اطلاعاتی از Unreal Engine 4

Dinosaur

Loyal Member
سلام !



استودیوی Epic اولین تصاویر انجین جدید خود یعنی Unreal Engine 4 را منتشر کرده و بخشی از قدرت نسل بعد را نمایش داد.
دموی سینمایی دو و نیم دقیقه ای پخش شده از این انجین را می توان به این صورت بیان کرد : اگر H.R. Giger و George R.R. Martin به طریقی با یکدیگر پیوند خورده و فرزند مشترکی به وجود آورند و آن فرزند رویایی ببیند ، آن رویا به این شکل خواهد بود.
در این دمو شیطانی را با پوشش زره سنگین شاهد هستیم که بر سریری در یک قلعه کوهستانی دیده می شود. زمانی که این شیطان برمی خیزد ، جریان ماگمایی (مواد مذاب آتشفشانی) شروع به جاری شدن کرده و به دود و خاکستر تبدیل می شود.
در ادامه آتشفشانی را می بینیم که شروع به فوران کردن نموده و دودی سیاه رنگ از آن خارج می شود و خاکسترهای آن نیز با دانه های برفی که در حال باریدن هستند ، ترکیب می گردد.
بعد از آن دمو به حالت اول شخص و Realtime تبدیل می شود.
Alan Williard ، هنرمند تکنیکی ارشد Epic ، کنترل کاراکتر را به دست می گیرد و وارد اتاقی تاریک که منبع نوری در آن وجود دارد می شود. در این لحظه گرد و خاک فراوانی در هوا مشاهده شده و هزاران ذره گرد و خاک که تا پیش از این دیده نمی شدند ، در معرض نور قرار می گیرند.
در اتاقی دیگر ، گوی هایی با سایزهای مختلف در هوا در حال حرکت هستند. Willard یکی از گوی های سبک را در طول اتاق به حرکت درمی آورد. گوی ای که می توان آن را به یک توپ بولینگ نورانی تشبیه کرد. این گوی با نور لرزان خود به حرکت ادامه داده و از مسیر خود منحرف می شود و در همین حال ، بخش های مختلف اتاق رو روشن می کند و تعدادی گوی دیگر با افکت نوری خاصی نمایان می شوند.
این دموی تکنیکی توسط یک کارت گرافیک Nvidia Kepler GTX 680 پردازش شده و ساخت آن حدود 3 ماه توسط 14 نفر از مهندسین Epic طول کشیده است.
کارگردان هنری این کار ، Chris Perna می گوید : "در ابتدای کار به خاطر این دمو شب های زیادی را بی خوابی کشیدم ، ولی فکر می کنم در نهایت موفق شدیم آن را به خوبی به اتمام برسانیم."



همچنین Cliff Bleszinski می گوید که انتظار گرافیک نسل بعد را در حد Avatar دارد. او توضیح می دهد : "مهندسین ما مسئولیت عظیمی را بر دوش دارند و استودیوی ما باید این صنعت را آماده نسل بعد کند."
او ادامه می دهد : "Epic و شخص Tim Sweeney باید به Sony و Microsoft انگیزه لازم را بدهند تا فاصله کنسول های نسل بعد با این نسل ، همراه با جهشی عظیم باشد. این کنسول ها باید توانایی رندر کردن Avatar را به صورت Realtime داشته باشند. این چیزی است که من می خواهم و البته بازیکنان می خواهند."
باید توجه داشت که در کنسول های نسل حاضر ، تنها یک Particle (ذره) نیز می تواند کارایی بازی را کاهش دهد. دموی Unreal Engine 4 از میلیون ها ذره پشتیبانی می کند و تنها باید سخت افزار مناسب با آن را در اختیار داشت. این ذرات و Particle ها در نسل بعد نقش بسیاری ایفا خواهند کرد.
Epic در کنار Unreal Engine 4 ابزار و امکانات استفاده از آن را نیز آماده کرده که باعث کاهش هزینه ها می شوند. یکی از این ابزار Kismet 2 نام دارد که یک برنامه بصری جدید بوده و به طراحان مراحل اجازه می دهد که به راحتی دنیاهای مورد نظر خود را واقعیت ببخشند ، بدون اینکه به برنامه نویسان متکی باشند.
Unreal Engine 4 نخستین بار در ماه مارس سال جاری پشت درهای بسته در GDC به نمایش درآمد و Epic قصد دارد آن را در ژوئن امسال به صورت عمومی نمایش دهد. هنوز زمان دقیقی برای این کار مشخص نشده ولی احتمال نمایش این انجین در E3 بسیار زیاد خواهد بود.



موفق و پیروز باشید !
 
آخرین ویرایش:
البته بایدم خیلیییی زیاد باشه. به جهش نسل قبل به این نسل فکر کن. کسی فکرشو میکرد اینهمه جهش کنه؟ خود من از وقتی که ATI و الان هم Epic گفتن نسل بعد چیزی در حد آواتار میشه، از آواتار پایینتر انتظار ندارم، منتها الان مشکل اینه که دوستان انتظار دارن همین الان، حتی قبل از معرفی کنسول های نسل بعد گرافیک آواتار رو ببینند. نمیشه که برادر من. شما GeOW 1 با 3 یا U1 با U3 رو مقایسه کن. همون اول نسل که نمیشد اینهمه بازدهی گرفت از کنسول ها.
داری حرفهای خودم رو بهم تحیول میدی:
بعد شما فرق آنچارتد یک تا سه و گیرز 1 تا 3 رو برسی کن ببین چی بودن و چی شدن. نهایت قدرت و کاری یه انجین که هرروز درحال بهینه شدن هست رو آخر نسل بعد میبینید :دی.
الان سرعت رشد تکنولوژی خیلی بیشتر از قبل شده. تفاوت نسل حاضر با بعد "خیلی" نیست و نسل بعد با بعدیش کمه. نمیدونم چطور از روی 4 تا شات کلاً پرونده نسل بعد و Epic Games بستن!.
 
680 با يه سی پی يو چند هسته ای و يه رم 4 گيگ می تونه كرايسيس 2 رو كه برای نسل حاضر هست خيلی بهتر از اين دمو اجرا كنه.
در حد CG هم نيست چه برسه به اوتار.
از جایی كه بلزينسكی وعده داده گرافيك به پای اوتار می رسه می شه به بهبودش اميدوار بود ولی باز فكر نكنم جلوی كرای انجين3 زياد حرفی برای گفتن داشته مگه اينكه حداقل 2 برابر از اينی كه الان هست قوی تر بشه.
لطفا همتون الان بهم حمله نکنید اما من تفاوت چشمگیری در نورپردازی و بقیه ی چیزهای تو این عکس ها با God3 نمیبینم. باز هم میگم تفاوت چشمگیر نه اینکه اصلا تفاوت ندارن.
شما 30 دقیقه ی اول God 3 رو با God های PS2 مقایسه کن. شما GTA 2 رو با San Andreas مقایسه کن. به این ها میگن تفاوت و جهش نسل.
نباید انتظار داشته باشیم نسل بعد تفاوتی داشته باشه که کاملا بشه حسش کرد ؟


معنی نسل جدید :

b1fc5df81cad.jpg


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gemelos.jpg




حالا اگه از نظر شما عکس های این تاپیک هم اینقدر با GOD 3 فاصله دارند یه پیغام خصوصی به من بدید تا چند تا چشم پزشک خیلی خوب و کاردرست بهتون معرفی کنم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دقيقا".
تنها فرقش با GOW3 اينه كه GOW3 دقيقا مثل CG بود اين در حد CG هم نيست.
البته GOW3 شانش بالاتره كه بخوايم با اين مقايسه اش كنيم، محيط های بسته Ghost of Sparta با اين برابری می كرد.
اگه نسل بعد بخواد اين باشه بهتره منتظر سانتامونيكا و ناتی داگ و كلا سونی و زيردستاش باشيم نه اينا.
يه عده می گن رزولوشن بالا، مثل اينكه GOW3 رو تلويزيون 42 اينچ رو يادشون رفته.
از نظر جزئيات هم آلن ويك و انچارتد2 مال همين نسل بودن...
 
آخرین ویرایش:
الان فکر کنم صحبت کسایی که با این عکسا مشکل دارن اینه که اون تک دموی samaritan پس چی شد؟ اینو فکر نمی کنم کسی بتونه رد کنه که این عکسایی که داره گذاشته میشه اینجا با عکس هایی اون تک دمو قابل قیاس باشه. یه جورایی آدم حس می کنه که اون تک دمو تخیلات اپیک واسه نسل بعد بوده که متاسفانه باهاش موافقیت نشده و به دلیل سخت افزار ضعیف تر این یکی رو ساختن که شبیه تر به اون چیزی باشه که قراره در آینده ببینیم





 
واقعا زیبا هستش اما نمیدونم چرا به نظرم جزئیات محیطی همیشه این وسط فدا میشه و اون چیزی نیست که ادم بگه واو چی ساختن بیشتر نور پردازی هستش و کاراکتر خوب وگرنه به نظرم محیط همیشه تو بازی ها این وسط به خاطر گرافیک کاراکتر و نور پردازی فدا میشه .
 
الان فکر کنم صحبت کسایی که با این عکسا مشکل دارن اینه که اون تک دموی samaritan پس چی شد؟ اینو فکر نمی کنم کسی بتونه رد کنه که این عکسایی که داره گذاشته میشه اینجا با عکس هایی اون تک دمو قابل قیاس باشه. یه جورایی آدم حس می کنه که اون تک دمو تخیلات اپیک واسه نسل بعد بوده که متاسفانه باهاش موافقیت نشده و به دلیل سخت افزار ضعیف تر این یکی رو ساختن که شبیه تر به اون چیزی باشه که قراره در آینده ببینیم






البته این هم محتمله که عمدا اینا روی قسمتای دیگه مانور ندادن چون تمرکزشون روی نشون دادن حجم particle ها بوده. اون دمو تمرکزش روی Lighting system و تسلاشن بوده... جفت اینا رو با هم دیدن میشه چیزی که حداقل تا یه چن سالی در تخیلات فقط میگنجه:d
من فقط مشتاقانه میخوام یه تک دمو نشون بدن که فیزیک سیالات روی خون بدن اعمال شده باشه !:d
 
الان فکر کنم صحبت کسایی که با این عکسا مشکل دارن اینه که اون تک دموی samaritan پس چی شد؟ اینو فکر نمی کنم کسی بتونه رد کنه که این عکسایی که داره گذاشته میشه اینجا با عکس هایی اون تک دمو قابل قیاس باشه. یه جورایی آدم حس می کنه که اون تک دمو تخیلات اپیک واسه نسل بعد بوده که متاسفانه باهاش موافقیت نشده و به دلیل سخت افزار ضعیف تر این یکی رو ساختن که شبیه تر به اون چیزی باشه که قراره در آینده ببینیم
دلیل که زیاد میتونه داشته باشه مثلاً اینکه تاکیدشون بیشتر رو جنبه های تکنیکی بوده به عنوان مثال تو یه قسمت از توضیحاتش میگه :
Alan Williard یکی از گوی های سبک را در طول اتاق به حرکت درمی آورد. گوی ای که می توان آن را به یک توپ بولینگ نورانی تشبیه کرد. این گوی با نور لرزان خود به حرکت ادامه داده و از مسیر خود منحرف می شود و در همین حال ، بخش های مختلف اتاق رو روشن می کند و تعدادی گوی دیگر با افکت نوری خاصی نمایان می شوند.
یعنی سوای جذابیت های بصری بیشتر میخوان قابلیت های تکنیکی انجینشون رو نمایش بدن .مثلاً طرف اومده گوی رو تو محیط حرکت میده که نورپردازی و احتمالاً پیروش سایه های دینامیک رو به معرض نمایش بذاره یا فرضا سیستم ذرات پویا و حجم پلیگان و . . .
نمونه دیگه کرایتک سال پیش اومد یه همپین چیزی نمایش داد :
27767336309805492751.jpg

22399788583451845169.jpg
در حالی که تو GDC امسال بیشتر رو موارد تکنیکی مثل tessellation ، displacement mapping مانور میداد و از لحاظ بصری جذابیت های نمایش پارسال رو نداشت .
یه دلیل دیگه ـشم میتونه این باشه که شاید اجازه نداشتن یا خودشون نمیخواستن فعلاً توقعات رو زیاد بالا ببرن تا جذابیت های نسل بعد حفظ بشه، چون خودشون گفتن اگه سخت افزار مناسب باشه ما میتونیم چیزی در حد Avatar بسازیم و خوب رو pc که با محدودیت مواجه نبودن و در صورت لزوم خیلی راحت میتونستن مثل samaritan که رو 3تا 580 GTX اجرا شد اینم رو 3 تا 680 یا حتی 690gtx اجرا کنن و یه نمایش خیره کننده نشون بدن :d
 
این Samaritan اصلا هم چیز عجیبی نبود همین الان هم خیلی راحت رو یه دونه 680 اجرا میشه.کاملاً هم مشخص این عکس های جدید مختص نشون دادن مدلینگ و تراکم زیاد Polygan در نسل جدیده.تو GDC هم تک دمو داشتیم که هر کدوم مربوط به نشون دادن یک بخش خاص از

موتور بود.یک سری میگن نه فقط تک دمو اجرا شده بازی نمیتونه با اوون حجم گرافیک باشه پردازش های دیگه مثل AI و Physic اجازه نمیدن.خب نقش Cpu و Ram الان چیه ؟ مگه یدونه 680 قراره همرو یه تنه اجرا کنه؟

در حالت عادی اگه شرکت ها بخوان امسال کنسول جدید رو معرفی کنن و طبق رویه 2005 خودشون عمل کنن در باره چیپ گرافیکیشون میشه گفت یه چیزی شاید 2 برابر قوی تر از 680 به کار ببرن دقیقا مثل همون زمان که RSX به اندازه 2 عدد 6800 ultra قدرت داشت.

مسائل مربوط به مصرف برق و غیره تو این چند سال مطمئناً براش یه فکری کردن.
 
مصطفی ( kane ) در ادامه حرفات این عکسی که پایین میزارم سرفا فقط دارن بهش نگاه میکنن ! ولی خبر ندارند که تو این عکس داره کدوم تکنیک را نمایش میده حتی اسمش را هم نمیدونند !

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/46299282849747015856.jpg

Global Illumination

من از تو نپرسیدم که :دی منظورم این بود بجای اینکه بگردن ببینن واقعا از چه تکنیکی استفاده و منظور بازیساز چی بود میگردند پیدا کنند که کجا تکسچر بی کیفیت توش باشه که براش گیر بدند !
 
آخرین ویرایش:
مصطفی ( kane ) در ادامه حرفات این عکسی که که پایین میزارم سرفا فقط دارن بهش نگاه میکنن ! ولی خبر ندارند که تو این عکس داره کدوم تکنیک را نمایش میده حتی اسمش را هم نمیدونند !

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up5/46299282849747015856.jpg
Global Illumination .
ز تو نپرسیدم که :دی منظورم این بود بجای اینکه بگردن ببینن واقعا از چه تکنیکی استفاده و منظور بازیساز چی بود میگردند پیدا کنند که کجا تکسچر بی کیفیت توش باشه که براش گیر بدند !
حدس زدم :d شایدم GI نباشه بهترین کار اینکه تا نمایش رسمی تریلر صبر کنیم :d
 
آخرین ویرایش:
به نظر من آنریل هر کاری هم بکنه باز هم یک قدم از کرای انجین 3 عقب هست.
من هر وقت اسم موتور انریل رو میشنوم یاد طراحی زمخت و بیریخت اشیا تو محیط میفتم .یاد رنگ مات و مرده ایی که موتور گرافیکی آنریل در نشون دادن اون رنگ و محیط میتونه یه خودی نشون بده
 
یه چیز رو که هیچ کس در نظر نمیگیره اینه که همین نسل کنونی در بهترین حالت وقتی تمام زورشون رو بزنند میتونند بازیها رو در رزولوشن 720*1280 اجرا کنند در حالی که کنسولهای نسل بعد بزای همین رزولوشن full HD همنیجوریش به قدرت گرافیکی دو برابر این نسل برای اجرای همین بازیهایی کنونی (توی همین گرافیک متوسطی که بازیها معمولا روی کنسولها میاد نیاز دارند(دیگه کاری به رزولوشنهای ultra Hd مورد ادعای سازندگانشون ندارم!!)....
نکته دوم هم اینه که هزینه ساخت یه بازی تو چنین گرافیکی چندین برابر بازیهای کنونی هست که همین نکته باعث شده کمپانیهای بازیساز بیشتر از اینکه به گرافیک بازیها اهمیت بدن دنبال مسایل دیگه از جمله بخشهای آنلاین ,غنای گیم پلی و داستان بازیها هستند....اصلا توی همین نسلی که دوستان به از تاریخ گذشته بودنش گیر دادند توی این چند صد تا بازی که براش ارائه شده چند تا بازی اومده که ادعای گرافیکشون شده و واقعا چند تاشون اونطور که ادعاشون شده موفق بودند؟؟ یا به عبارت دیگه چند تا از بازیهای موفق این نسل به واقع توی گرافیک حرفی برای گفتن داشتند؟؟(نمونه بارزش همین رقابتی بود که بین BT3 و MW3 بود که به طور مشخص معلوم شد کدوم پیروز شد) که با توجه به همین نکته_ست که هم از طرف کمپانیهای بازیساز و هم سازندگان کنسولها همیشه خبر میرسه که قرار نیست بین این نسل و نسل بعد از نظر گرافیک جهش خارق العاده ای داشته باشیم چون تقریبا تموم کمپانیهای بزرگ براشون مبرهن شده که گیمرها فاکتورهای دیگه ای هم هست که براشون اهمیت داره و سعی میکنند بیشتر روی اونها تمرکز کنند که هم هزینه کمتری رو داره و هم میتونه بازدهی بیشتری براشون داشته باشه...به عبارت دیگه هزینه کمتر و سود بیشتر!!!
 
اینها نسل بعد کنسول ها هست نه نسل بعد PC ها

شاید قبلا می شد 7 -8 سالی کنسول رو نگاه داشت ولی الان با وجود پیشرفت های روز افزاون PC که قطعا طی سالهای نچاندور پیشرفت عظیمی خواهد کرد دیگه نمیشه روی کنسولها بیشتر از 4 -5 سال حساب کرد..
مگر اینکه امکانات خاصی رو به کنسول بدن تا دیگه فقط به فکر قدرت سخت افزاری نیوفتیم...
 
پر قدرتمند ترین متور گرافیکی دنیا ایمان بیارید به Cryengine :x اینجاست که تفاوت ها معلوم میشه!
درحال حاضر Anvil Next تنها انجینی هست که میتونه یه بازی عظیم مثل AC III رو با 60 فریم روی کنسول اجرا کنه. درسته فریمش ثابت نیست ولی خب، با اون گرافیک و محیط های عظیم و انیمیشن های فوق العاده و سخت افزار قدیمی و محدود کنسولی حکم معجزه رو داره.
روی کاغذ CE3 خداست ولی واقعیت چیز دیگه هست کلاً.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or