اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من ميخوام از داتك 256 بگيرم
پينگش خوبه؟ميشه تو live راحت بازي كرد؟

ببین داتک به منطقه ای که هستی خیلی ربط داره. مثلا من الان 128 داتک دارم تو لایو خیلی از بازیهارو خوب میتونم برم اگه 256 بگیرم که خیلی بهتر میشه. شما ببین وضعیتش تو منطقه شما چیجوریه.;)

آقا snake این پینگی که شما گفتی برای بازی آنلاین به درد بخور هست یا نه اگه نه کدوم خط برای بازی خوبه و در ضمن برای بازی آنلاین حتما باید نسخه ی اصل بازی رو داشت

آقا snake این پینگی که شما گفتی برای بازی آنلاین به درد بخور هست یا نه اگه نه کدوم خط برای بازی خوبه و در ضمن برای بازی آنلاین حتما باید نسخه ی اصل بازی رو داشت

من واسه بازی آنلاین شدیدا صبا رو توصیه میکنم ، چونکه اکثر موقع ها دارای ping عالیه (نسبت به یاهو 200) و سرعت دانلود عجیبی داره (سرویس 128 دارای سرعت 110-20 اه جدیدا :confused: ) . فقط یه بدی داره اونم اینکه دارای محدودیت اه که اگه با اینش مشکل نداشته باشی به نظز من که عالیه .

من اصلا صبا رو توصیه نمی کنم قدیم خیلی خوب بود
الان پینگش افتضا حه فقط صبح ها خوبه از ساعت 5-6 به گند کشیده میشه
از ساعت 8-10 هم اصلا نمیشه کانکت شد بس که شلوغ شده پشیبانی هم افتضاح
سرعتشم بخوره تو سرشون
از ساعت 3-7 که مجانیه سرعتش میاد رو 14-15
خلاصه اینکه صبا یه زمانی فوق العاده بود

داتک 256 رو به دانشجوها به همون قیمت 256 میده در ضمن سرعت دانلود 256 چنده!؟

آره به دانشجو ها هم با همون قیمت که تو سایت زدهمیده که کلا در میاد 28600 سرعت دانلودشم بستگی داره به مخابراتی که ازش میگیری چون سرعت شیر میشه اگه خوب در بیاد 27 تا 32

256 با محدودیت 2 گیگ = حدودا 17000 تومن از شرکت کیمیا ارزش داره ؟!
البته 17000 در مجموع ( + عوارض ، ماهیانه و ... )
در کرج !
سلام
محمد رضا جون کلا بستگی به خودت داره که بخوای چه استفاده ای از اینترنت بکنی. مثلا من در حالت عادی حدودا ماهی15الی 20 گیگ دانلود دارم که اگر آپلود هم به اون اضافه کنی میشه حدود 25 گیگ. ولی خوب آدمی هم میشناسم که با اینکه adsl داره در ماه 1 گیگ بیشتر دانلود نداره که اونم بیشتر صرف پیج باز کردن و دانلود فایل های کوچک و کم حجم هست.
پس ببین که بیشتر کارت با اینترنت چی هست. در مورد قیمت هم تقریبا همه جا همین قیمت هست حالا یکم بالا یکم پایین.
در مورد خوب یا بد بودن کیمیا هم باید یا از کسایی که دارن ازش سرویس میگیرن سوال کنی. ولی کلا سرویس های محدودیت دار از سرویس های نامحدود بهتره . (به کاربر سرعت بالا تر از حد معمول میدن تا ترافیکش زودتر تموم بشه;)).
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or