 19 تومن؟
بله درسته البته این قضیه هنوز تو تهران اجرا نشده والان فقط تو دو شهر مشهد و تبریز وجود داره
البته بگم که محدودیت دانلود داره 19 تومن ماهی 2 GB
1 مگ ماهی 19 تومن؟
بله درسته البته این قضیه هنوز تو تهران اجرا نشده والان فقط تو دو شهر مشهد و تبریز وجود داره
البته بگم که محدودیت دانلود داره 19 تومن ماهی 2 GB
یه سوال : (البته زیاد به Adsl ربطی نداره)
استفاده از شبکه هوشمند به صرفه تره یا خرید کارت اینترنت ؟!
---------
راستی کسی از دوستان از صبانت سرویس نگرفته ؟!
اگه آره ، میزان رضایت چقدره ؟!
با تشکر و سپاس !
من کرج هستم ، تا تیر ماه از یه شرکتی به نام شبدیز میگرفتم میگفت داتکه کرجه ؟!بستگی به منطقه ای که هستی داره که سرویس خوب باشه یا نه ولی از من میشنوی فقط از داتک بگیر من بسیار راضی هستم
به شدت دارم روز شماری میکنم تا قبض تلفن بیاد ، دارم از عذاب وجدان پیر میشم.خرید کارت بهتره اولا بشدت پول تلفنت زیاد نمیاد بعد که شبکه هوشمند هی دیسی میشی روی مغز را میره:biggrin1: پول تلفنتم که دیگه:biggrin1: میگی مفتی هست میزنی اینقد استفاده میکنی بعد که قبض میاد حساب کار دستت میاد:biggrin1:
سلام به اساتید بزرگ کسی هست اینجا که سرویس 512 اکو شاتل داشته باشه اگه هست بگین چطوریاست خوبه میارزه؟ اگه میشه یه تست برام ازسش بذارین
لینکمعاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: فراخواني دربارهي ورود پهناي باند توسط بخش خصوصي به داخل كشور اعلام كرده و پيشنهاداتي نيز در اين زمينه ارايه شده است.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان (ايسنا)، دربارهي ورود پهناي باند توسط بخش خصوصي به داخل كشور اظهار كرد: به علاقهمندان و متقاضيان اعلام شد در صورتي كه ميتوانند به ورود هر خط STM1 پهناي باند با قيمت زير 10 هزار دلار يعني به تعبيري پايينتر از قيمتي كه در حال حاضر بخش دولتي يا شركت ارتباطات زيرساخت وارد ميكند اقدام كنند، به ما اعلام كنند.
وي با بيان اين كه اين موضوع هنوز اجرايي نشده است، تصريح كرد: شركتهاي انتقال داده ندا يا PAP به ما اعلام كردهاند كه قرار است كنسرسيومي تشكيل دهند كه ميتواند حتي پايينتر از رقم خريد يك STM1 پهناي باند را به كشور وارد كنند.
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ادامه داد: از شركتهاي متقاضي دعوت كرديم تا در جلسهاي مباحث، نظرات و راهكارهاي اجرايي خود را براي اين موضوع به ما ارايه دهند و سازمان نيز از هرگونه حمايتي در اين زمينه دريغ نخواهد كرد.
همچنين مسعود رياضيات - رييس انجمن كارفرمايان شبكههاي اينترنتي كشور - در گفتوگو با خبرنگار ايسنا در پاسخ به اين كه چرا كاهش هزينهي اينترنت پرسرعت براي شركتها براي كاربران نهايي تاثيري نداشته است اظهار كرد: زماني شركتهاي انتقا ل داده يا ندا به شبكهي زيرساخت پيشنهاد كردند كه حاضرند كنسرسيومي تشكيل داده و پهناي باند مستقيم از خارج تهيه شود.
وي با بيان اين كه ورود يك STM1 پهناي باند كه 155 مگ است، نزديك 6 هزار دلار براي مخابرات هزينه دارد گفت: مخابرات اين ميزان را به هشت برابر قيمت ميفروشد يعني هر STM1 را به قيمت 48 ميليون تومان به فروش ميرساند و اين كاهش20 درصدي قيمت را بعد از اين گرانفروشي انجام داده است.
به گفتهي رياضيات مخابرات در حال حاضر بزرگترين گرانفروش است و چنانچه تهيه و تامين پهناي باند دست بخش خصوصي باشد، ميتواند پهناي باند را به يك چهارم قيمت تهيه و توزيع كند؛ در حال حاضر شركتهاي اينترنتي با حداقل سود و در بسياري مواقع با ضرر پهناي باند واگذار ميكنند زيرا خود شركت ارتباطات زيرساخت در راس هرم پهناي باند را به چندين برابر قيمت بينالمللي واگذار ميكند.