حالا این mac adrees چی هست من رو کامپیوتر خواهرم یه wirless نصب کردم که بتونه از اینتر نت من استفاده که ولی تا حالا فقط تونستیم lan بازی کنیم ولی نتونستم انترنت رو براش را بندازم .
دوستان جدیدا به یه مشکل عجیب برخوردم،وقتی پینگ رادیو رو میگیرم request timed out میده نه به صورت پیوسته هر 20 تا 30 بار که پینگ رو نشون میده یه request میده وقتی هم صفحه باز میکنم اگر سنگین باشه این مشکل پیش میاد،امروز رفتم شرکت اونجا پینگ رادیوم رو گرفت هیچ request نشون نمیداد ولی با خونه در تماس بودم request رو داشتم!عیب از مودم هم نیست چون تست کردم.ممنون میشم اگه بتونین کمک کنید این مشکل حل بشه
ماهی 1 گیگ ؟؟؟؟؟:-o:-o:-o:-o:-o این که خیلی کمهسلام
من امروز سرویس اینترنت بیسیم گرفتم
سرویس سرعت 128 با محدودیت 1 گیگ ماهانه 15000 تومان
مودم ان جنیوس 5.8 با قیمت 200000 تومان با نصب و کابل متری 1000
فاصله خونه تا دکل حودا 1500 متر
به نظر شما خوبه
نوع مودمش چجوری با توجه به قیمتش (البته حق انتخاب ندارم و باید از مودم شرکت بگیرم )
در ضمن در پست 93 پینگ چیه و بیشتر باشه خوبه یا کمتر

...........بر هرچی دزده لعنت)x)x)x)x)xاز چه شرکتی گرفتی که انقدر گرونه :-oمن ماهیانه 256 رو 23 هزار تومن گرفتمسلام
من امروز سرویس اینترنت بیسیم گرفتم
سرویس سرعت 128 با محدودیت 1 گیگ ماهانه 15000 تومان
مودم ان جنیوس 5.8 با قیمت 200000 تومان با نصب و کابل متری 1000
فاصله خونه تا دکل حودا 1500 متر
به نظر شما خوبه
نوع مودمش چجوری با توجه به قیمتش (البته حق انتخاب ندارم و باید از مودم شرکت بگیرم )
در ضمن در پست 93 پینگ چیه و بیشتر باشه خوبه یا کمتر
اگه فقط و فقط وبگردی میخوای که 128 کافیه.....اما 256 توصیه میشه.....چون منم اولش میگفتم 128 کافیه اما الان میخوام چیزی دانلود کنم توش میمونم.......سلام
من امروز مودم ان جنیوس 5611 که روی دو باند 2.4 .5.8 کار میکنه رو از تهران گرفتم 105 تومان و دادم به شرکت جهت کامفلینگ یا کانفینگ که گفت 20 تومان هزینه داره و 10 هزینه نصب
به نظر شما 128 ا گیگ بگیرم با ماهی 15 تومان یا 256 1گیگ با ماهی 21 تومان (فقط برای وب گردی )
دوستان وقتی پینگ رادیو تا isp میگرم بعضی وقتا request timed out میده زنگ زدم شرکت گفت طبیعیه!موندم طرف راست گفته یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
طرف راست نگفته شما موقع نصب باید پینگ ثابت تا دکل بهتون بدن برا شما که اصلا time out میدهدوستان وقتی پینگ رادیو تا isp میگرم بعضی وقتا request timed out میده زنگ زدم شرکت گفت طبیعیه!موندم طرف راست گفته یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید