اطلاعاتی در مورد سرویس های Wireless

هم اکنون منتظر جوابم!
میخوام رمز بزارم برای که کسی نتونه از وایرلسم استفاده کنه
باید سی دی مودمتو بذاری تو کامپیوتر بعد به صورت Autorun اجرا میشه و همون اولش ازت میپرسه میخوای رمز بذاری یا نه ( با سیم LAN مودم رو وصل میکنی به PC )

باید سی دی مودمتو بذاری تو کامپیوتر بعد به صورت Autorun اجرا میشه و همون اولش ازت میپرسه میخوای رمز بذاری یا نه ( با سیم LAN مودم رو وصل میکنی به PC )
ممنون محمد علی جان
با کابل لن که وصله .ولی الان سی دی مودم رو میزارم ببینم میشه

بچه ها هیچ میدونستید میشه کابل Lan Wireless رو بدون اینکه احتیاج به روتر وایرلس باشه ، مستقیم به PS3 وصل کنید و از طریق تنظیمات PPPOE راحت کانکشن رو تعریف کنید !

دوستان اولین ip وقتی که داریم tracert میکنیم مربوط به استیشن و یا روتر میشه؟درسته؟
من همین Ip رو پینگ میکنم تایم اوت یا پینگ خیلی بالایی میده...در حالی که نباید تایم اوت بده و پینگش در حد 1-2 ms باشه...
و اینکه نانو من ضربه دیده...یک قسمت از محافظ پلاستیکی رو رادیو کنده شده...علتش رو نمیدونم...تایم اوت های زیادم و نوسان پینگم مربوط به همین ضربه میشه؟؟

سلام دوستان. اینم از تست سرعتی که من گرفتم:
2088669645.png

2081954024.png

بچه ها من وایرلس دارم ولی اکسس پوینت ندارم :دی مشکلی پیش نمیاد ؟
یه سوال دیگه! سرعت دانلودم 50 ـه ولی وقتی شروع به دانلود میکنه یهو میره رو 180-200 بعد اروم اروم میاد رو 50 ! نمیشه یه کار کرد بمونه رو همون 180 اینا :دی
مرسی

بچه ها من وایرلس دارم ولی اکسس پوینت ندارم :دی مشکلی پیش نمیاد ؟
یه سوال دیگه! سرعت دانلودم 50 ـه ولی وقتی شروع به دانلود میکنه یهو میره رو 180-200 بعد اروم اروم میاد رو 50 ! نمیشه یه کار کرد بمونه رو همون 180 اینا :دی
مرسی

نه.این کلک isp برای بالا بردن رنک تو speedtest.net هست.

کمـــــــــــــــــــک!

مدت زیادی نیست که وایرلس گرفتم زیاد وارد نیستم !
روز اول که اقاهه اومد برای نصب یه ip ست کرد و گفت بعد از وصل شدن میتونی این ip رو پاک کنی!
حالا وقتی پاک میکنم تو network and sharing میشه unidentified network !
اون ip که گذاشته بود رو میذارم وصله ولی تایم اوت دارم (مخصوصا با PS3 )
یه چیزایی اینجا نوشته انجام میدم ولی درست نمیشه

کمک لطفا :(

مدت زیادی نیست که وایرلس گرفتم زیاد وارد نیستم !
روز اول که اقاهه اومد برای نصب یه ip ست کرد و گفت بعد از وصل شدن میتونی این ip رو پاک کنی!
حالا وقتی پاک میکنم تو network and sharing میشه unidentified network !
اون ip که گذاشته بود رو میذارم وصله ولی تایم اوت دارم (مخصوصا با PS3 )
یه چیزایی اینجا نوشته انجام میدم ولی درست نمیشه

کمک لطفا :(

وقتی اون ip رو پاک میکنید توی نتورک این قسمتی که توی عکس مشخص کردمو فعال میکنید؟؟ عجیبه نباید با ایپی اتوماتیک مشکلی داشته باشه! شما بریج استفاده میکنید یا ppoe??

13344048254836152245.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or