اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من شیرازم میخوام یک adsl مناسب بخرم که سرعتش نسبت به قیمتش بی ارزه و بشه 100 درصد باهاش live بازی کرد کسی پیشنهادی داره راستی اگر میشه بگید که میشه مودم را خودمون انتخاب کنیم چون من از خیلی ها پرسیدم گفتند asus بهترینه بین ارزون ها

سلام من شیرازم میخوام یک adsl مناسب بخرم که سرعتش نسبت به قیمتش بی ارزه و بشه 100 درصد باهاش live بازی کرد کسی پیشنهادی داره راستی اگر میشه بگید که میشه مودم را خودمون انتخاب کنیم چون من از خیلی ها پرسیدم گفتند asus بهترینه بین ارزون ها

می تونی از شرکت آرانیک بگیری که نمایندگی شاتل هست توی شیراز :

Code:
http://www.aranic.net/pws/

شرکت آراکس هم هست که نمایندگی پارس آنلاین در شیرازه... ;)

Code:
http://www.araax.com/

پیشنهاد می کنم سرعت 256 کیلوبایت بگیری که برای Live خیلی مناسب هست.در ضمن مودم Asus 602 انتخاب خیلی خوبی هست.قیمتش هم مناسبه...

به خاطر این پرسیدم چون امروز ADSL گرفتم از شاتل (192/128) و سرعت دانلودم الان که شلوغه در حدود 27 ثابت هست واسه همین میخواستم بدونم خوبه یا نه!
روز شلوغ 27؟!!!!!!عالیه!!!
من روز شلوغ میرم رو 14 15 البته اگر قطع نشه(256/128).بهترین حالت 33 میانگین تقریبا 29 30.هر چیم زنگ میزنم میگن NOISE روی خطتون بالاست.اصلا انگار تو پروفایلم زدن NOISEش بالاست چون جدیدا که میزنگم تا USERامو میگم طرف میگه NOISEت بالاست خداحافظ:eek::biggrin1:(از نظر پینگم اون موقع که بن نشده بودم میرفتم LIVE خدا بیامرز پینگم افتضاح بود)
به شدت منتظرم تو این منطقه خراب شدمون LAISER سرویس بده فعلا که فقط WI FIاش اومده:(

Console جان به نظرت محدودیت دانلود تا چقدر بگیرم خوبه بعد اینکه نوشته شب ترافیک رایگان یعنی شب ها دانلود رایگان میشه و اینکه آیا این شرکت هایی که معرفی کردی سرویس آنلاین بازی دارن یا نه و اینکه من مثلا با 360 بازی کنم از حجم دانلودم میگره ؟////؟

Console جان به نظرت محدودیت دانلود تا چقدر بگیرم خوبه بعد اینکه نوشته شب ترافیک رایگان یعنی شب ها دانلود رایگان میشه و اینکه آیا این شرکت هایی که معرفی کردی سرویس آنلاین بازی دارن یا نه و اینکه من مثلا با 360 بازی کنم از حجم دانلودم میگره ؟////؟

پدرام هستم... :biggrin1:

به نظر من 10 گیگ به بالا بگیر.ترافیک رایگان هم بله دیگه یعنی راحت می تونی دانلود کنی بدون این که از محدودیتت کم بشه.
شما به هر صورت چه آنلاین بازی کنی چه Live توی XBox 360 از محدودیت دانلودت کم میشه. ;)

آقا پدرام پس ما رفتیم برای شاتل 256 یا 128 دیگه هرکودومش قیمتش خوب بود خدا کنه به مودم گیر نده وبزاره ایسوز بزارم

انشاالله که بهت سرویس میده و راضی خواهی بود... :love:
اگر بتونی از صبانت بگیری حرف نداره.در ضمن هیچ کدوم به مودم گیر نمیدن اونم Asus 602.

اقا ما از وقتی adsl گرفتیم دیگه نمیتونیم با تلفن حرف بزنیم یعنی اینقدر صدای طرف مقابل کمه کهباید داد بزنه تا من بشنوم حالا چیکار کنم راستی تلفنم اون ور خونس ولی pc این ور خونه نمیدونم چیکارش کنم

اقا ما از وقتی adsl گرفتیم دیگه نمیتونیم با تلفن حرف بزنیم یعنی اینقدر صدای طرف مقابل کمه کهباید داد بزنه تا من بشنوم حالا چیکار کنم راستی تلفنم اون ور خونس ولی pc این ور خونه نمیدونم چیکارش کنم

زمانی که ADSL نصب میشه روی خط از این اتفاقات زیاد میفته.من خودم هم الان همین مشکل رو دارم.زنگ بزن به شرکتی که ازش سرویس میگیری بهشون بگو همچین مشکلی داری.اگه جواب سر بالا دادن برو مخابرات سوال کن ببین مشکل رو می تونن حل کنن یا نه...البته ممکنه خطتون افت کیفیت داشته باشه که اینطوری شده... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or