Good Guy Greg
کاربر سایت
Nanostation M5 یهترین گزینه هست Nanobridge برای مسافت دور هست و لینک مستقیم (نقطه به نقطه) .
آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من در شهر جدید پردیس - بومهن هستم و اینطور که متوجه شدم در اینجا هیچ ISP ای سرویس ADSL نمیده، به خاطر همین اومدم اینجا بپرسم ببینم سرویس Wireless می تونم از جایی بگیرم یا کلا هیچ کار نمیشه کرد؟
با تشکر
میتونید وایرلس بگیرید یه سرچ تو اینترنت بزنید شرکت هایی که وایرلس میدن رو پیدا کنید و زنگ بزنید و بپرسید که منطقه شما رو پوشش میدن یا خیر.....دوستان من نمیتونم از خط تلفن برای گرفتن اینترنت استفاده کنم(داداشم داره ازش استفاده میکنه)
حالا برای اینترنت باید چیکار کنم؟میشه وایرلس گرفت؟از ispی مثل شاتل؟یا حتما باید وایمکس بگیرم؟
کلا وایمکس پیشنهاد نمیشه مگر شرایط خاص...اگه adsl نمیتونه بگیره اولویت بذاره رو وایرلس و درنهایت اگر نشد وایمکس...سلام
دوستان یکی از اقوام بنده میخواد وایمکس بگیره....من اطلاعات خاصی ندارم اگر ممکنه بفرمایید از کدوم شرکت بگیره بهتره؟ ایرانسل یا مبین نت؟ چه جور مودمی بگیره که راحت باشه و سرعتش اذیتش نکنه؟
ممنون
کلا وایمکس پیشنهاد نمیشه مگر شرایط خاص...اگه adsl نمیتونه بگیره اولویت بذاره رو وایرلس و درنهایت اگر نشد وایمکس...
نه نمیتونه ADSL بگیره...این وایرلس داستانش چیه؟
منطقه 10 ــه منتها میگه وقتی مودم وایمکس رو روشن میکنم فقط دوتا از چراغهای انتن روشن میشه و نگرانه که کیفیت وایمکس براش جالب نباشه.حالت رادیویی داره و میان روی پشت بام یه آنتن نصب میکنن، کلاً ربطی با وایمکس نداره
کدوم منطقه تهران هستش !!
کلا TP-Link :dمن قصد دارم برای به اشتراک گذاشتن ADSL خونه به صورت بی سیم یه روتر وایرلس بگیرم. چه مارک و مدلی پیشنهاد میشه؟