اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا ما از وقتی adsl گرفتیم دیگه نمیتونیم با تلفن حرف بزنیم یعنی اینقدر صدای طرف مقابل کمه کهباید داد بزنه تا من بشنوم حالا چیکار کنم راستی تلفنم اون ور خونس ولی pc این ور خونه نمیدونم چیکارش کنم
سلام
متاسفانه منم همین مشکل رو دارم و هر چی هم این در و اون در زدم نتونستم نتیجه ای بگیرم.
یا علی مدد

آقا یعنی همه این مشکل را دارند آخه بد بختی من این هست که این تلفن خونه خودمون PCM هست ولی طبقه دوم ما نیست به خاطر همین رازیشون کرده بودم که هیچ پولی واصلا کاری با اونها نداره حالا یعنی این جدی هست و تاثیر میزاره

مانی که ADSL نصب میشه روی خط از این اتفاقات زیاد میفته.من خودم هم الان همین مشکل رو دارم.زنگ بزن به شرکتی که ازش سرویس میگیری بهشون بگو همچین مشکلی داری.اگه جواب سر بالا دادن برو مخابرات سوال کن ببین مشکل رو می تونن حل کنن یا نه...البته ممکنه خطتون افت کیفیت داشته باشه که اینطوری شده...
خوب این مشکل که راحت حل میشه.خود جایی که سرویس میده باید بهتون که میکرو ف یلتر هم بده که بین سیمی که از تل به پی سی وصل میشه قرارش میدید که مشکل رو کاملا برطرف میکنه
سوال منم اینه:من تا حالا از پارس انلاین سرویس میگرفتم اما الان همون شرکت به بهانه بدقولی پارس انلاین قرادادشو با اون فسخ کرده و با مخابرات قرارداد بسته و قیمتشم پائینتر اومده.میخوام بدونم کسایی که از مخابرات سرویس میگیرن راضین یا نه؟مشکل افت سرعت و قطعی و اینا....

بابا من کف کردم !:sick: گناه دارم ! یه کم کمک کنید ! :sick: کپک زدم !:crying::praying:

بابا نمی دونم تا حالا دچار چنین انگل و مصیبتی شدید یا نه !؟ من نمی دونم چرا تو این شیش هفت روز اخیر اصلا این مودمم از طریق Connection داخلی خراب وصل میشه ! یعنی اینکه وقتی وصل میشه xfire و بازی های online رو میشه انجام داد ولی web بالا نمیاد dl هم نمی شه کرد ! تو را به خدا کمک کنید !:crying:
داره حالم خراب می شه !:sick:

آقا یعنی همه این مشکل را دارند آخه بد بختی من این هست که این تلفن خونه خودمون PCM هست ولی طبقه دوم ما نیست به خاطر همین رازیشون کرده بودم که هیچ پولی واصلا کاری با اونها نداره حالا یعنی این جدی هست و تاثیر میزاره

خوب بگو قبول کنن رو خطشون فعال کنی و بعد سیم کشی کنی به خونتون.فقط کافیه آخرین قبض تلفن رو پرداخت شده بدی شرکت ;)

خوب این مشکل که راحت حل میشه.خود جایی که سرویس میده باید بهتون که میکرو ف یلتر هم بده که بین سیمی که از تل به پی سی وصل میشه قرارش میدید که مشکل رو کاملا برطرف میکنه
سوال منم اینه:من تا حالا از پارس انلاین سرویس میگرفتم اما الان همون شرکت به بهانه بدقولی پارس انلاین قرادادشو با اون فسخ کرده و با مخابرات قرارداد بسته و قیمتشم پائینتر اومده.میخوام بدونم کسایی که از مخابرات سرویس میگیرن راضین یا نه؟مشکل افت سرعت و قطعی و اینا....

مشکل کم بودن صدا تو تلفن و خش خش با این چیزا حل نمیشه.من خودم به 100 طریق امتحان کردم.
در مورد این هم من الان از شرکتی سرویس گرفتم که فکر کنم با مخابرات قرار داد داره.کیفیتش حرف نداره.به نظر من شرکت ها نمایندگی نباشن بهتره...
من مشکل افت سرعت اصلا ندارم...البته IP هم Valid هست... :biggrin1:

اقا ما از وقتی adsl گرفتیم دیگه نمیتونیم با تلفن حرف بزنیم یعنی اینقدر صدای طرف مقابل کمه کهباید داد بزنه تا من بشنوم حالا چیکار کنم راستی تلفنم اون ور خونس ولی pc این ور خونه نمیدونم چیکارش کنم

ولی من از میکرو قیلتر استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم

مخابراتم حتما میخواد بگه که تقصیره adsl هست . :biggrin1:

بیشتر بهتر هست از طرف شرکت پیگیری بشه که مخابرات نتونه جواب سر بالا بهتون بده.اما خوب رفتن به مخابرات هم بد نیست.
ولی این مشکل همیشگی نیست.خیلی وقت ها به خاطر این که سیم تلفن از کنار سیم برق رد میشه همچین مشکلی پیش میاد.

من با اینکه میکرو ف یلتر داشتم هم خونه ایهای من همیشه با این مسئله مشکل داشتن چون تلفن رو لازم داشتن و صدا ناجور بود.دلیللش هعم این بود که میکرو ف یلتره خوب نبود وقتی تو همون خونه به همون خط یه میکرو دیگه وصل کردم مشکل کاملا حل شدش و حتی یه ذره با حالت اول فرق نمیکرد.
خوب بگو قبول کنن رو خطشون فعال کنی و بعد سیم کشی کنی به خونتون.فقط کافیه آخرین قبض تلفن رو پرداخت شده بدی شرکت
منظورشون همون سروصدای خطه که ممکنه همسایشونو اذیت کنه نه طریقه ای دی اس ال گرفتن.
________
پس مخابرات خدماتش خوبه.اونوقت مثلا اینترنت 64 رو چند میدن و 128 رو چطور؟

من با اینکه میکرو ف یلتر داشتم هم خونه ایهای من همیشه با این مسئله مشکل داشتن چون تلفن رو لازم داشتن و صدا ناجور بود.دلیللش هعم این بود که میکرو ف یلتره خوب نبود وقتی تو همون خونه به همون خط یه میکرو دیگه وصل کردم مشکل کاملا حل شدش و حتی یه ذره با حالت اول فرق نمیکرد.

منظورشون همون سروصدای خطه که ممکنه همسایشونو اذیت کنه نه طریقه ای دی اس ال گرفتن.
________
پس مخابرات خدماتش خوبه.اونوقت مثلا اینترنت 64 رو چند میدن و 128 رو چطور؟

قیمت رو خود شرکت ها تعیین می کنن.شرکت هایی که به صورت مستقل کار می کنن زیاده...

میدونم فرق میکنه.منظورم این بود شما چند گرفتی
مثلا اینجا 64 رو میده 19.اونوقت 128 با محدودیت 8 گیگ در ماه رو میده 25

من پولی نمیدم.سرویسم رایگان هست.عضو V.I.P شرکت هستم.سرعت هم 384Kbps هست.
قیمت سرعت 256 هم 65000 تومان هست و 128 هم 29500

همشون هم بدون محدودیت دانلود... ;)

من پولی نمیدم.سرویسم رایگان هست.عضو V.I.P شرکت هستم.سرعت هم 384Kbps هست.
قیمت سرعت 256 هم 65000 تومان هست و 128 هم 29500

همشون هم بدون محدودیت دانلود... ;)

عجب.پس اینطور که میبینم اراک از همه جا گرونتره.اینجا 256 رو بالای 80 میده
----
بعدش کسی هست که از پارس انلاین سرویس بگیره.میخوام بدونم واقعا کیفیت خدماتش افت کرده؟
میگفتن کلا اینجوری شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or