اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

اینو الان توی سایت سپنتا خوندم. یکی از دوستان می خواست برای ADSL توی سعادت اباد بگیره. من گفتم خبری که دارم اینه که اونجا ADSL نمی دن. ولی

ADSL در سعادت آباد
سرویس ADSL در مرکز مخابراتی سلمان فارسی سعادت آباد راه اندازی شد. مشترکین این مرکز با پیش شماره های 2206 و 2207 و 2208 و 2209 و 2235 و 2236 و 2237 میتوانند از سرویس اینترنت پرسرعت ADSL استفاده نمایند.

SEPANTA.NET

یا علی ...

آقایون کسی از اینترنت های امپراطور داره؟؟؟یا حداقل خبری داره؟؟؟چون اینترنت 512 رو 10 تومن میده!!!!!کپ کردم.......میخواستم بدونم واقعا سرعتش 512 هستش یا سرعت دانلودش بیشتر از 30 میره حداقل؟؟؟

آقایون کسی از اینترنت های امپراطور داره؟؟؟یا حداقل خبری داره؟؟؟چون اینترنت 512 رو 10 تومن میده!!!!!کپ کردم.......میخواستم بدونم واقعا سرعتش 512 هستش یا سرعت دانلودش بیشتر از 30 میره حداقل؟؟؟
همون 30 هم باشه 10 تومن مفته:دی محدودیت داره دیگه؟!

سلام جند تا سوال داشتم:
ADSL بالای 128 به کاربرای خونگی نمی دن
اگه نمی دن الان ارزون ترین جایی که 128 بده محدودیت هم نداشته باشه کدومه

سلام جند تا سوال داشتم:
ADSL بالای 128 به کاربرای خونگی نمی دن
اگه نمی دن الان ارزون ترین جایی که 128 بده محدودیت هم نداشته باشه کدومه
نه به کاربران خانگی نمیدن
در تهران الآن اینترنت نا محدود داتک با سرعت 128 از همه ارزونتره (البته در حد اطلاعاتی که من دارم) من هم از این شرکت می گیرم و سر جمع هر ماه 24300 تومان میگیره .
یه عزیزی زحمت کشیده و مقایسه جالبی در مورد سرعت و قیمت ADSL در خاورمیانه نوشته دیدنش خالی از لطف نیست :

امروز: ‪جمعه، ۱۲ مهر ۱۳۸۷‬ اينترنت پرسرعت (‪ (ADSL‬ارزان شد

تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۰۹/۰۷/۸۷‬
وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات

. سازمان تنظيم مقررات . اينتر نت با تصويب تعرفه جديد ارايه خدمات اينترنت باند پهن با استفاده از ‪ ADSL‬در آخرين جلسه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات راديويي، قيمت تامين اينترنت پرسرعت ‪۲۰‬درصد
ارزان شد.
به گزارش روز سه شنبه ابرنا به نقل از رگولاتوري، براساس تصميم اين كميسيون در جلسه روز گذشته قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت و در قالب لينك‌هاي ‪ STM1‬به شركت‌هاي مخابرات استاني و شركت‌هاي داراي مجوز ‪ PAP‬تحويل مي‌شود فقط جهت استفاده براي ارايه خدمات ‪ ADSL‬به ميزان ‪ ؟۲۰‬كاهش مي‌يابد.
بدين ترتيب قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك ‪ STM1‬كه در حال حاضر ‪۴۸۶‬ ميليون ريال است، به ‪ ۳۷۵‬ميليون و يكصد هزار ريال كاهش مي‌يابد.
براين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ‪ ADSL‬براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر ‪ ۱۰‬براساس جدول زير تصويب شد:

** اينترنت با پهناي باند ‪ ۶۴‬كيلوبيت بر ثانيه ‪ ۵۹۲۰۰‬ريال

** اينترنت با پهناي باند ‪۱۲۸‬كيلوبيت بر ثانيه ‪ ۹۹۲۰۰‬ريال

** اينترنت با پهناي باند ‪۲۵۶‬كيلوبيت بر ثانيه ‪۱۲۵۶۰۰‬ريال

** اينترنت با پهناي باند ‪ ۵۱۲‬كيلوبيت بر ثانيه ‪ ۲۰۴۸۰۰‬ريال
** اينترنت با پهناي باند ‪۱۰۲۴‬كيلوبيت بر ثانيه ‪۳۸۳۲۰۰‬ريال

** اينترنت با پهناي باند ‪ ۲۰۴۸‬كيلوبيت بر ثانيه ‪۷۴۵۶۰۰‬ريال همچنين در جلسه روز گذشته سازمان تنظيم مقررات زير به تصويب رسيد:
- هزينه مودم و راه اندازي آن برعهده مشترك است.
- بابت راه اندازي سرويس نيز نبايد هزينه‌اي از مشترك دريافت شود.
- شركت‌هاي ارايه‌دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راه اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند مناسب نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام نمايند.
- شركت‌هاي ارايه‌دهنده خدمات موظفند نرم افزارهاي لازم براي اندازه گيري لحظه‌اي پهناي
باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي‌هاي لازم را انجام دهند.
كميسيون تنظيم مقررات همچنين توصيه نمود به منظور گسترش ارايه اين خدمات در سطح كشور، شركت مخابرات ايرات با مشاركت شركت‌هاي ‪ PAP‬و رعايت منافع طرفين خدمات مذكور را ارايه نمايند.
براين اساس بديهي است در صورت عدم مشاركت، شركت‌هاي ‪ PAP‬مي‌توانند سرويس مربوطه
را حداكثر تا سقف ‪ ۲۰‬درصد بالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارايه كنند.
علاوه بر موارد فوق در اين جلسه همچنين مصوب شد كه شركت‌هاي ‪ PAP‬بايد كليه قرارداد
هاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح نمايند.
در اين جلسه همچنين از تمام مشتريان خواسته شده در صورت داشتن هرگونه شكايت در خصوص تعرفه‌هاي خارج از چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفتگانه گزارش كنند.

منبع

آخرین ویرایش:
بابا ايول!:eek:
تو خوابم نميديدم اين كارو بكنن. فقط واساده بودن من برم 30 تومن پياده شم بعد اين طحو اجرا كنن.:mad:
حالا واقعا اجرا ميشه يا باز در حد حرفه؟

اولا که هنوز ابلاغ نشده و حرفه...بعدش هم فکر کردید شرکت ها با این قیمت کیفیت خوبی بهتون میدن ؟

. سازمان تنظيم مقررات . اينتر نت با تصويب تعرفه جديد ارايه خدمات اينترنت باند پهن با استفاده از ‪ ADSL‬در آخرين جلسه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات راديويي، قيمت تامين اينترنت پرسرعت ‪۲۰‬درصد
ارزان شد.

لاوه بر موارد فوق در اين جلسه همچنين مصوب شد كه شركت‌هاي ‪ PAP‬بايد كليه قرارداد
هاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح نمايند.

در اين جلسه همچنين از تمام مشتريان خواسته شده در صورت داشتن هرگونه شكايت در خصوص تعرفه‌هاي خارج از چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفتگانه گزارش كنند.

اين يعني چه؟

یعنی مثلا پهنای باند 256 کیلوبیت بین 10 نفر تقسیم میشه. ممکنه در حالتی که 9 نفر دیگه رفتند خروس قندی بخرند، به نفر 10 ام تمامی پهنای باند برسه ولی در حالت عادی خیر :دی

تو این مایه ها که شرکت ها به قیمت هایشان دست نمیزنند چون میگن مثلا ضریب اشتراک ما 1/5، پس قیمت دوبرابره و یا اینکه سرویس های با قیمت ها جدید را با پهنای باند 1/10 میفروشند و میگن که خوب ضریب اشتراک 1/10 ـه.

پ.ن: فکر کنم بجای بهتر شدن اوضاع از اینی هم که هست بدتر شه:دی

ارزان شد.

لاوه بر موارد فوق در اين جلسه همچنين مصوب شد كه شركت‌هاي ‪ PAP‬بايد كليه قرارداد

جناب استاد این طرح هنوز ابلاغ نشده به شرکت ها.باید یه نامه ای چیزی براشون بیاد که این کار رو کنن.کشکی که نیست.

جناب استاد این طرح هنوز ابلاغ نشده به شرکت ها.باید یه نامه ای چیزی براشون بیاد که این کار رو کنن.کشکی که نیست.

شما گفتی همش حرفه

همونایی که تصویبش کردن این کارو (ابلاغ ) هم میکنن و الا چیزی که در حد حرف باشه رو تصویب نمیکنن . . . . ولی تا به شرکت ها ابلاغ بشه زمان نیاز داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or