اقا من امروز adsl وصل شد من گفته بودم 256 ولی الان که کانکشنم رو دیدم زده 512 خوب این هیچی ولی سرعت دانلودم افتضاحه 15kb میده دلیلش چی میتونه باشه از صبا هم گرفتم
سلام
من به يه مشكلي برخوردم اونم اينه كه رفتم اينترنت adsl از شاتل بگيرم گفتن كه نميشه خط شما pcm هستش يعني فيبر نوري .
من رفتم مخابرات گفتم كه يه خط ميخوام ثبت نام كنم كه فيبر نوري نباشه مسي باشه براي اينترنت adsl ،اونا به من گفتن كه تو كوچه شما اين امكان نداره در ثاني شما بايد بريد شركتاي خصوصي مثل شاتل و پارس انلاين و به اونا بگين خودشون ميان اينترنت ميدن.
من ميخواستم اونجا اينجوريشون بكنم :boxing::gunner::gunner:
به نظر شما چاره كيه و كي درست ميگه؟
منتظر نظرات شما اساتيد هستم.
دوستان عزیز یکی یه کمکی بکنه ببینید در ایران جایی برای من ADSL ساپورت میکنه هر شرکتی فقط ساپورت کنه پیش شماره تهران 3356
اگه بود دستتون درد نکنه همینجحا بگید دعاتون کنیم
صبا 15 کیلو بایت !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان 3 روزه گرفتم الانم دارم با سرعت 54 کیلو بایت دان میکنم!!
واقعا سرعتش حرف نداره.... ولی پرسنلش ادمای جالبی نیستن
منم سمیر واسم زنگ زد نمایندگی داتک واسه wireless اونم گفته شرکتِ خودشون داره به صورت خصوصی اینجا DSL راه اندازی میکنه تا 1 ماه دیگه،نمیدونم اصلا همچین امکانی هست یا نه؟سلام
من به يه مشكلي برخوردم اونم اينه كه رفتم اينترنت adsl از شاتل بگيرم گفتن كه نميشه خط شما pcm هستش يعني فيبر نوري .
من رفتم مخابرات گفتم كه يه خط ميخوام ثبت نام كنم كه فيبر نوري نباشه مسي باشه براي اينترنت adsl ،اونا به من گفتن كه تو كوچه شما اين امكان نداره در ثاني شما بايد بريد شركتاي خصوصي مثل شاتل و پارس انلاين و به اونا بگين خودشون ميان اينترنت ميدن.
من ميخواستم اونجا اينجوريشون بكنم :boxing::gunner::gunner:
به نظر شما چاره كيه و كي درست ميگه؟
منتظر نظرات شما اساتيد هستم.
منم سمیر واسم زنگ زد نمایندگی داتک واسه wireless اونم گفته شرکتِ خودشون داره به صورت خصوصی اینجا DSL راه اندازی میکنه تا 1 ماه دیگه،نمیدونم اصلا هیمچین امکانی هست یا نه؟
بعد وقتی خط PCM باشه isp نمیتونه بیاد DSL بده که!! میتونه؟
شاتل كه توي اون مركز خدمات adsl ازايه ميده ولي من نفهميدم بالاخره چه جوري اينترنتت بگيرم با اين وضعيت قمر در عقرب ؟هر دو طرف درست میگن اما شرکت شاتل سیاستش هست که اینطوری می کنه و به کسی خط نمیده.البته منطقه شما که فیبر هست بحثش جداست.
در ضمن مخابرات هم درست میگه.شرکت ها باید بیان درخواست راه اندازی خدمات ADSL روی خطوط یک مرکز مخابراتی کنند.
شاتل كه توي اون مركز خدمات adsl ازايه ميده ولي من نفهميدم بالاخره چه جوري اينترنتت بگيرم با اين وضعيت قمر در عقرب ؟
اخه يعني چه طور من كه متوجه نميشم ،يعني شاتل تابستون ميتونه به خط pcm هم اينترنت بده؟:confused:فعلا شاتل داره لوس بازی در میاره.بهتره صبر کنی...
تابستون فکر کنم وقت مناسبی باشه...
اخه يعني چه طور من كه متوجه نميشم ،يعني شاتل تابستون ميتونه به خط pcm هم اينترنت بده؟:confused:
شاتل ميتونه اين كارو بكنه يا مخابرات؟خیر امکان داره بشه خط رو از PCM در آورد.
شاتل ميتونه اين كارو بكنه يا مخابرات؟