الان مودم چنده
الان مودم ها قیمتشون در حالت عادی بین 35 تا 55 هزار تومان از مدل های تک پورت و 2 پورت هست.
اما مدل های 4 پورت و 4پورت همراه وایرلس قیمتشون حدودا بین 90 تا 120 هست بسته به مارکشون...البته کمتر پیدا میشه مودمی که قیمتش بالا 110 بره...
الان مودم چنده
شاتل و کلا این شرکت ها هر کدوم در هر محله ای یک سری ظرفیت دارن که اگر پر بشه همینجوری ناز میکنن تا جدید ایجاد بشه!
...........
مثلا دوست من همین 2 روز پیش از شاتل در مرکز پیام نور ADSL +2 گرفت با سرعت 192/128
...........
دوستانی که دانشجو هستن اگر خواستن بالاتر از 128 بگیرن و اون شرکت ها هم گفتن نمیشه , حتما بگن ما دانشجو هستیم , اون شرکت ها یک فرمی رو به شما میدن که میبرید دانشگاه تاییدیه میگیرید میارید , راحت بهتون میدن!
این 120 تومنیه رو میشه بگی دقیقا چیه میخام بگیرمالان مودم ها قیمتشون در حالت عادی بین 35 تا 55 هزار تومان از مدل های تک پورت و 2 پورت هست.
اما مدل های 4 پورت و 4پورت همراه وایرلس قیمتشون حدودا بین 90 تا 120 هست بسته به مارکشون...البته کمتر پیدا میشه مودمی که قیمتش بالا 110 بره...
این 120 تومنیه رو میشه بگی دقیقا چیه میخام بگیرم
http://www.asus.com/products.aspx?l1=13&l2=96&l3=0&l4=0&model=1107&modelmenu=1
من الان اسیاتک دارم بدونه محدودیتآیا شرکتی هست که Adsl بدون محدودیت با قیمت زیر 20000 تومان بده؟
اتفاقا من هم امروز آسیا تک رو دیدم بدون محدودیت بود و ارزون هم می داد...
از چه نظر کیفیتش پایینه؟ سرعنش کمه؟ می تونی Live بازی کنی؟
شبدیز کرج = داتک تهران
512 با محدودیت 1 گیگ = 14800 تومان
1 گیگ اضافه = 5000 تومان
Www.shabdiznet.com
:laughing::laughing::laughing:
هنوز Datak در كل بهترين محسوب ميشه؟ اين مودم هايي كه خودش ميده چطوره؟
مرسي پدرام جان،
من برام دانلود نا محدودش مهمه و ساكن "تَه ران" هستم، سرعت بيشتر از 256 هم به كارم نمياد و شايدم 128 بگيرم، صد البتّه سرعت Ping مهمّه، دركل كجا و چه مودمي رو براي من پيشنهاد ميكنين؟
داتک و آسیا تک نامحدود هست حجم دانلودشون.داتک انتخاب خوبیه...
Ping داتک بهتر هست فکر کنم.
مودم خود شرکت رو پیشنهاد می کنم بگیری...
چرا زودتر نمیگی خو . من بدبخت رفتم صبا گرفتم . اونموقع 5 مگ در 3 ماه کرج هم داره عوضش کنم . :arrowd:
http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_/