09151358219
کاربر سایت
من پولی نمیدم.سرویسم رایگان هست.عضو V.I.P شرکت هستم.سرعت هم 384Kbps هست.
قیمت سرعت 256 هم 65000 تومان هست و 128 هم 29500
همشون هم بدون محدودیت دانلود...
میبخشید، اینترنت شما از چه شرکتی هست؟
از شرکت خلیج فارس آنلاین بوشهر.
چطور ؟
قیمت ها خیلی خوبه...تو گرگان نرخا اینه:
64 نامحدود 15000
128 نامحدود 19900
256 نامحدود 29700
512 نامحدود 49500
خوبه یا گرونه؟
تو گرگان نرخا اینه:
64 نامحدود 15000
128 نامحدود 19900
256 نامحدود 29700
512 نامحدود 49500
خوبه یا گرونه؟
خیلی خوب نیست ، عالیه :biggrin1:
کرج 256 نامحدود ، حدودا 40 تومنه
نه بابا اینجا از این خبرا نیست من یک ماه سیستمم دائم روشن بود بجز وقتایی که آنلاین بازی می کردم فقط دانلود می کردم بیشتر از 35 گیگ دانلود کردم هیچ کسیم زنگ نزد:cheesygriالبته نامحدود داریم تا نا محدود!:cheesygri
اکثر شرکت ها برای خودشون یک سری Fair Use Policy دارن که اگر دانلود شما از یک محدوده ای بیشتر بشه , با شما تماس میگیرن و سرویس های گرون تر رو بهتون پیشنهاد میکنن و شما هم یا باید قبول کنید یا زیاد دانلود نکنید!:biggrin1:
البته نامحدود داریم تا نا محدود!:cheesygri
اکثر شرکت ها برای خودشون یک سری Fair Use Policy دارن که اگر دانلود شما از یک محدوده ای بیشتر بشه , با شما تماس میگیرن و سرویس های گرون تر رو بهتون پیشنهاد میکنن و شما هم یا باید قبول کنید یا زیاد دانلود نکنید!:biggrin1:
نه بابا اینجا از این خبرا نیست من یک ماه سیستمم دائم روشن بود بجز وقتایی که آنلاین بازی می کردم فقط دانلود می کردم بیشتر از 35 گیگ دانلود کردم هیچ کسیم زنگ نزد:cheesygri
با سلام به همگی .
پس ما چقدر وضعمون داغونه .
من دو تا خط ADSL دارم یکیش مال شرکت صباست که 128 سه ماهه رو با حجم دانلود 10 گیگا بایت می ده 37100 تومان و یکی دیگش هم از شرکت ارتباط هستش که قیمت 128 یک ماهش بدون محدودیت دانلود 48000 تومان هستش . دومیه انقدر بیخوده که ما کسیموم سرعت دانلودش 12 کیلو بایت بر ثانیه است ، تازه باید 3 یا 4 تا تورنت چاق سر حال داشته باشی تا در مجموع به این سرعت برسی . اگه کسی سرور حسابی سراغ داره که تو مشهد بشه ازش بدون محدودیت دانلود استفاده کرد لطف کنه و حتما به من بگه . یا همین جا یا برام پیام خصوصی بفرسته . ممنونم .
[qoute]کیفیت اینترنتت خوبه ؟[qoute/]
نمیدونم چطوری بفهمم؟به نظرم خیلی خوب نباشه.مهم پینگشه.یه بار با هم سر نرم افزار xbc سر halo2 آنلاین تست کردیم پینگم باهات 115 بود.سرعت دانلودشم 28 هست معمولا
من زیاد دانلود ندارم در حد برنامه و اینا بخوام دانلود کنم یا ترانه...
فیلم اصلا دانلود نمیکنم چون حوصلشو ندارم این چیزا رو میرم میخرم
با اینحال نمیدونم اینترنت 128 با محدودیت 8گیگ اذیتم میکنه یا نه
265از مخابرات بود و قیمتشم25 بود فکر کنم(دیروز یادم بود الان نه)