اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتفاقا من هم امروز آسیا تک رو دیدم بدون محدودیت بود و ارزون هم می داد...
از چه نظر کیفیتش پایینه؟ سرعنش کمه؟ می تونی Live بازی کنی؟
به نظر من که از بقیه بیشتر میصرفه الان قطعیهاش خیلی کمتر شده ,کم بودن سرعتشم زیاد محسوس نیست (البته نسبت به قیمت) برای live هم فکر کنم 256ش خوب باشه که اونم محدودیت نداره قیمتشم فکر کنم 25 تومن باشه

درود

من یه مشکل دارم وقتی سیم تلفن را بغیر از مودم به گوشی تلفن وصل کنیم نمی تونم کانکت بشم یعنی باید کابل تلفن را بکشم تا وصل بشم .(امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم)

مشکل از کجاست؟

درود

من یه مشکل دارم وقتی سیم تلفن را بغیر از مودم به گوشی تلفن وصل کنیم نمی تونم کانکت بشم یعنی باید کابل تلفن را بکشم تا وصل بشم .(امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم)

مشکل از کجاست؟
من نفهميدم، واضح تر بگو عمو جان.

یعنی اینکه اگه من بخوام به اینترنت وصل بشم باید فقط یه کابل تلفن به مودمم وصل باشه اگه کسی تو خونه کابل تلفن رو به گوشی تلفن وصل کنه من DCمی شم.

یعنی اینکه اگه من بخوام به اینترنت وصل بشم باید فقط یه کابل تلفن به مودمم وصل باشه اگه کسی تو خونه کابل تلفن رو به گوشی تلفن وصل کنه من DCمی شم.

شما اسپلیتر یا همون نویز گیرتون خراب هست.بهتر هست تعویضش کنید.چون اتصالی کرده باعث قطع ارتباط اینترنت شده... ;)

شما اسپلیتر یا همون نویز گیرتون خراب هست.بهتر هست تعویضش کنید.چون اتصالی کرده باعث قطع ارتباط اینترنت شده... ;)

نویز گیر چیه من اصلا نویز گیر ندارم ؟

قیمت چنده ؟

چطوری کار می کنه؟

اگه می شه ازش عکس بزارین؟

با تشکر...

نویز گیر چیه من اصلا نویز گیر ندارم ؟

قیمت چنده ؟

چطوری کار می کنه؟

اگه می شه ازش عکس بزارین؟

با تشکر...

این تصویر Spliter :

008.gif

اگر از این نویز گیر ها بین خط و مودم نیست امکان داره مشکل از مودم باشه.

بهتر هست با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or