stabilizer
کاربر سایت
بله من تعرفه ایرانسلو ندارم میتونید تو سایتش ببینید ولی ماهیانه نیست بر حسب هرکیلو باین که سند کنید پول میفته
سلام ببخشید هی سوال میکنم اقا ازاول تا اخر برای استفاده از اینترنت ماهواره ای رو برام بگید این سند رو هم بیشتر توضیح بدید بعد این اینترنت ماهواره ای ماهیانه باید پول بدم مثل adsl
البته جاش اینجا نیست و تو مباحث گوناگونه
اما کلا 2 نوع اینترنت ماهواره ی داریم اولیش خودت مستقل کار میکنی مثل isp یعنی هم از طریق دیش سند میکنی هم رسیو ولی تجهیزات خاصی می خواد (دیش خیلی بزرگتر از 90 -ال ان بی مخصوص - اداپتور کوچک-و چند چیز دیگه ) که هم گرون تموم میشه تقریبا 8 میلیون و هم خطرناکه (م و س ا د می دونی چیه ؟ این کار هموناست ) می دونی جرمش چیه؟ .....
پس ما اولین نوع رو بی خیال می شیم صد در صد.
نوع دوم که فقط رسیو کردنه خودش به 2قسمت تقسیم میشه : انلاین و افلاین
که تنها تفاوت این 2 تا در اینه که برای انلاین باید یه سند کوچولو داشته باشی برای دریافت فایل و وب گردی اونم نه مثل نوع بالا که گفتم بلکه باید از طریق اینترنت (فرقی نداره dsl-dial up -mtn) به isp که مخصوص همین کاره (معمولا تو ایران نیستند) در ضمن برای این باید اکانت بگیری که هم بر حسب ظرفیته هم زمانی ولی یه کمی گرونه فقط یه مزیت داره اون چیزی رو که میخوای به سرعت جت میگیری :biggrin1:
ولی حکایت اف لاین فرق داره (اینم 2 نوع داره اف لاین پولی که برای اینکه گیج نشی فعلا توضیح نمی دم و اف لاین مجانی)
در اف لاین نمی تونی وب گردی کنی -بازی کنی-خودت فایلتو برای دانلود انتخاب کنی بلکه فقط فایلهایی رو که ملت دارن دانلود میکنن بگیری(یه نسخه ی کپی شده ) که این کار یه جورایی مفت خوریه ولی خیلی حال میده :biggrin1:
تجهیزات هم برای جفتش یکیه: دیش -ال ان بی-کارت دی وی بی
کمک دیگه ی بود در خدمتم
راه اندازیه اف لاین خیلی دردسر داره ولی ارزششو داره