kingmammad110
کاربر سایت
دوستان من اهواز هستم بهترین سرویس وایرلس کدوم شرکت ارائه میده توجه کنید که xbox live هم می خوام برم
بهترین شرکت#
در منطقه نزدیک سینما فلسطین
بهترین شرکت#
در منطقه نزدیک سینما فلسطین
در منطقه نزدیک سینما فلسطین درود.
یه سوال داشتم:
من اینترنتم وایرلس هست.یه آنتن Nanostaion 2 دارم.الان این همسایمون چند روزه خراب شده سرم میگه بزار من یه سوویچ از بقل آنتن تو بگیرم.:dمیگه من یه یورز نیم و پسورد جدا میگیرم واسه وصل شدن و دیگه کاری اصلا با تو ندارم.
میخواستم ببینم اگه این کار رو بکنم,تاثیر منفی تو اینترنت خودم داره یا نه؟از لحاظ سرعت,پینگ,قدرت سیگنالی که میگیرم و ...؟ کلا تاثیری داره یا نه؟
مرسی.![]()

آنتن من اینه:الان حدود دو سال میشه من از سرویس point to point استفاده میکنم که آنتنش (یا مودمش) پشت بوم هست با همسایمون گرفتیم.دو تا user مختلف از یک شرکت .فقط مودم مون مشترک هست.نه سرعت پایین ه و نه پینگ.فقط یه چیزایی share هست.مثلا اون تو youtube یه چیزی رو watch کنه من بدون load و buffer میتونم نگا کنم.حالا نمیدونم اینی که من دارم همونیه که شما استفاده میکنی و مد نظرته یا نه![]()
آنتن من اینه:
ماله تو هم همینه!؟![]()
پینگت در مقایسه با کسایی که تنها استفاده میکنن بیشتر نیست!؟ مقایسه کردی با ماله دوست یا آشنایی که تنها استفاده میکنه؟
قدرت سیگنالی که میگیری چی؟همون که تو تنظیمات آنتن میری.مثلا وقتی همسایتون On نیست سیگنالت بیشتر نیست نسبت به موقعی که هر دو با هم Onـین؟

خیر فرقی نداره اما سرعت سرویس های شرکت های مختلف باهم فرق داره!یه سوال داشتم در مورد اینترنت وایرلس..از نظر سرعت وایرلس با adsl فرق داره؟؟؟مثلا 128 وایرلس با 128 adsl فرق داره؟؟؟
وایرلس که می گن منظور 802.11 هست که با آنتن نانو و .. می گیرند که هزاران شرکت ارائه می کنند جز اون 2 تا که نام بردید!اپراتور وایرلس الان به غیر از مبین نت و ایرانسل بازم داریم یا نه ؟
از لحاظ Ping ، وایرلس بهتره معمولا یا ADSL ؟