اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی خوب نیست ، عالیه :biggrin1:

کرج 256 نامحدود ، حدودا 40 تومنه :eek:

البته نامحدود داریم تا نا محدود!:cheesygri
اکثر شرکت ها برای خودشون یک سری Fair Use Policy دارن که اگر دانلود شما از یک محدوده ای بیشتر بشه , با شما تماس میگیرن و سرویس های گرون تر رو بهتون پیشنهاد میکنن و شما هم یا باید قبول کنید یا زیاد دانلود نکنید!:biggrin1:

اکثر شرکت ها برای خودشون یک سری Fair Use Policy دارن که اگر دانلود شما از یک محدوده ای بیشتر بشه , با شما تماس میگیرن و سرویس های گرون تر رو بهتون پیشنهاد میکنن و شما هم یا باید قبول کنید یا زیاد دانلود نکنید!:biggrin1:
نه بابا اینجا از این خبرا نیست من یک ماه سیستمم دائم روشن بود بجز وقتایی که آنلاین بازی می کردم فقط دانلود می کردم بیشتر از 35 گیگ دانلود کردم هیچ کسیم زنگ نزد:cheesygri

با سلام به همگی .
پس ما چقدر وضعمون داغونه .
من دو تا خط ADSL دارم یکیش مال شرکت صباست که 128 سه ماهه رو با حجم دانلود 10 گیگا بایت می ده 37100 تومان و یکی دیگش هم از شرکت ارتباط هستش که قیمت 128 یک ماهش بدون محدودیت دانلود 48000 تومان هستش . دومیه انقدر بیخوده که ما کسیموم سرعت دانلودش 12 کیلو بایت بر ثانیه است ، تازه باید 3 یا 4 تا تورنت چاق سر حال داشته باشی تا در مجموع به این سرعت برسی . اگه کسی سرور حسابی سراغ داره که تو مشهد بشه ازش بدون محدودیت دانلود استفاده کرد لطف کنه و حتما به من بگه . یا همین جا یا برام پیام خصوصی بفرسته . ممنونم .

نه خیلی هم اینطوری نیست.بعضی شرکتا زیادی بی خود بازی در میارن.من الان خودم ماهی 90 گیگابایت دانلود می کنم.کامپیوترم یه 3-4 ماهی هست روشنه.فقط تا حالا ریست شده.
پسر عمه م هم از همین شرکت سرویس می گیره و اون بیشتر از من دانلود داره.اما شرکت یک بار هم نه زنگ زده به ما نه گفته کمتر دانلود کنید.اتفاقا می گفتن برامون مشتری هایی بیارید که دانلودشون فضایی باشه :biggrin1:

نه بابا اینجا از این خبرا نیست من یک ماه سیستمم دائم روشن بود بجز وقتایی که آنلاین بازی می کردم فقط دانلود می کردم بیشتر از 35 گیگ دانلود کردم هیچ کسیم زنگ نزد:cheesygri

کیفیت اینترنتت خوبه ؟

با سلام به همگی .
پس ما چقدر وضعمون داغونه .
من دو تا خط ADSL دارم یکیش مال شرکت صباست که 128 سه ماهه رو با حجم دانلود 10 گیگا بایت می ده 37100 تومان و یکی دیگش هم از شرکت ارتباط هستش که قیمت 128 یک ماهش بدون محدودیت دانلود 48000 تومان هستش . دومیه انقدر بیخوده که ما کسیموم سرعت دانلودش 12 کیلو بایت بر ثانیه است ، تازه باید 3 یا 4 تا تورنت چاق سر حال داشته باشی تا در مجموع به این سرعت برسی . اگه کسی سرور حسابی سراغ داره که تو مشهد بشه ازش بدون محدودیت دانلود استفاده کرد لطف کنه و حتما به من بگه . یا همین جا یا برام پیام خصوصی بفرسته . ممنونم .

شرکت هایی مثل پارس آنلاین،شاتل،داتک و ... ممکنه نمایندگی داشته باشن.فقط برو تو سایتشون و لیست نمایندگی ها رو بیرون بیار.

[qoute/]کیفیت اینترنتت خوبه ؟[qoute]
نمیدونم چطوری بفهمم؟به نظرم خیلی خوب نباشه.مهم پینگشه.یه بار با هم سر نرم افزار xbc سر halo2 آنلاین تست کردیم پینگم باهات 115 بود.سرعت دانلودشم 28 هست معمولا

آخرین ویرایش:
[qoute]کیفیت اینترنتت خوبه ؟[qoute/]
نمیدونم چطوری بفهمم؟به نظرم خیلی خوب نباشه.مهم پینگشه.یه بار با هم سر نرم افزار xbc سر halo2 آنلاین تست کردیم پینگم باهات 115 بود.سرعت دانلودشم 28 هست معمولا

یه تست از سایت SpeedTest.Net بگیر.با London و New York

من زیاد دانلود ندارم در حد برنامه و اینا بخوام دانلود کنم یا ترانه...
فیلم اصلا دانلود نمیکنم چون حوصلشو ندارم این چیزا رو میرم میخرم
با اینحال نمیدونم اینترنت 128 با محدودیت 8گیگ اذیتم میکنه یا نه
265از مخابرات بود و قیمتشم25 بود فکر کنم(دیروز یادم بود الان نه)

من زیاد دانلود ندارم در حد برنامه و اینا بخوام دانلود کنم یا ترانه...
فیلم اصلا دانلود نمیکنم چون حوصلشو ندارم این چیزا رو میرم میخرم
با اینحال نمیدونم اینترنت 128 با محدودیت 8گیگ اذیتم میکنه یا نه
265از مخابرات بود و قیمتشم25 بود فکر کنم(دیروز یادم بود الان نه)

با این وضعیتی که میگی کاملا مناسب هست سرعت 128 برات...اما خوب اگر طالب سرعت مطلوب هستی من 256 رو پیشنهاد می کنم... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or