اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حیف که پیش شماره خونمون پشتیبانب نمیشه:((وگر نه من هیچ تردیدی برای adsl گرفتن نداشتم:((:((
جالب اینجاست که یه پیش شماره قبل ویه پیش شماره بعد رو ساپورت میکنه اما این پیش شماره مارو نه.

این DSL گرفتن منم شده داستانی واسه خودش :دی
اولا که 10 سال پیش که خونه رو خریدیم تلفن رو به نام نزدیم...الان اون قشنگ رو پیدا نمیکنیم...مخابرات هم گیر داده باید خط به اسم خودت باشه(یا یه کسی که فوتوکپی شناسنامه ازش داشته باشی)
بعد من گفتم بیخیال اصلا 100 میدم خط میخرم خیال میکنم سگ خورد :دی
بعد میگم خطی که میخوام،باید PCM نباشه هاااا...راست راست تو چشم من نگاه میکنه میگه : معلوم نیست باشه یا نه!!!!!!!!!
آخه این یعنی چی؟
الان من چی کار کنم؟

اولا که 10 سال پیش که خونه رو خریدیم تلفن رو به نام نزدیم...الان اون قشنگ رو پیدا نمیکنیم...مخابرات هم گیر داده باید خط به اسم خودت باشه(یا یه کسی که فوتوکپی شناسنامه ازش داشته باشی)
بعد میگم خطی که میخوام،باید PCM نباشه هاااا...راست راست تو چشم من نگاه میکنه میگه : معلوم نیست باشه یا نه!!!!!!!!!
آخه این یعنی چی؟
الان من چی کار کنم؟

الان کمتر خط ها رو PCM میذارن.اما اگر PCM بود فوقش برات درش میارن از PCM. :biggrin1:
من به این نتیجه رسیدم که همه باید با این سرعت کذایی اینترنت رو بوس کنیم بذاریم کنار.
بخدا آرزو دارم یه روز بشه با سرعت 10 مگابایت برای خودم بازی XBox 360 دانلود کنم... :biggrin1:
توهم رو حال می کنی ؟

الان کمتر خط ها رو PCM میذارن.اما اگر PCM بود فوقش برات درش میارن از PCM. :biggrin1:
پس درخواست بدی بر میدارن PCM رو :دی
من به این نتیجه رسیدم که همه باید با این سرعت کذایی اینترنت رو بوس کنیم بذاریم کنار.
بخدا آرزو دارم یه روز بشه با سرعت 10 مگابایت برای خودم بازی XBox 360 دانلود کنم... :biggrin1:
توهم رو حال می کنی ؟
بابا،پدرام همین DSL هم آرزو شده واسه من :-" :دی

پس درخواست بدی بر میدارن PCM رو :دی

بابا،پدرام همین DSL هم آرزو شده واسه من :-" :دی
باید از اول میرفتی پیش رئیس مخابرات منطقون که مطمئن بشی pcm نیستش و اگر بود و قبول نمیکردن که pcm وردارن با درخواست ،باید بری خشکه بدی به یکی که اونجا یه کاره ای هستش.(ریس نمیگیره باید بری پیش معاون،اگه نشد به اینا هستن که میان خط وصل میکنند دم در خونه ها اونا در ارتباطن)(یه کسی بره که سن بالا باشه حرفش بیشتر برش داره.)

آخه این یعنی چی؟
الان من چی کار کنم؟

فقط باید یه درخواست کتبی با ذکر dsl بدی به رییس مخابرات منطقه اینا اصلا بخشنامه دارن که این کارو بکنن اصلا نگران نباش

پیش شماره ما 2236 هستش هیچ شرکتی تو این مرکز مخابراتی برای adsl پورت خالی نداره:( کسی شرکتی میشناسه که برای این پیش شماره پورت خالی داشته باشه.ممنون

سلام
من میخوام یه adsl 128kb با 3 گیگ ماهی 35 تومن بگیرم خوبه؟
از کجا بدونم پینگش چنده و حد اقل پینگ برای این چند میتونه باشه؟
راهی هست که بشه پینگو بالا برد؟
ببخشید زیاد سوال کردم.
ممنون میشم جواب بدین:love:

سلام
من میخوام یه adsl 128kb با 3 گیگ ماهی 35 تومن بگیرم خوبه؟
از کجا بدونم پینگش چنده و حد اقل پینگ برای این چند میتونه باشه؟
راهی هست که بشه پینگو بالا برد؟
ببخشید زیاد سوال کردم.
ممنون میشم جواب بدین:love:

پینگ رو نمیشه بالا برد پینگ رو هم میتونی توی سایت speedtest.net ببینی. من الان تهران هستم 128 با 5 گیگ حجم 19 تومن ولی اگه شهرستانی نیمدونم
بعد از کدوم شرکت میخواین بگیرین؟

کاملا حق با شماست یه اشتباه کوچولو کردم:blushing: پینگ باید پایین باشه نه بالا ولی به هرحال بازم نمیشه بالا پایینش کرد :biggrin1:
گاها ديدم كه با تماس با ISP و يكم "زيگيل بازي" ميشه كاري كرد كه يكم وضعيت پينگ بهتر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or