سلام
جایی اطلاعات پیدا نکردم در این مورد . ببخشید اینجا میپرسم .
یکمی اطلاعات در مورد ADSL2 میخواستم بدونم و این که چه چیزهای بیشتری نسبت به ADSL معمولی داره و کارایی هاش .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
بچه ها كسي ميتونه يه ISP معرفي كنه كه پيش شماره 5537 رو پشتيباني كنه ؟ خدا خيرتون بده ....
والا من يه جا ديدم كه اين 2 تا رو با هم مقايسه كرده بود و اون جيزي كه يادم برات ميگم.
گفته بود كه adsl 2 با adsl از نطر سرعت هيچ فرقي نداره فقط adsl 2 براي مراكز مخابراتي كه فاصله بيشتر با مشترك داره ساپورت ميكنه حدود 3 كيلومتر اضافه تر از adsl و اينكه پهناي باند adsl 2 تا 9mp هستش ولي adsl 8 mp (البته من پراكندشو يادمه خلاصه ببخشيد ناقص هستش)
دوستان اینجا کسی از منطقه مخابراتی استقلال نیست؟
من الان دو ماه دارم دنبال ISP میگردم اما شاتل که پورتاش پره و آسیاتک هم میگه فقط اداری تو این منطقه میدیم. یه ISP دیگه هم هست که اونم پره (آوا گستر)
خلاصه اگه جای دیگه ای می شناسید بگید. چون خیلی سخته که ADSL داشته باشی بعد دوباره بیای از Dial-up استفاده کنی.
4 رقم اول 2205 هست.پهنای باند +ADSL2 دقیقا 25Mbps هست.
4 رقم اول شماره منزل رو بذار اینجا شاید بتونیم برات کاری کنیم داش مهدی...
والا من نمیدونم این شاتل جدیدا هرکی میره که ازش سرویس بگیره میگه پورت ها پوره :laughing: یکی نیست بگه اگه پورت ها پوره یه چیزی بنویس توی اون سایت که مردم الاف نشن. بگرزیم ...دوستان اینجا کسی از منطقه مخابراتی استقلال نیست؟
من الان دو ماه دارم دنبال ISP میگردم اما شاتل که پورتاش پره و آسیاتک هم میگه فقط اداری تو این منطقه میدیم. یه ISP دیگه هم هست که اونم پره (آوا گستر)
خلاصه اگه جای دیگه ای می شناسید بگید. چون خیلی سخته که ADSL داشته باشی بعد دوباره بیای از Dial-up استفاده کنی.
4 رقم اول 2205 هست.
والا من نمیدونم این شاتل جدیدا هرکی میره که ازش سرویس بگیره میگه پورت ها پوره :laughing: یکی نیست بگه اگه پورت ها پوره یه چیزی بنویس توی اون سایت که مردم الاف نشن. بگرزیم ...
والا مهدی جان چیزی جز اینا توی استقلال نیست. البته اون آواگستر رو من نمی دونستم ولی خوب همونطور که خودت میگی اونم میگه پر هست. درباره ی آسیاتک میگه که کلا باید شرکت داشته باشی یا اینکه از طرف شرکت بگیری (یعنی مهر یا یه مدرکی از شرکت ببری بدن) ؟ اگه دومی هست شاید بشه از طریق دوست و آشنا کاری کرد.
حالا بیشتر پیگیر شاتل باش و گیر بده بهشون که میخوای سرویس ازشون، میدن احتمالا (شایدم ندادن:cheesygri)
توی منطقه شما داتک سرویس IP Wireless و SkyFyber میده،لایزر و پارس آنلاین هم سرویس WiMax میدن.
برای ADSL هم همون آسیاتک و شاتل که خودت گفتی سرویس میدن.
برای WiMax زنگ بزن لایزر ببین هزینه اش چقدر هست.قیمتی هم که توی سایتشون زده مثل این که اداری هست.قیمت های خانگیشون ارزون تره...
اون بالا بخون چی نوشتم ، در ضمن خودم از سیاست های شاتل با خبرم ولی خوب مردم رو الاف میکنن)
Death Knight جان اینا اگر بخوان می تونن Port ها رو افزایش هم بدن.اما سیاستشون هست.احتمالا به ازای هر قطعی شاتل یه کاربر جایگزین می کنه.بعد اینطوری هم که من شنیدم برای جلوگیری از افت کیفیت اینطوری کردن.
برادر Console ، شما چرا به هرکی که خونشون ADSL سرویس نمیدن چرا سری میای SkyFyber داتک و WiMax و پیشنهاد میدی ؟! خوبه میدونی که قیمت های این سرویس ها سر به فلک میکشه. چون Dedicated هست و به خاطر همین هم سرویس های 64 شون حتی بالای 100 هزار تومن ماهی در میاد. تازه یه 300-400 هم همون اول خرج بر میداره. تازه این همه پول برای مثلا سرویس 64 یا 128 که با سرویس های Share شرکت های دیگه نمی تونه برابری کنه. پس بهتره که اینارو پیشنهاد ندی
اون بالا بخون چی نوشتم ، در ضمن خودم از سیاست های شاتل با خبرم ولی خوب مردم رو الاف میکنن
سوال : پيش شماره من 8865 هستش چه شركتايي adsl و wireless ميدن؟
آسیا تک رو میرم دنبالش ببینم چه جوریه. ولی فکر کنم گزینه دوم باشه. چون اینا که نمیان سر بزنن که.والا من نمیدونم این شاتل جدیدا هرکی میره که ازش سرویس بگیره میگه پورت ها پوره :laughing: یکی نیست بگه اگه پورت ها پوره یه چیزی بنویس توی اون سایت که مردم الاف نشن. بگرزیم ...
والا مهدی جان چیزی جز اینا توی استقلال نیست. البته اون آواگستر رو من نمی دونستم ولی خوب همونطور که خودت میگی اونم میگه پر هست. درباره ی آسیاتک میگه که کلا باید شرکت داشته باشی یا اینکه از طرف شرکت بگیری (یعنی مهر یا یه مدرکی از شرکت ببری بدن) ؟ اگه دومی هست شاید بشه از طریق دوست و آشنا کاری کرد.
حالا بیشتر پیگیر شاتل باش و گیر بده بهشون که میخوای سرویس ازشون، میدن احتمالا (شایدم ندادن:cheesygri)
SkyFyber که هزینش فوق العاده بالاست. حالا WiMax یکم پایین تر هست.توی منطقه شما داتک سرویس IP Wireless و SkyFyber میده،لایزر و پارس آنلاین هم سرویس WiMax میدن.
برای ADSL هم همون آسیاتک و شاتل که خودت گفتی سرویس میدن.
برای WiMax زنگ بزن لایزر ببین هزینه اش چقدر هست.قیمتی هم که توی سایتشون زده مثل این که اداری هست.قیمت های خانگیشون ارزون تره...
آسیا تک رو میرم دنبالش ببینم چه جوریه. ولی فکر کنم گزینه دوم باشه. چون اینا که نمیان سر بزنن که.
پیگیر شاتل هم هستم.
SkyFyber که هزینش فوق العاده بالاست. حالا WiMax یکم پایین تر هست.
ببینم برای گرفتن WiMax امکانات چی میخواد؟ فقط همون مودمی هست که شرکت امانت میده؟ یا آنتنی، چیزی هم باید نصب بشه؟ (آنتن فکر نکنم بخواد چون مگه NLOS (دید غیر مستقیم) نیست؟)
کسی Wimax نداره؟