سرعت دانت چقدره ثابته یا زیاد بالا پایین میشه ؟
پشتیبانیش چجوریه ؟
ممنون
utorrent دیگه چیه ! ؟
آره شاتل تازگیا خیلی بد شده مصخصوا وقتی از مگا آپلود یا رپیدشیر میخوای فایل بگیری ولی به عنوان کسی که تجربه ی جفتشو داره رسما شاتل در بدترین حالت شرف داره به داتک،برای اینکه بفهمی داتک خوبه یا نه نظر چند نفر استثنا رو ول کن،یه سر بری فروم پرشین تولز اونجا خیل عظیم علاقمندان به داتک رو میبینی حتی بنر هم برای داتک میسازن البته داتک فروم پرشین تولز رو ***** کردهبچه ها داتک چجوریه از نظر قطع شدن و کلا کیفت این شاتل جدیدا اذیت میکنه ببینم اگه کیفیتش خوب باشه عوضش کنم.
مثله اینکه ما هم باید به فکره یه شرکت دیگه باشیم این اسیاتک با این امکانات مضخرفش داره سرویساشو تغییر میده.
دوستان یه شرکت پیشنهاد بدین که با 10 15 تومن سروتش هم بیاد محدودیتش مهم نیست .فقط شباش free باشه
آره شاتل تازگیا خیلی بد شده مصخصوا وقتی از مگا آپلود یا رپیدشیر میخوای فایل بگیری ولی به عنوان کسی که تجربه ی جفتشو داره رسما شاتل در بدترین حالت شرف داره به داتک،برای اینکه بفهمی داتک خوبه یا نه نظر چند نفر استثنا رو ول کن،یه سر بری فروم پرشین تولز اونجا خیل عظیم علاقمندان به داتک رو میبینی حتی بنر هم برای داتک میسازن البته داتک فروم پرشین تولز رو ***** کرده
اینکه دزدتک بدترین ISP ایرانه یک امر کاملا اثبات شده س.
بله من تعرفه ایرانسلو ندارم میتونید تو سایتش ببینید ولی ماهیانه نیست بر حسب هرکیلو باین که سند کنید پول میفته
سلام ببخشید هی سوال میکنم اقا ازاول تا اخر برای استفاده از اینترنت ماهواره ای رو برام بگید این سند رو هم بیشتر توضیح بدید بعد این اینترنت ماهواره ای ماهیانه باید پول بدم مثل adsl
این D-link ها خل و چل هستنسلام
یکی به دادم برسه
مودم من dlink 322t هستش هر کاری می کنم نصب نمی شه
یعنی نصب می شه ولی بعدش به اینترنت وصل نمی شه
اگر کسی این مودم رو داره ، یه توضیح به من بده
ممنون می شم
سلامنمی دونم صبا نت چه مودمی میده اما بهتر هست از خودشون بگیری.
مطمئنا مودم هاشون خوب هست چون اینطوری کیفیت کار خودشونم بالاتر میره.
مهم نیست مارک مودم چی باشه.از خود شرکت بگیری به نفع خودته...
سلام
مهم اون قیمتی هست که بهت میگن
یه دوستی از یه شرکتی یه مودم چینی به درد نخور رو 45 تومن گرفت منم رفتم یه D link گرفتم 32 تومن :confused:
خوب کودم بهتر هر دوشونم خیر سسرشون گارانتی دارن
سلام
دوتا سوال دارم
1.اگه هزینه ماهیانه رو ندی چی میشه؟:blushing:
2.اگه سرویس دهنده از شهر دیگری بگیری هزینش بیشتر نیشه؟:blushing:
1- اين مودم level one رو از طريق شركت صبانت ميدن يا نه؟
2- اصلا مودم هاش در حده خوب هستش يا نيستش ؟