اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم ببینم این spliter ها روی سرعت اینترنت تاثیری میزاره!؟؟
امروز یه 3 کاره خریدم 7 تومن ولی احساس میکنم به مقدار خیلی کمی سرعتم افت کرده
مرسی

مثل اینکه بهتره تا گند نخورده بهش یه دونه بگیریم الان اینایی که من پایین میگم سرعتشون خوبه
صپانت
امپراطور
داتک
قیمت هم توی معیاراتون باشه
در ضمن ping یعنی چی

من بعد از یک هفته که پول اینترنت رو به حساب صبانت نیریختم امروز ریختم فکس کردم گفت شما چون دیر پرداخت کردید و منطقه ی مخبارتی شما دیگه پورت خالی نداره نمیتونید تمدید کنید و پورت شما واگذار شده !! حالا چیکار کنم !؟

من بعد از یک هفته که پول اینترنت رو به حساب صبانت نیریختم امروز ریختم فکس کردم گفت شما چون دیر پرداخت کردید و منطقه ی مخبارتی شما دیگه پورت خالی نداره نمیتونید تمدید کنید و پورت شما واگذار شده !! حالا چیکار کنم !؟

هیچی باید وایسی یه پورت خالی شه باید زنگ بزنی خودتو بزاری تو نوبت

معمولا یه ماه خطو رانژه نگه می دارن اگرم بخوان از رانژه در بیارن زنگ میزنن ازتون میپرسن که اینا هیچ کدوم از اینکارارو نکردن نامردا

آقايون صبا پهناي باند رو بست! يعني سرعت معمولي و دقيق شد . ديگه با 64 نميشه با 50 دان كرد . البته من الان با 128 با 53 دان ميكنم . در ضمن قيمتهاش هم ارزون شد ... ضمن اينكه صبا 1 مگ رو ميده ماهي 19 تومن . اينجا اصفهان است . يكي ميگفت شاتل با كارت دانشجويي يه ساله 512 با حجم حدود 30 40 گيگ رو ميده 50 تومن! كسي خبر داره جريان چيه؟
در ضمن افت سرعت اخير مال جر! خوردن فيبر ايران به تركيه است ...

در ضمن ping یعنی چی

پينگ يه واحده براي بازي آنلاين . يه نسبت بين مسافت با سرور ، سرعت سرور ، و سرعت شما . هر چي كمتر بهتر . پينگ دور و بر 60 تا 80 خوب و معموليه با adsl .

آقايون صبا پهناي باند رو بست! يعني سرعت معمولي و دقيق شد . ديگه با 64 نميشه با 50 دان كرد . البته من الان با 128 با 53 دان ميكنم . در ضمن قيمتهاش هم ارزون شد ... ضمن اينكه صبا 1 مگ رو ميده ماهي 19 تومن . اينجا اصفهان است . يكي ميگفت شاتل با كارت دانشجويي يه ساله 512 با حجم حدود 30 40 گيگ رو ميده 50 تومن! كسي خبر داره جريان چيه؟
در ضمن افت سرعت اخير مال جر! خوردن فيبر ايران به تركيه است ...

پينگ يه واحده براي بازي آنلاين . يه نسبت بين مسافت با سرور ، سرعت سرور ، و سرعت شما . هر چي كمتر بهتر . پينگ دور و بر 60 تا 80 خوب و معموليه با adsl .
پینگ ما که سیصد تشریف دارد:دی

برای اینکه از Adsl استفاده کنی باید حتما سرور داخل همون شهری باشه که ما هستیم مثلا نمیشه یه Isp که تو تهرانه سرور ما که تو شهرستان هستیم بشه ؟؟؟؟

پینگ ما که سیصد تشریف دارد:دی

سلام

این پینگ رو با کجا گرفتی ؟ توی کدوم بازی پینگت 300ـه ؟ اگه بازی های غیر اکشن انجام بدی البته برای PC پینگت خوبه ( از این بازی های اکشن CS رو بزار توش. چون با سرورهای ایرانی هیچ مشکلی ندارین )

اینو بگو تا بهت بگم...

یا علی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or