اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان مودم چنده

الان مودم ها قیمتشون در حالت عادی بین 35 تا 55 هزار تومان از مدل های تک پورت و 2 پورت هست.
اما مدل های 4 پورت و 4پورت همراه وایرلس قیمتشون حدودا بین 90 تا 120 هست بسته به مارکشون...البته کمتر پیدا میشه مودمی که قیمتش بالا 110 بره...

شاتل و کلا این شرکت ها هر کدوم در هر محله ای یک سری ظرفیت دارن که اگر پر بشه همینجوری ناز میکنن تا جدید ایجاد بشه!
...........
مثلا دوست من همین 2 روز پیش از شاتل در مرکز پیام نور ADSL +2 گرفت با سرعت 192/128
...........
دوستانی که دانشجو هستن اگر خواستن بالاتر از 128 بگیرن و اون شرکت ها هم گفتن نمیشه , حتما بگن ما دانشجو هستیم , اون شرکت ها یک فرمی رو به شما میدن که میبرید دانشگاه تاییدیه میگیرید میارید , راحت بهتون میدن!

آقا ملت رو چرا سرکار میزاری؟
از اواخر شهریور سال 86 مرکز مخابرات پیام نور فیبر شده من خودم اونجا اینترنت پرسرعت داشتم خراب بمونه مخابرات فیبرش کرد
حالا تا آخر سال کل منطقه تهران بزرگ فیبر نوری خواهد شد

الان مودم ها قیمتشون در حالت عادی بین 35 تا 55 هزار تومان از مدل های تک پورت و 2 پورت هست.
اما مدل های 4 پورت و 4پورت همراه وایرلس قیمتشون حدودا بین 90 تا 120 هست بسته به مارکشون...البته کمتر پیدا میشه مودمی که قیمتش بالا 110 بره...
این 120 تومنیه رو میشه بگی دقیقا چیه میخام بگیرم

پیشنهاد من برای یک مودم خوب :

PLANET ADE-3410

هم LAN و هم USB ...

قیمتش هم 49800 (مرداد 86 من این قیمت خریدم) ...

ade-3410-small.jpg

:p:p:p

اتفاقا من هم امروز آسیا تک رو دیدم بدون محدودیت بود و ارزون هم می داد...
از چه نظر کیفیتش پایینه؟ سرعنش کمه؟ می تونی Live بازی کنی؟

منظورشون از کیفیت افت سرعت و قطعی هست که آسیا تک به همین معروفه...اما خدایی بهتر از Dial Up هست.
باید دوستان پینگ بگیرن با London و New York تا بفهمیم مناسب هست یا نه...

شبدیز کرج = داتک تهران

512 با محدودیت 1 گیگ = 14800 تومان
1 گیگ اضافه = 5000 تومان

Www.shabdiznet.com

:laughing::laughing::laughing:

الان دیگه کسی ADSL با محدودیت 1GB نمی گیره چه برسه برای Live.

مرسي پدرام جان،
من برام دانلود نا محدودش مهمه و ساكن "تَه ران" هستم، سرعت بيشتر از 256 هم به كارم نمياد و شايدم 128 بگيرم، صد البتّه سرعت Ping مهمّه، دركل كجا و چه مودمي رو براي من پيشنهاد ميكنين؟

مرسي پدرام جان،
من برام دانلود نا محدودش مهمه و ساكن "تَه ران" هستم، سرعت بيشتر از 256 هم به كارم نمياد و شايدم 128 بگيرم، صد البتّه سرعت Ping مهمّه، دركل كجا و چه مودمي رو براي من پيشنهاد ميكنين؟

داتک و آسیا تک نامحدود هست حجم دانلودشون.داتک انتخاب خوبیه...
Ping داتک بهتر هست فکر کنم.
مودم خود شرکت رو پیشنهاد می کنم بگیری... ;)

داتک و آسیا تک نامحدود هست حجم دانلودشون.داتک انتخاب خوبیه...
Ping داتک بهتر هست فکر کنم.
مودم خود شرکت رو پیشنهاد می کنم بگیری... ;)

:mad::mad: چرا زودتر نمیگی خو . من بدبخت رفتم صبا گرفتم . اونموقع 5 مگ در 3 ماه کرج هم داره عوضش کنم . :arrowd:

:mad::mad: چرا زودتر نمیگی خو . من بدبخت رفتم صبا گرفتم . اونموقع 5 مگ در 3 ماه کرج هم داره عوضش کنم . :arrowd:

عزیز من این کیفیتی که صبا داره سگش به داتک می ارزه...کیفیت مثل اینو جایی پیدا نمی کنی...
اما اینم قیمت داتک :

Code:
http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or