اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
محمد رضا جون کلا بستگی به خودت داره که بخوای چه استفاده ای از اینترنت بکنی. مثلا من در حالت عادی حدودا ماهی15الی 20 گیگ دانلود دارم که اگر آپلود هم به اون اضافه کنی میشه حدود 25 گیگ. ولی خوب آدمی هم میشناسم که با اینکه adsl داره در ماه 1 گیگ بیشتر دانلود نداره که اونم بیشتر صرف پیج باز کردن و دانلود فایل های کوچک و کم حجم هست.
پس ببین که بیشتر کارت با اینترنت چی هست. در مورد قیمت هم تقریبا همه جا همین قیمت هست حالا یکم بالا یکم پایین.
در مورد خوب یا بد بودن کیمیا هم باید یا از کسایی که دارن ازش سرویس میگیرن سوال کنی. ولی کلا سرویس های محدودیت دار از سرویس های نامحدود بهتره . (به کاربر سرعت بالا تر از حد معمول میدن تا ترافیکش زودتر تموم بشه;)).
یا علی مدد
مرسی حسن جان ،
من نزدیک به 1 سال شبدیز داشتم
محدودیتش خیلی کم بود و الان دنباله یه شرکتی میگردم که سرعت حداقل 256 رو با محدودیت حداقل 3 گیگ زیر 20 تومن بده تو کرج.
کیمیا هم به نظرم فقط اسمه !؟ شک دارم به کیفیتش !

درود
میخواستم ببینم میشه با خط تلفنی که من ای دی اس ال گرفته ام جای دیگری استفاده کنم منظورم اینه مثلا ای دی اس ال من در محل کارم است و میخواهم اینو در خونه خودم هم داشته باشم؟ راهی هست؟
ممکنه بگین خوب واسه خونه ات هم سرویس بگیر اما خط خونمون فیبر نوری است

سلام
الان قیمت 256 و 512 نامحدود حدودا رو چقد می چرخه؟
و بعد اینکه من تا حالا فقط از داتک سرویس گرفتم الان اگه بخوام از جایه دیگه سرویس بگیرم مشکلی نیست؟

ببین داتک به منطقه ای که هستی خیلی ربط داره. مثلا من الان 128 داتک دارم تو لایو خیلی از بازیهارو خوب میتونم برم اگه 256 بگیرم که خیلی بهتر میشه. شما ببین وضعیتش تو منطقه شما چیجوریه.;)

من تو منطقه 12 هستم كسي ميدونه وضعيتش تو اين منطقه چجوريه

سلام

دوستان بنده از شرکت صبانت اینترنت گرفتم و مودمی هم که تهیه کردم
tp-link w9810G - wireless adsl2+router است من کانکشن اینترنت رو داخل مودم تنظیم کردم که خود مودم کانکت کنه اما سرویس صبا نت یه مشکلی شب ها داره و اون هم اینه که ارور username-pasword میده و در این حالت تنها راه وصل شده ساختن کانکشن از طریق ویندوز و زدن مستمر دکمه redial تا وصل شدن به شبکه میباشد
حالا 2 تا سوال دارم 1-آیا تو تنظیمات مودم موردی وجود داره که خودش این کار redial رو انجام بده؟
2-در صورتی که بخوام کانکشنی که از طریق ویندوز ساختم رو share کنم باید چیکار کنم؟(در حالت عادی که share مینکم مابقی سیستم ها اینترنت ندارند)

ممنون

روزنامه ی همشهری - چهارشنبه 8 آبان 1387 - صفحه ی دانش و فناوری

اعتراض 11 شرکت بخش خصوصی به سیاست های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات: هزینه نهایی اینترنت پرسرعت کاهش نیافته است.

گروه دانش: مدیران 11 شرکت بزرگ خصوصی دارنده مجوز ارائه خدمات انتقال داده ها (PAP) در نامه ای خطاب به معاون وزیر اطلاعات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به تصویب تعرفه ارائه خدمات اینترنت باند پهن با استفاده از ADSL و کاهش قیمت تامین اینترنت برای این خدمات اعتراض کردند.

به گزارش همشهری؛ شرکت های مذکور این اقدام را سبب خروج شرکت های خصوصی از عرصه ارائه خدمات دانسته و آن را عامل ایجاد انحصار جدیدی در بازار معرفی کردند.

آنها اینگونه اقدامات را بر خلاف سیاست های کلان کشور مبنی بر خصوصی سازی و ایجاد زمینه رقابت سالم دانسته و پیشنهادهایی را در جهت رفع اشکلات مصوبه اخیر سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کردند.

مدیران شرکت های یاد شده متفق القول اعلام کردند: شرکت های PAP بیش از هر شخص دیگری نسبت به کاهش هزینه تامین پهنای باند و هزینه نهایی اینترنت استقبال میکنند؛ اما مصوبه اخیر حداقل متناسب با تبلیغات وسیع آن؛ در راستای کاهش هزینه های نهایی گامی بر نداشته است.

در این نامه خطاب به مهندس خسروی؛ معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آمده است: با توجه به اینکه تامین پهنای باند تنها حدود 20 درصد از هزینه های ارائه خدمات یک خط را تشکیل میدهد( براساس گزارش سازمان تنظیم مقررات) لذا کاهش 20 درصدی پهنای باند (هر خط STM به مبلغ 37.5 میلیون تومان) عملا کاهشی حدود 5 میلیون تومان در ارائه این خدمت داشته است و کاهش واقعی پهنای باند حدود 10درصد است (نه 20درصد)لذا این کاهش قیمت در قیمت نهایی کاهش زیادی ایجاد نمیکند و در عمل حدود 2درصد از هزینه های قبلی را کاهش خواهد داد.

شرکت های مذکور تصریح کردند: با این مصوبه فضای رقابت از میان خواهد رفت زیرا شرکت های خصوصی از گردونه ارائه خدمات خارج شده و تنها شرکت مخابرات ایران و استانی به صورت انحصاری میتوانند حضور داشته باشند؛ چون شرکت مخابرات ایران (استانی) برای ارائه ی این خدمات از مکان مجانی و سیم مسی بدون هزینه و خدمات برق و... بدون ملاحظات حسابداری مجزا استفاده میکنند (زیرا در مالکیت خود شرکت مخابرات ایران است در حالیکه شرکت های برای این خدمات بیش از 60 درصد درآمد خود را به آن اختصاص میدهند.) و هزینه های ترانسمیشن و آبونمان هم نمی پردازد.

لذا درنهایت می تواند با هزینه کمتر و البته با کیفیت پایین تر ارائه ی سرویس دهد در حالیکه شرکت های خصوصی در حال حاضر برای همه این خدمات مبالغ زیادی به شرکت های مخابراتی استانی پرداخت می کند.

11 شرکت مذکور تاکید کردند: قیمت نهایی ارائه خدمت به قدری پایین است که به نظر می رسد هیچ شرکت خصوصی در یک محاسبه ساده اقتصادی قادر به ارائه آن نیست و درنتیجه تنها راه کاهش کیفیت می تواند اتفاق بیفتد به نحوی که خدمات DSL به Dial-up تبدیل خواهد شد.این نامه توسط مدیران شرکت های آریا رسانه تدبیر؛ انتقال داده ها آسیاتک؛ پارس آنلاین؛ پیشگامان توسعه ؛ داده گستر؛ داده پردازی فن آوا؛ کاراامین ارتباط؛ عصر انتقال داده؛ لایزر؛ نداگستر صبا و انتقال داده ها رهام داتک ارسال شده است.

----------------

پ.ن. ...

سلام

دوستان بنده از شرکت صبانت اینترنت گرفتم و مودمی هم که تهیه کردم
tp-link w9810G - wireless adsl2+router است من کانکشن اینترنت رو داخل مودم تنظیم کردم که خود مودم کانکت کنه اما سرویس صبا نت یه مشکلی شب ها داره و اون هم اینه که ارور username-pasword میده و در این حالت تنها راه وصل شده ساختن کانکشن از طریق ویندوز و زدن مستمر دکمه redial تا وصل شدن به شبکه میباشد
حالا 2 تا سوال دارم 1-آیا تو تنظیمات مودم موردی وجود داره که خودش این کار redial رو انجام بده؟
2-در صورتی که بخوام کانکشنی که از طریق ویندوز ساختم رو share کنم باید چیکار کنم؟(در حالت عادی که share مینکم مابقی سیستم ها اینترنت ندارند)

ممنون

آره صبا نت به گند کشیده شده علت وصل نشدنم به خاطر شلوغی هست این مشکل از ساعت 20 شروع میشه تا 23 ادامه داره و باید auto redial رو بزنی بری نیم ساعت بد بیای تا وصل شه دقیقا مثل دایال آپ شده سرعتشم که خراب شده پینگم بعضی وقتا به بالای 1000 میره خلاصه اینکه به هیچ عنوان از این شرکت نگیرین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or