مرسی حسن جان ،سلام
محمد رضا جون کلا بستگی به خودت داره که بخوای چه استفاده ای از اینترنت بکنی. مثلا من در حالت عادی حدودا ماهی15الی 20 گیگ دانلود دارم که اگر آپلود هم به اون اضافه کنی میشه حدود 25 گیگ. ولی خوب آدمی هم میشناسم که با اینکه adsl داره در ماه 1 گیگ بیشتر دانلود نداره که اونم بیشتر صرف پیج باز کردن و دانلود فایل های کوچک و کم حجم هست.
پس ببین که بیشتر کارت با اینترنت چی هست. در مورد قیمت هم تقریبا همه جا همین قیمت هست حالا یکم بالا یکم پایین.
در مورد خوب یا بد بودن کیمیا هم باید یا از کسایی که دارن ازش سرویس میگیرن سوال کنی. ولی کلا سرویس های محدودیت دار از سرویس های نامحدود بهتره . (به کاربر سرعت بالا تر از حد معمول میدن تا ترافیکش زودتر تموم بشه.
یا علی مدد
ببین داتک به منطقه ای که هستی خیلی ربط داره. مثلا من الان 128 داتک دارم تو لایو خیلی از بازیهارو خوب میتونم برم اگه 256 بگیرم که خیلی بهتر میشه. شما ببین وضعیتش تو منطقه شما چیجوریه.
سلام
دوستان بنده از شرکت صبانت اینترنت گرفتم و مودمی هم که تهیه کردم
tp-link w9810G - wireless adsl2+router است من کانکشن اینترنت رو داخل مودم تنظیم کردم که خود مودم کانکت کنه اما سرویس صبا نت یه مشکلی شب ها داره و اون هم اینه که ارور username-pasword میده و در این حالت تنها راه وصل شده ساختن کانکشن از طریق ویندوز و زدن مستمر دکمه redial تا وصل شدن به شبکه میباشد
حالا 2 تا سوال دارم 1-آیا تو تنظیمات مودم موردی وجود داره که خودش این کار redial رو انجام بده؟
2-در صورتی که بخوام کانکشنی که از طریق ویندوز ساختم رو share کنم باید چیکار کنم؟(در حالت عادی که share مینکم مابقی سیستم ها اینترنت ندارند)
ممنون