اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما گفتی همش حرفه

همونایی که تصویبش کردن این کارو (ابلاغ ) هم میکنن و الا چیزی که در حد حرف باشه رو تصویب نمیکنن . . . . ولی تا به شرکت ها ابلاغ بشه زمان نیاز داره

نگاه کن از این حرفا هم قبلا زیاد زدن...
در ضمن به قول خودت مونده تا ابلاغ بشه...
انتظار نداشته باش تو این مملکت با این قیمت سرعت و کیفیت خوب بگیری...

انتظار نداشته باش تو این مملکت با این قیمت سرعت و کیفیت خوب بگیری...
ببین پدرام جان اینها اندازه پولی که میگیرن سرویس نمیدن گرون میدن خفن حالا 20 در صد هم کم کنن بازم خیلی خیلی گرون میدن
پ.ن : خدا لعنتشون بکنه

حالا یه ماه صبر کنیم ببینیم چی میشه؛ اگه تصویب کرده باشن دیگه کشک که نیست، مجبورن اجرا کنن. البته یه دفعه قبل هم که یه کم کاهش داده بودن قیمتا رو؛ ISP ها میگفتن "این کاهش قیمت برای کاربران محسوس نخواهد بود " و از این چرت و پرت ها. امیدوارم این دفعه "محسوس" باشه...

من که هر روز قیمت های آسیاتک و شاتل رو چک میکنم! امید داشته باشید! ;)

این طرح‌ها چند مرحله داره :دی هرکدوم چند سال طول میکشه بابا :دی
طرح، تصویب، اجرا :دی مرحله آخر هم یه مدت هست بعد دوباره همونی که هست میشه :دی فکر کردید دارید کجا زندگی می‌کنید که انتظارات بیهود دارید ؟ :دی

به کسایی که دارن از سرویسای داتک استفاده می کنن پیشنهادمی کنم دیگه با این شرکت دزد و کلاه بردار تمدید نکن دزدی تو روز روشن پدرسوخته ها برداشتن پورتای تورنت و رپیدشیر رو بستن وقتی هم بهشون می گی با کمال پرویی میگن خوب برید از یه شرکت دیگه بگیرید :mad:

به کسایی که دارن از سرویسای داتک استفاده می کنن پیشنهادمی کنم دیگه با این شرکت دزد و کلاه بردار تمدید نکن دزدی تو روز روشن پدرسوخته ها برداشتن پورتای تورنت و رپیدشیر رو بستن وقتی هم بهشون می گی با کمال پرویی میگن خوب برید از یه شرکت دیگه بگیرید :mad:

من دارم از داتك سرويس مى گيرم مشكلى با رپيد و تورنت هم ندارم .
همين الانم دارم از رپيد DL مى كنم .

منم دارم با تورنت dl میکنم با برنامه Azureus دانلود کن

من دارم از داتك سرويس مى گيرم مشكلى با رپيد و تورنت هم ندارم .
همين الانم دارم از رپيد DL مى كنم .
منم دارم با تورنت dl میکنم با برنامه Azureus دانلود کن
خود شرکت داره میگه پورتارو بستیم البته شبا از ساعت 8 تا 6 صبح بازه

خود شرکت داره میگه پورتارو بستیم البته شبا از ساعت 8 تا 6 صبح بازه
سلام من هم یه مدتی هست که میبینم سرعت دانلود مخصوصا در روز کم شده . پس نامردا بی شرمی تا حدی رسوندن که هرکاری که دلشون بخواد انجام میدن و به ریش یه ملت میخندن که چقدر راحت تو این کشور دزدی می کنن و کسی نیست ازشون جواب بخواد .:mad:

خشوبه حالتون برید خدا رو شکر کنید که همینم دارید من آرزو میکردم یه خط درپیت 128 داشتم که زرت زرت قطع بشه..نه با این کابل فیبر نوری بشینم حسرت بخورم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or