یکی جواب بدهیکی برام در مورد اینترنت ماهواره ای توضیح بده هیچی در موردش نمیدونم
سرعتش.قیمتش.پینگش
از نظر adsl میخوام مقایسه کنم
نمیدونم ربطی به اینجا داشت یا نه ولی جایی پیدا نکردم واسه پرسیدن
با تشکر
این سرویس رو از کجا میشه گرفت ؟؟
دوستان من میخوام از داتک تلکام وایرلس 512 بگیرم.به خونه میدن؟قیمتش چنده؟
سلام دوستان
من امروز میخواستم مودم وایرلس بخرم و یه زنگ هم به پشتیبانی شاتل زدم.گفت مودم های cisco و d link برای خطوط مشکل پیش میارن و پیشنهاد نمیشه.خودشون هم zyxel رو پیشنهاد کردن.البته این رو میدونین که شاتل به zyxel قرارداد داره و به همین علت اون رو پیشنهاد میده.
نظر شما چیه؟؟کدوم رو بگیرم؟؟
ممنون
اگر ISP گزینه Air Max رو واسه Access Point ها فعال کنه و شما ازشون سرویس بگیری و Air Max شما هم سیگنال خوبی داشته باشه نویزتون به شدت کم میشه البته Access Point هاشون هم باید خوب باشه نه که در و پیت . شما اگر رادیو وایرلس داری نمیخواد بیای بپرسی داداش شاید کسی ندونه برو تو رادیو یه بار بزار فرکانس 20 مگاهرتز و یه بار 10 و کشور رو هم Compilance Test و بگرد دنبال Access Point با سیگنال خوب . AP ها هم معمولا اسم ISP و شماره تماس روشون هست .دوستان وایرلس دارن کدوم مناطق برای وایرلس خوب که نویز پایین باشه و هم بشه از چندتا شرکت گرفت
منطقه هفت تیر چطور کسی اینجا هست از کدوم شرکت میگیرید همچنین نواب؟
پ.ن : من تو نزدیک هفت تیر کمی بالاتر خ سرافراز میدیدم کلی دکل کوچیک بود و روش رادیو بود وضعیت باید فجیح باشه ؟!
آره شکی توش نیست ولی خدا کنم وسط راه نپکه :dدوستان از این کانشکن جدا که systec می شه واسه ps3 با شیر کردن استفاده کرد ارزش داره 6 ماهشو بگیرم ؟!!
احتمالا یه bullet m5 HP بگیرم رادیو وانتن 30dbiاگر ISP گزینه Air Max رو واسه Access Point ها فعال کنه و شما ازشون سرویس بگیری و Air Max شما هم سیگنال خوبی داشته باشه نویزتون به شدت کم میشه البته Access Point هاشون هم باید خوب باشه نه که در و پیت . شما اگر رادیو وایرلس داری نمیخواد بیای بپرسی داداش شاید کسی ندونه برو تو رادیو یه بار بزار فرکانس 20 مگاهرتز و یه بار 10 و کشور رو هم Compilance Test و بگرد دنبال Access Point با سیگنال خوب . AP ها هم معمولا اسم ISP و شماره تماس روشون هست .
یا ابرفلض چه خبره Bullet :d یه دونه M5 یا Airgrid HP جواب میده هر جا باشی . شما وقتی یه Access Point وصل میشی از این عکس متوجه میشی که فعال هست یا نهاحتمالا یه bullet m5 HP بگیرم رادیو وانتن 30dbi
AIR max چطوری میشه فهمید فعال کرده شرکت یا نه ،بپرسی که احتمال خالی بندی زیاد :d
مشکل هست این شرکت پاپ سایت نمیگن
اینجا که هستیم که نمیشه چون دو طبقه بیشتر نیست منطقه زیاد اپارتمان جدید ساختن
ولی برای 1 ماه دیگه مکان تغییر میدیدم میخوام امار بگیرم مطمئن بشم بعد تجهییزات بگیرم