اطلاعاتی از Unreal Engine 4

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

استودیوی Epic اولین تصاویر انجین جدید خود یعنی Unreal Engine 4 را منتشر کرده و بخشی از قدرت نسل بعد را نمایش داد.
دموی سینمایی دو و نیم دقیقه ای پخش شده از این انجین را می توان به این صورت بیان کرد : اگر H.R. Giger و George R.R. Martin به طریقی با یکدیگر پیوند خورده و فرزند مشترکی به وجود آورند و آن فرزند رویایی ببیند ، آن رویا به این شکل خواهد بود.
در این دمو شیطانی را با پوشش زره سنگین شاهد هستیم که بر سریری در یک قلعه کوهستانی دیده می شود. زمانی که این شیطان برمی خیزد ، جریان ماگمایی (مواد مذاب آتشفشانی) شروع به جاری شدن کرده و به دود و خاکستر تبدیل می شود.
در ادامه آتشفشانی را می بینیم که شروع به فوران کردن نموده و دودی سیاه رنگ از آن خارج می شود و خاکسترهای آن نیز با دانه های برفی که در حال باریدن هستند ، ترکیب می گردد.
بعد از آن دمو به حالت اول شخص و Realtime تبدیل می شود.
Alan Williard ، هنرمند تکنیکی ارشد Epic ، کنترل کاراکتر را به دست می گیرد و وارد اتاقی تاریک که منبع نوری در آن وجود دارد می شود. در این لحظه گرد و خاک فراوانی در هوا مشاهده شده و هزاران ذره گرد و خاک که تا پیش از این دیده نمی شدند ، در معرض نور قرار می گیرند.
در اتاقی دیگر ، گوی هایی با سایزهای مختلف در هوا در حال حرکت هستند. Willard یکی از گوی های سبک را در طول اتاق به حرکت درمی آورد. گوی ای که می توان آن را به یک توپ بولینگ نورانی تشبیه کرد. این گوی با نور لرزان خود به حرکت ادامه داده و از مسیر خود منحرف می شود و در همین حال ، بخش های مختلف اتاق رو روشن می کند و تعدادی گوی دیگر با افکت نوری خاصی نمایان می شوند.
این دموی تکنیکی توسط یک کارت گرافیک Nvidia Kepler GTX 680 پردازش شده و ساخت آن حدود 3 ماه توسط 14 نفر از مهندسین Epic طول کشیده است.
کارگردان هنری این کار ، Chris Perna می گوید : "در ابتدای کار به خاطر این دمو شب های زیادی را بی خوابی کشیدم ، ولی فکر می کنم در نهایت موفق شدیم آن را به خوبی به اتمام برسانیم."

همچنین Cliff Bleszinski می گوید که انتظار گرافیک نسل بعد را در حد Avatar دارد. او توضیح می دهد : "مهندسین ما مسئولیت عظیمی را بر دوش دارند و استودیوی ما باید این صنعت را آماده نسل بعد کند."
او ادامه می دهد : "Epic و شخص Tim Sweeney باید به Sony و Microsoft انگیزه لازم را بدهند تا فاصله کنسول های نسل بعد با این نسل ، همراه با جهشی عظیم باشد. این کنسول ها باید توانایی رندر کردن Avatar را به صورت Realtime داشته باشند. این چیزی است که من می خواهم و البته بازیکنان می خواهند."
باید توجه داشت که در کنسول های نسل حاضر ، تنها یک Particle (ذره) نیز می تواند کارایی بازی را کاهش دهد. دموی Unreal Engine 4 از میلیون ها ذره پشتیبانی می کند و تنها باید سخت افزار مناسب با آن را در اختیار داشت. این ذرات و Particle ها در نسل بعد نقش بسیاری ایفا خواهند کرد.
Epic در کنار Unreal Engine 4 ابزار و امکانات استفاده از آن را نیز آماده کرده که باعث کاهش هزینه ها می شوند. یکی از این ابزار Kismet 2 نام دارد که یک برنامه بصری جدید بوده و به طراحان مراحل اجازه می دهد که به راحتی دنیاهای مورد نظر خود را واقعیت ببخشند ، بدون اینکه به برنامه نویسان متکی باشند.
Unreal Engine 4 نخستین بار در ماه مارس سال جاری پشت درهای بسته در GDC به نمایش درآمد و Epic قصد دارد آن را در ژوئن امسال به صورت عمومی نمایش دهد. هنوز زمان دقیقی برای این کار مشخص نشده ولی احتمال نمایش این انجین در E3 بسیار زیاد خواهد بود.

موفق و پیروز باشید !

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز 8030 که نمیدونم اسمت چیه.

وقتی این همه دارن بهت یه چیزی میگن و و دارن بهت تلنگر میزنن حتما بدون یک چیزی هست که توی خودته اما نمیخوای ببنیش .

اینجا یک فروم گیمینگه و همه حق نظر دارن اما وقتی میای یه حرف خوف و هنجار شکن میزنی که روی ............ چی بگم هست باید منتظر بازخوردش باشی - ناراحتیم نداره خیلی منطقی میری میبینی که ایا درست گفتی یا نه

الکی با دلایل ............ و البته پاسخ سریع و بدون فکر نباید خودتو بیش از این ..... چی بگم. نمونه قبلی هم داره که بهت گفتم اما باز هم ندیدی - اونجا هم همه شمارو مورد عنایت قرار میدادن اما باز هم حرف خودتو میزدی. (اخر کار هم همه نادان تو عاقل بحث تموم میشد)

وقتی 1 یا دونفر یا همه افراد میان بهت یه چیزی میگن شک نکن یه چیزی هست اما نمیخوای ببنیش و مدام دیگران رو سرزنش میکنی - یکم ............... بگذریم
شوربختانه شما تو بحث قبلی هم اطلاعات ناقص و ناجور تحویل ملت دادی و بعد که ایشون اومدن و حرفاتون رو تصحیح کردن ، شما از راه سفسطه بحث رو پیش بردی. خواهشا اینبار دیگه بیخیال...
اقا اصلا من دارم مزخرف میگم دارم شر و ور میگم دیگه چه دلیلی داره شما این همه به خودتون فشار بیارین و خودتون رو بزنید به در و دیوار که من دارم اشتباه میگم.

این اقا اومده درباره تکنلوژی فلان میگه با کمک فریم بالا تصاویر به نظر 60فریم میان خوب حرف من هم همین بوده مگه من به غیر این گفتم.

صرفا با هرتز بالا هم همچین امکانی پیش نمیاد من خودم رو یه led مانیتور با هرتز بالا امتحان کردم نشد رو یه تلویزیون پلاسما که اونم هرتزش بالا بود نشد.

این تکنولوژی اسمش clear motionهست برای تلویزونهای led سامسونگ که با استفاده از فریم بالا تصاویر 30 فریم رو با گذاشتن فریمهای فیک لای فریمها به نظر 60 فریم میاد.

حالا من اونجا کامل توضیح ندادم چون باید زیاد مینوشتم و حوصلش رو نداشتم شماها باید سو استفاده کنید و هر چی دلتون خواست بگید؟

من خودم درباره این تکنلوژی همچی رو میدونم .

اصلا عادت بعضیها شده از پستهای افراد سو استفاده میکنن و اگه مطلبی رو ناقص میگن سریع شروع میکنن به ترور واین مسخره بازیها.

شوربختانه شما تو بحث قبلی هم اطلاعات ناقص و ناجور تحویل ملت دادی و بعد که ایشون اومدن و حرفاتون رو تصحیح کردن ،
من هر حرفی اونجا زدم نقل قول از نویسنده ویکی پدیا بوده .حالا عقیده دارید نویسنده مزخرف گفته این مهندس درست گفته این مشکل شماست.

خوب بازی سازا بیان بازی ها رو 5 فریم بسازن تا خرتناق هم افکت بارونش کنن در آخر تلویزون هم فریم بازی رو بالا ببره .
من نمیدونم چرا بعضیا از این حرکت تلویزیون ها خوششون میاد من رو تلویزیون خودم و هر جا که میرم این حالتهای موشن نمیدونم چی چی رو خاموش میکنم خیلی سر گیجه آور و مسخرست به نظرم

اقا اصلا من دارم مزخرف میگم دارم شر و ور میگم دیگه چه دلیلی داره شما این همه به خودتون فشار بیارین و خودتون رو بزنید به در و دیوار که من دارم اشتباه میگم.

این اقا اومده درباره تکنلوژی فلان میگه با کمک فریم بالا تصاویر به نظر 60فریم میان خوب حرف من هم همین بوده مگه من به غیر این گفتم.

صرفا با هرتز بالا هم همچین امکانی پیش نمیاد من خودم رو یه led مانیتور با هرتز بالا امتحان کردم نشد رو یه تلویزیون پلاسما که اونم هرتزش بالا بود نشد.

این تکنولوژی اسمش clear motionهست برای تلویزونهای led سامسونگ که با استفاده از فریم بالا تصاویر 30 فریم رو با گذاشتن فریمهای فیک لای فریمها به نظر 60 فریم میاد.

حالا من اونجا کامل توضیح ندادم چون باید زیاد مینوشتم و حوصلش رو نداشتم شماها باید سو استفاده کنید و هر چی دلتون خواست بگید؟

اصلا عادت بعضیها شده از پستهای افراد سو استفاده میکنن و اگه مطلبی رو ناقص میگن سریع شروع میکنن به ترور واین مسخره بازیها.

من هر حرفی اونجا زدم نقل قول از نویسنده ویکی پدیا بوده .حالا عقیده دارید نویسنده مزخرف گفته این مهندس درست گفته این مشکل شماست.
درسته فعلا با هرتز بالا میشه این کار رو کرد ولی منظور من این بود رو یه lcdمعمولی که هرتزش 60هست میخوان این کار رو بکنن که دیگه نیازی به ledبا هرتز بالا نباشه.
فهمیدین حالا یا بازم نفهمیدین. روی یه tvمعمولی میخوان این کار رو انجام بدن.که دیگه نیازی به هرتز بالا نباشه.اونم با پردازش مجدد تصویر به وسیله یه چیپ دیگه.
به حرف های bold شده توجه کنید,ایشون جاده خاکی و گلی و چمنی و چمن مصنوعی و کوچه ی علی چپ رو پشت سر گذاست حالا داره وارد کوچه ی قلی راست میشه!

عالیه - الان رفتی با تحقیق یه چیزایی فهمیدی - اما متاسفانه باز هم ناقص

همینه که میگم با اطلاعات ناقص و غلط نظر میدی و کلی هم ادعات میشه - الان رفتی با تحقیق تاره اینو فهمیدی ؟؟ دوست عزیز تنها سامسونگ این تکنولوژی رو در hdtv ]اش نداره بسیاری از شرکت ها با نام های متفاوت motion interpoltaion دارن - میری جایی در این مورد میخونی برو باز هم مطالعه کن سوتی اندر سوتی نشه.

این بحث به تاپیک ارتباطی نداره که داره ادامه پیدا میکنه اما همین قدر از توی پست من هم نفهمیدی که اسم این تکنیک motion interpolation هست و نه تنها سامسونگ بلکه اکثر شرکت های تولید کننده hdtv زیر همه دارن و هرکدام به یک اسمی

• Hitachi – Reel120[SUP][2][/SUP]
  • Insignia – DCM Plus, for Digital Clear Motion 120 Hz
  • Kogan Technologies – MotionMax
  • LG – TruMotion
  • AOC – Motion Boost
  • Mitsubishi – Smooth 120 Hz
  • Panasonic – Intelligent Frame Creation (IFC)
  • Philips – HD Digital Natural Motion[SUP][4][/SUP]
  • - Samsung – Auto Motion Plus - now is clear motion
  • Sharp – Fine Motion Enhanced, AquoMotion[SUP]][/SUP]
  • [SUP]][/SUP]Sony – MotionFlow
  • Toshiba – ClearScan
  • Vizio – MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation)[SUP][10][/SUP]

وقتی میری اطلاعاتتو تکمیل کنی تا سوتی خودت رو درست کنی لاقل برو در اون زمینه اطلاعاتت رو کامل کن - بعد بیاز نظر بده دوست من.

هیچی نمیفهمی اما اطلاعاتت ...... اسمون رو پاره میکنه.

نوشته شده توسط hdxc

به حرف های bold شده توجه کنید,ایشون جاده خاکی و گلی و چمنی و چمن مصنوعی و کوچه ی علی چپ رو پشت سر گذاست حالا داره وارد کوچه ی قلی راست میشه!

نوشته شده توسط thralll

من نمیدونم آدم وقتی ادعات در زمینه ای نداره چه اصراری هست که حتما نظر بده اونم با این شدت!

دیگه در هر جامعه انواع اقسام موجودات زندگی میکنن - این هم مدلیه واسه خودش

آخرین ویرایش:
این تلویزیون 700 یا 800تومنی رو اگه راست میگی برام پ.خ کن ببینم چی هست.من که هرچی تحقیق کردم تو این رنج قیمت چیزی پیدا نکردم.
لازم نیست پ.خ کنم همینجا مینویسم همه برن امتحان کنن. این تلویزیون رو دوستم داره تمامی دوستان اطراف منم هم دیدن. LG 32" 7600. حالا این مدل 100 هرتز هستش که برای اولین بار من خودم وقتی داشت AC بازی میکرد دیدم یه لحظه فکر کردم بازی 60 فریمه.

عالیه - الان رفتی با تحقیق یه چیزایی فهمیدی - اما متاسفانه باز هم ناقص

همینه که میگم با اطلاعات ناقص و غلط نظر میدی و کلی هم ادعات میشه - الان رفتی با تحقیق تاره اینو فهمیدی ؟؟ دوست عزیز تنها سامسونگ این تکنولوژی رو در hdtv ]اش نداره بسیاری از شرکت ها با نام های متفاوت motion interpoltaion دارن - میری جایی در این مورد میخونی برو باز هم مطالعه کن سوتی اندر سوتی نشه.

این بحث به تاپیک ارتباطی نداره که داره ادامه پیدا میکنه اما همین قدر از توی پست من هم نفهمیدی که اسم این تکنیک motion interpolation هست و نه تنها سامسونگ بلکه اکثر شرکت های تولید کننده hdtv زیر همه دارن و هرکدام به یک اسمی

• Hitachi – Reel120[SUP][2][/SUP]
  • Insignia – DCM Plus, for Digital Clear Motion 120 Hz
  • Kogan Technologies – MotionMax
  • LG – TruMotion
  • AOC – Motion Boost
  • Mitsubishi – Smooth 120 Hz
  • Panasonic – Intelligent Frame Creation (IFC)
  • Philips – HD Digital Natural Motion[SUP][4][/SUP]
  • - Samsung – Auto Motion Plus - now is clear motion
  • Sharp – Fine Motion Enhanced, AquoMotion[SUP]][/SUP]
  • [SUP]][/SUP]Sony – MotionFlow
  • Toshiba – ClearScan
  • Vizio – MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation)[SUP][10][/SUP]

وقتی میری اطلاعاتتو تکمیل کنی تا سوتی خودت رو درست کنی لاقل برو در اون زمینه اطلاعاتت رو کامل کن - بعد بیاز نظر بده دوست من.

هیچی نمیفهمی اما اطلاعاتت ...... اسمون رو پاره میکنه.

میخوام فقط یه چیز رو بفهمی و این بحث تمام.
اینایی رو که گفتی من قبلا در موردش مطالعه کردم.
این تکنلوژی رو کامل میشناسم پس احتیاجی به حرف اضافی نیست.
مورد بعدی که باید اشاره کنم اینه اینجا همه اطلاعات کامل ندارن و من مجبورم برای فهم بهتر پستهام رو سطح پایین بگیرم.و متاسفانه همین برام شده دردسر که چهار تا ادم سو استفاده کن وترورگر بیان این حرفها رو در مورد من بزنن.
در مورد مشکلت باید بگم سر بحث قبلی به طرز وحشتناکی بوی سوختگی بلند شد پس باید یه طوری تلافی کنی.

این سیستم likeهم واقعا بدرد میخوره تا ادم دوست و دشمن و .......رو کاملا بشناسه.

کسی که لقب و اتهام به کسی میزنه از کثیف ترین موجودات هم بدتره.

---------- نوشته در 10:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 AM ارسال شده بود ----------

لازم نیست پ.خ کنم همینجا مینویسم همه برن امتحان کنن. این تلویزیون رو دوستم داره تمامی دوستان اطراف منم هم دیدن. LG 32" 7600. حالا این مدل 100 هرتز هستش که برای اولین بار من خودم وقتی داشت AC بازی میکرد دیدم یه لحظه فکر کردم بازی 60 فریمه.
حالا واقعا دیدی یا فکر کردی.
چون اون چیزی که من دیدم 60فریم بود.

---------- نوشته در 10:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 AM ارسال شده بود ----------

در مورد چیپ باید بگم منظورم در مورد کنسولای نسل بعد بود که این چیپ درونش بکار میره.
واقعا دیگه بعضیا..........

من یه حرفی درباره ی فریم زدم اینا تا تلویزیون بردند بحث رو اسم تاپیک رو بذارید تلویزیون هایی با تکنولوژی دو برابر کردن فریم تاپیک درباره ی UN4 هست

من یه حرفی درباره ی فریم زدم اینا تا تلویزیون بردند بحث رو اسم تاپیک رو بذارید تلویزیون هایی با تکنولوژی دو برابر کردن فریم تاپیک درباره ی UN4 هست
دوست عزیز بحث ظاهرا سر تلویزیون هست ولی در واقع بحث چیز دیگه بود.عملیات ترور بود.

اسم تاپیک رو بزارید اطلاعاتی از Unreal Engine 4 و ترول کاربر 8030
آقا محمد (8030) یه چیزی تو صفحه ی قبل گفتن و چون منظورشون رو کامل نگفتن مورد حمله واقع شدن( دقیقا شبیه حمله ی قبایل سرخپوستی با نیزه)
چه دلیلی داره که اینقدر محکم سعی میکنید کسی رو ضایع کنید ؟
از همون پست اولشون متوجه شدم که منظورشون چی هست حالا اینکه بعضی دوستان منظور ایشون رو نفهمیدن و فکر کردن که منظور ایشون اینه که داخل تلویزیون یه سی پی یو 80 هسته ای هست که به کمک کنسول میاد مشکل از آی کیو و قدرت تخیل خودشونه نه ایشون. بحث رو ادامه ندید لطفا.
کلا تو بازیسنتر مد شده که همه تشنه ی این هستن که یه نفر سوتی بده و ضایع ش کنن.

کلا تو بازیسنتر مد شده که همه تشنه ی این هستن که یه نفر سوتی بده و ضایع ش کنن.
اینجا هم کسی رو مجبور نکردن، در مورد چیزی اطلاعاتی نداره، بیاد فکت ارائه بده !
اینم اسمش سوتی نیست ! اسمش نداشتن اطلاع و دادن اطلاعات غلط هست

در مورد چیپ باید بگم منظورم در مورد کنسولای نسل بعد بود که این چیپ درونش بکار میره.
واقعا دیگه بعضیا..........
اون نوشته خودت رو بخون:
درسته فعلا با هرتز بالا میشه این کار رو کرد ولی منظور من این بود رو یه lcdمعمولی که هرتزش 60هست میخوان این کار رو بکنن که دیگه نیازی به ledبا هرتز بالا نباشه.
فهمیدین حالا یا بازم نفهمیدین. روی یه tvمعمولی میخوان این کار رو انجام بدن.که دیگه نیازی به هرتز بالا نباشه.اونم با پردازش مجدد تصویر به وسیله یه چیپ دیگه.
کوچکترین اشاره ای به کنسول هم نشده چه برسه به کنسول نسل بعد!هر وقت تونستی اشاره ای به کنسول کنی تو این نوشتت بیا بعضیا... بگو
حالا دقیق بعضیا چی؟:دی
مردم کوچک با تحقیر دیگران سعی در بزرگ کردن خود دارند. فشار بعضی ها در این انجمن بسیار بالاست. بهتر است کنترلش کنند.
باشه...
ما همه کوچیک اندازه باکتری فقط تو و یکی دیگه بزرگ...
خودتو ناراحت نکن;)

آخرین ویرایش:
مردم کوچک با تحقیر دیگران سعی در بزرگ کردن خود دارند. فشار بعضی ها در این انجمن بسیار بالاست. بهتر است کنترلش کنند.
من پست های دوست عزیز ، ramin cybran رو +10000 تا لایک میکنم ! چون تمامی حرفهاشون در طی این مدت در بازیسنتر رو بر طبق سند و مدرک دیدم.با بررسی که خودم هم داشتم تایید میکنم صحبت هاشون.

ضمنا،یه بحث منطقی هست شما نپر وسطش. ما قدرت تشخیص داریم و میدونیم چه کاربری چیکارست ! پست های دوست عزیز 8030 روهم اکثرا Dislike میکنم چون کاملا بحث های یک طرفه به نفع خودشون و سونی , PS3 این نسل و نسل آینده هست.
یعد شما توقع داری کاربرها اطلاغات غلط بدن و حالا چون طرف ضایع میشه جواب ندن و بگن بفرما اینم لایک ضایع نشو ... کسی که با اطمینان صحبت هاشو "مرجع" قرار میده خیلی فرق میکنه با کسی که اطلاعات غلط یا نامفهوم میده.
خیلی از کاربر های سایت از پس اینگونه بحث ها بر نمیان چون اولا بحث تخصصی هست و به مباحث سایت هم ربطی آنچنانی نداره.سایت های تخصصی زیادی در این زمینه داریم ... منتها نمیدونم بعضی کاربرها چه اسراری دارن توی هر تاپیکی دم از اطلاعات ناقص بزنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or