اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شاتل و کلا این شرکت ها هر کدوم در هر محله ای یک سری ظرفیت دارن که اگر پر بشه همینجوری ناز میکنن تا جدید ایجاد بشه!
...........
مثلا دوست من همین 2 روز پیش از شاتل در مرکز پیام نور ADSL +2 گرفت با سرعت 192/128
...........
دوستانی که دانشجو هستن اگر خواستن بالاتر از 128 بگیرن و اون شرکت ها هم گفتن نمیشه , حتما بگن ما دانشجو هستیم , اون شرکت ها یک فرمی رو به شما میدن که میبرید دانشگاه تاییدیه میگیرید میارید , راحت بهتون میدن!

شاتل و کلا این شرکت ها هر کدوم در هر محله ای یک سری ظرفیت دارن که اگر پر بشه همینجوری ناز میکنن تا جدید ایجاد بشه!
...........
مثلا دوست من همین 2 روز پیش از شاتل در مرکز پیام نور ADSL +2 گرفت با سرعت 192/128
...........
دوستانی که دانشجو هستن اگر خواستن بالاتر از 128 بگیرن و اون شرکت ها هم گفتن نمیشه , حتما بگن ما دانشجو هستیم , اون شرکت ها یک فرمی رو به شما میدن که میبرید دانشگاه تاییدیه میگیرید میارید , راحت بهتون میدن!

بله حتی کیفیت توی مناطق مختلف هم یه مقدار فرق می کنه...

هم به عنوان دانشجو میشه گرفت هم از طرف ادارت مهم... ;)

آیا شرکتی هست که Adsl بدون محدودیت با قیمت زیر 20000 تومان بده؟

برای این که بدون محدودیت بخوای باید بالاتر از این حرفا بدی.
اما خوب شرکت هایی مثل شاتل زیر 20000 تومان هم دارن با سرعت خیلی خوب ولی محدودیت حجمی داره.

توی InternetFinder.IR می تونی بگردی... ;)

یه سوال دیگه هم دارم:
اگه بخوام Live بازی کنم از محدودیت جمی کم میشه؟

اره اقا کم میشه
میگم من الان که مودم رو نصب کردم خودش یه کانکشن ساخت حالا من میخوام یکی دیگه خودم بسازم چه جوری این کارو بکنم مثل کانکشن های معمولی؟

اره اقا کم میشه
میگم من الان که مودم رو نصب کردم خودش یه کانکشن ساخت حالا من میخوام یکی دیگه خودم بسازم چه جوری این کارو بکنم مثل کانکشن های معمولی؟

وارد بخش Network Connections بشو و از منو های سمت چپش قسمت ساخت کانکشن جدید رو بزن که فکر کنم گزینه اولی باشه...

اقا اینا رو که بلدم بعد چیکار کنم اخه من میخوام از یوزر شبانه استفاده کنم که رایگانه واسه اون میگم جای شماره تلفن اینا چی بزنم

اگر ADSL داری که گزینه اول رو بذار تیکش باشه و Next بزن.بعد مرحله بعدیش اگر نگاه کنی گزینه دوم توش اسم DSL قید شده.همون گزینه دوم رو انتخاب کن و تا آخر Next بزن که بتونی User و Password اینترنت ADSL خودت رو وارد کنی بدون نیاز به شماره... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or