آدم دوست داره dial up داشته باشه ولی DSL ـش قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه یا پینگش گند نزنه...این موارد از Dial up بودن هم بیشتر اعاصب آدم رو خورد میکنن...
سلاماینم از اون حرفابود! شما بیا ببین یه عکس ساده رو با دیال اپ 2 دقیقه طول میکشه باز شه....ولی با adsl حتی 64 K بیست ثانیه ای باز میشه...این که بعضی مواقع قطع میشه..و پینگ نداری...بر میگرده به شرکت ارائه دهندت که ببخشیدا ..حتمن سرویس دهیش در حد فاجعست! وگرنه بنده هم تو شرکت ADSL داریم بعضی مواقع ممکنه کند بشه یا قطع بشه ولی همیشه که اینطوری نیست به هر حال اینجا که ژاپن نیست که......من میگم این خیلی بهتره که با دیال اپ کار کنی...اعصاب خورد کنیش بیشتره ..حتی اگه عالی عالی هم نباشه..و بعضی مواقع قطع شه...اینا همه مال ناشکریه.! باز هم میگم بدترین ADSl هم بهتر از دیال اپه.
سلام
این دیگه جزو بدیهیات هست و نیاز به توضیح نداره ولی شما یه موقع هست میخوای یه لیوان آب سیب بخوری و تو ذهن شما باید شیرین باشه و چقدر ضدحال میشه که این اب سیب خراب شده باشه و تو دهن شما مزه ترشی بده . حالا تصور شما از ADSL یه چیزی هست و واقعا وقتی باهاش کار میکنی ضد حال عجیبی میخوری با این سرویس دهی عجیب غریب و .... که بماند . ولی کسی از Dail Up توقعی نداره .پس به طبع ضد حالش هم از پیش قابل پیش بینی هست . امیدوارم خدمات ADSL کمی منصفانه تر و سجیده تر ارائه بشه .
بلهالبته باید به این نکته هم اشاره کنیم که توی ایران حتی خط اینترنت Dial Up هم غیر استاندارد و نامردی هست.توی کشورهای دیگه مثل انگلستان سرعت Dial Up دقیقا 128 هست.
پس انتظار نداشته باشید ADSL ش هم چنگی به دل بزنه...
خوب شما منو نمیشناسی ظاهرا... من 5 سال Dial up استفاده میکردم،پس خاطرات خودم رو به خودم تحویل نده!اینم از اون حرفابود! شما بیا ببین یه عکس ساده رو با دیال اپ 2 دقیقه طول میکشه باز شه....ولی با adsl حتی 64 K بیست ثانیه ای باز میشه..
بله بسیار شاد شدیم... :laughing: من گفتم سرویس ـه من قطع میشه یا مشکل پینگ دارم؟ هنوز فرق تمثیل با واقعیت رو نمیگرید توی نوشته های آدم!این که بعضی مواقع قطع میشه..و پینگ نداری...بر میگرده به شرکت ارائه دهندت که ببخشیدا ..حتمن سرویس دهیش در حد فاجعست!
خودتم داری میگی بعضی مواقع....این بعضی مواقع واسه همه ISP ها هست...ولی واسه کسی مثل من که مشکلاتش حتی سر جمع به 24 ساعت هم نرسیده عالی ـه(با توجه به وضع بقیه ISP ها دارم میگم که 3 روز 3 روز قطع هستن )وگرنه بنده هم تو شرکت ADSL داریم بعضی مواقع ممکنه کند بشه یا قطع بشه
در بدترین حالتی که یه ADSL داره....سگ ـه Dial up به اون سرویس ADSL شرف داره...(دارم بدترین حالت رو میگم که مثلا یه دفعه دیدی 2 هفته کلا قطع بودیباز هم میگم بدترین ADSl هم بهتر از دیال اپه.
100% داتك ...بين آسياتك و داتك، كدوم پيشنهاد ميشه؟
سعيد، 2نفر الان آسياچرت دارن و راضي هستن، همين منو به شك انداخته.100% داتك ...
اصلاً به آسياتك فكر نكن .
ببين آيدين جان اگه مى تونى با محدويت و پشتيبانى ِ ضعيفشون كنار بياى ازشون سرويس بگير .سعيد، 2نفر الان آسياچرت دارن و راضي هستن، همين منو به شك انداخته.