اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از یکی از دوستان شنیدم که یکی از کارایی های ADSL2 اینه که اگه دو نفر همون اکانت رو داشته باشند میتونن فایلهای دانلودی یا فایلهای داخل کامپیوترشون رو برا هم بفرستن ( با سرعت بالا ) . ا همچین چیزی امکان داره داخل ایران ؟ اصلا چه طور همچین کاری میشه کرد ؟
این چیزی که میگی هیچ ربطی به ADSL2 نداره.
اینو بهش میگن p2p که ربطی به ADSL2 داشتن یا نداشتن نداره.

من از یکی از دوستان شنیدم که یکی از کارایی های ADSL2 اینه که اگه دو نفر همون اکانت رو داشته باشند میتونن فایلهای دانلودی یا فایلهای داخل کامپیوترشون رو برا هم بفرستن ( با سرعت بالا ) . ا همچین چیزی امکان داره داخل ایران ؟ اصلا چه طور همچین کاری میشه کرد ؟

همچین کاری رو روی سرویس های ADSL و Wireless میشه راه انداخت به شرط این که 2 طرفی که بینشون شبکه LAN ایجاد میشه هر 2 از یه شرکت سرویس بگیرن.

یادم هست شرکت یه سرور زده بود برای بازی Counter که فقط کسانی که ازش سرویس می گرفتن و با IP شرکت بودن می تونستن وارد بازی بشن.یه مدت خیلی از کاربر ها ناراحت بودن از این که محدودیتشون بخاطر بازی روی این سرور سریع تمام میشه اما بعد از یه مدت شرکت این کار رو به صورت یه شبکه LAN انجام داد که زمانی که وارد میشدیم خیلی Ping مناسبی داشتیم و از محدودیت هیچ کس کم نمیشد.

باید خوب تحقیق کنید درباره این کار.شدنی هست اما شاید سخت باشه یا هزینه ای در بر داشته باشه...

این چیزی که میگی هیچ ربطی به ADSL2 نداره.
اینو بهش میگن p2p که ربطی به ADSL2 داشتن یا نداشتن نداره.

درسته این ربطی به سرویس ADSL حالا هر مدلیش می خواد باشه نداره.

اما وقتی 2 نفر از یه شرکت سرویس داشته باشن چه ADSL چه Wireless این کار رو میشه انجام داد.

ببینم برای گرفتن WiMax امکانات چی میخواد؟ فقط همون مودمی هست که شرکت امانت میده؟ یا آنتنی، چیزی هم باید نصب بشه؟ (آنتن فکر نکنم بخواد چون مگه NLOS (دید غیر مستقیم) نیست؟)
کسی Wimax نداره؟
مهدی جون پارسیا گرفته Wimax از لایزر :دی بپرس کامل بهت توضیح میده چه خبره!فقط اینش رو یادم موند که 400 تومن باید پیش شرکت بگذاری :دی(من که می خواستم بگیرم پشیمون شدم:دی) لعنتی منطقه ما طلسم شده :دی

آخرین ویرایش:
مهدی جون پارسیا گرفته Wimax از لایزر :دی بپرس کامل بهت توضیح میده چه خبره!فقط اینش رو یادم موند که 400 تومن باید پیش شرکت بگذاری :دی(من که می خواستم بگریم پشیمون شدم:دی) لعنتی منطقه ما طلسم شده :دی
400 تومن؟ چه خبره؟ :)
مگه میخوان راکتور هسته ای امانت بدن؟ :biggrin1:

به هر حال چون سیستم های بیسیم و کلا اینترنت پرسرعت توی ایران جا نیفتاده هزینه خیلی بالاست.بذار چند سال دیگه همین رو با 1500 تازه با سرعت چند برابر می تونی وصل کنی :biggrin1:

دیروز با ADSL پارس آنلاین 128 KB با سرعت 50 k دانلود میکردم!...جل الخالق:eek: , بعید بود!:biggrin1:

نگاه کن بعض اوقات دانلود به سرعت و کیفیت سرور هم بستگی داره ولی بعضی اوقات هم سرعت اینطوری میشه(البته خیلی خیلی کم).

والا خبری نیست جز کلاه سر مردم گذاشتن :دی (من آخر نفهمیدم کلاه رو میگذارن،یا بر میدارن:دی)
راکتور هسته ای امانت میدادن کمتر حساب میکردن :دی دیگه کشور قشنگ ــمون ایران ـه دیگه باید تحملش کنیم :دی
به هر حال چون سیستم های بیسیم و کلا اینترنت پرسرعت توی ایران جا نیفتاده هزینه خیلی بالاست.بذار چند سال دیگه همین رو با 1500 تازه با سرعت چند برابر می تونی وصل کنی :biggrin1:
والا ما نزدیک به 3 سال ـه اینجا یه لنگ و پا صبر کردیم که منطقه ما DSL بیاد نیومد :دی اینجا 100 سال هم صبر کنیم استفاده از اینترنت پر سرعت جا نمیوفته ! دلیلش هم خودتون میدونید نگرش مسئول های قشنگ ـه کشور قشنگتر ـه خودمون ایران هست /:) وقتی دسترسی کاربر خونگی رو به سرعت بالاتر از 128 محدود میکنن دیگه چه انتظاری میشه داشت /:)
منم دیگه باید برا DL اینا Uni تلپ بشم،Dial up دیگه جوابگو حجم دانلودی من نیست :دی یعنی خداییش عذاب آوره!

آخرین ویرایش:
والا خبری نیست جز کلاه سر مردم گذاشتن :دی (من آخر نفهمیدم کلاه رو میگذارن،یا بر میدارن:دی)
راکتور هسته ای امانت میدادن کمتر حساب میکردن :دی دیگه کشور قشنگ ــمون ایران ـه دیگه باید تحملش کنیم :دی
والا ما نزدیک به 3 سال ـه اینجا یه لنگ و پا صبر کردیم که منطقه ما DSL بیاد نیومد :دی اینجا 100 سال هم صبر کنیم استفاده از اینترنت پر سرعت جا نمیوفته ! دلیلش هم خودتون میدونید نگرش مسئول های قشنگ ـه کشور قشنگتر ـه خودمون ایران هست /:) وقتی دسترسی کاربر خونگی رو به سرعت بالاتر از 128 محدود میکنن دیگه چه انتظاری میشه داشت /:)
منم دیگه باید برا DL اینا Uni تلپ بشم،Dial up دیگه جوابگو حجم دانلودی من نیست :دی یعنی خداییش عذاب آوره!

کلاه سر آدم میذارن پسرم :biggrin1:

تو اگه می خواستی اینترنت پرسرعت داشته باشی الان اینترنت ماهواره ای زیر دستت بود.با همه اون هزینه اش کلی حال می کردی برا خودت.
برو تو کارش دیگه... هزینه ش هم بهتر از WiMax هست... :biggrin1:

آسیا تک رو میرم دنبالش ببینم چه جوریه. ولی فکر کنم گزینه دوم باشه. چون اینا که نمیان سر بزنن که.
پیگیر شاتل هم هستم.

خیلی جالبه منم یه دو سالی هست همین وضعیت رو دارم...! :)

اگه از آسیاتک سرویس گرفتید یه feedback ـی بدید اینجا...

تو اگه می خواستی اینترنت پرسرعت داشته باشی الان اینترنت ماهواره ای زیر دستت بود.با همه اون هزینه اش کلی حال می کردی برا خودت.
برو تو کارش دیگه... هزینه ش هم بهتر از WiMax هست... :biggrin1:
سلام :دی
پدرام جون اینی که میگی این دفعه چندم هست که میشنوم :دی ولی دنبالش رو نگرفتم،امروز هم پول تلفن اومد 200 هزار :دی (گل کاشتم ایندفعه) دیگه باید یه آستینی بالا بزنم!
حالا چند سوال!

1. منطقه ما ساپورت میشه؟؟
2.تجهزاتش چند در میاد؟
3.قمیتش ماهیانه حساب میشه دیگه؟ اگه آره 64 و 128و256 به من قیمت بده :دی (اصلا تیریپ سرعتش اینجوریه؟ :دی n00b ـم دیگه تو این چیزا :دی)

پ.ن:قیمتش مناسب باشه چرا که نگیرم :دی

آخرین ویرایش:
سلام :دی
پدرام جون اینی که میگی این دفعه چندم هست که میشنوم :دی ولی دنبالش رو نگرفتم،امروز هم پول تلفن اومد 200 هزار :دی (گل کاشتم ایندفعه) دیگه باید یه آستینی بالا بزنم!
حالا چند سوال!

1. منطقه ما ساپورت میشه؟؟
2.تجهزاتش چند در میاد؟
3.قمیتش ماهیانه حساب میشه دیگه؟ اگه آره 64 و 128و256 به من قیمت بده :دی

پ.ن:قیمتش مناسب باشه چرا که نگیرم :دی

به منطقه نیست عزیزم... این 2 تا سایت رو ببین قیمت توشون زده :

http://www.ebysat.org/fa/index.php

http://saba-trading.org/services/homeservices.htm

فقط این رو بگم که مثلا 1 مگابایت سرعت میگیری با محدودیت 2 گیگابایت.این مقدار که تمام شد سرعتت نصف میشه یعنی میشه 512.دوباره محدودیت این 512 که تمام بشه میشه 256...
تجهیزاتش هم یه Dish یه LNB و یه DVB Card هست و فکر نکنم بیشتر از این باشه...

هر نوع قیمتی هم بگی داره...زشته به اینترنت ماهواره ای بگی 64 کیلوبایت می خوام...

برادر پدرام :دی این که شد خرج 2 برابر !!! هم باید اینو داشته باشی هم dial up واسه send کردن!!!
یعنی خو اینو بخون بچه ها گفتن تو سایشون هم گفتن ! :دی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=611

خو مرض دارم مگه؟ اگه قراره این Dial up کانکت باشه یه سره همینو استفاده میکنم دیگه!! :دی

دوباره شد همون ordinary story خودمون!!

آخرین ویرایش:
برادر پدرام :دی این که شد خرج 2 برابر !!! هم باید اینو داشته باشی هم dial up واسه send کردن!!!
یعنی خو اینو بخون بچه ها گفتن تو سایشون هم گفتن ! :دی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=611

خو مرض دارم مگه؟ اگه قراره این Dial up کانکت باشه یه سره همینو استفاده میکنم دیگه!! :دی

دوباره شد همون ordinary story خودمون!!

من خودم مدتی از اینترنت ماهواره‌ای استفاده میکردم ولی اصلا بصرفه نیست...

شما همون Dialup استفاده کن بهتره...:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or