اطلاعاتی از Unreal Engine 4

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

استودیوی Epic اولین تصاویر انجین جدید خود یعنی Unreal Engine 4 را منتشر کرده و بخشی از قدرت نسل بعد را نمایش داد.
دموی سینمایی دو و نیم دقیقه ای پخش شده از این انجین را می توان به این صورت بیان کرد : اگر H.R. Giger و George R.R. Martin به طریقی با یکدیگر پیوند خورده و فرزند مشترکی به وجود آورند و آن فرزند رویایی ببیند ، آن رویا به این شکل خواهد بود.
در این دمو شیطانی را با پوشش زره سنگین شاهد هستیم که بر سریری در یک قلعه کوهستانی دیده می شود. زمانی که این شیطان برمی خیزد ، جریان ماگمایی (مواد مذاب آتشفشانی) شروع به جاری شدن کرده و به دود و خاکستر تبدیل می شود.
در ادامه آتشفشانی را می بینیم که شروع به فوران کردن نموده و دودی سیاه رنگ از آن خارج می شود و خاکسترهای آن نیز با دانه های برفی که در حال باریدن هستند ، ترکیب می گردد.
بعد از آن دمو به حالت اول شخص و Realtime تبدیل می شود.
Alan Williard ، هنرمند تکنیکی ارشد Epic ، کنترل کاراکتر را به دست می گیرد و وارد اتاقی تاریک که منبع نوری در آن وجود دارد می شود. در این لحظه گرد و خاک فراوانی در هوا مشاهده شده و هزاران ذره گرد و خاک که تا پیش از این دیده نمی شدند ، در معرض نور قرار می گیرند.
در اتاقی دیگر ، گوی هایی با سایزهای مختلف در هوا در حال حرکت هستند. Willard یکی از گوی های سبک را در طول اتاق به حرکت درمی آورد. گوی ای که می توان آن را به یک توپ بولینگ نورانی تشبیه کرد. این گوی با نور لرزان خود به حرکت ادامه داده و از مسیر خود منحرف می شود و در همین حال ، بخش های مختلف اتاق رو روشن می کند و تعدادی گوی دیگر با افکت نوری خاصی نمایان می شوند.
این دموی تکنیکی توسط یک کارت گرافیک Nvidia Kepler GTX 680 پردازش شده و ساخت آن حدود 3 ماه توسط 14 نفر از مهندسین Epic طول کشیده است.
کارگردان هنری این کار ، Chris Perna می گوید : "در ابتدای کار به خاطر این دمو شب های زیادی را بی خوابی کشیدم ، ولی فکر می کنم در نهایت موفق شدیم آن را به خوبی به اتمام برسانیم."

همچنین Cliff Bleszinski می گوید که انتظار گرافیک نسل بعد را در حد Avatar دارد. او توضیح می دهد : "مهندسین ما مسئولیت عظیمی را بر دوش دارند و استودیوی ما باید این صنعت را آماده نسل بعد کند."
او ادامه می دهد : "Epic و شخص Tim Sweeney باید به Sony و Microsoft انگیزه لازم را بدهند تا فاصله کنسول های نسل بعد با این نسل ، همراه با جهشی عظیم باشد. این کنسول ها باید توانایی رندر کردن Avatar را به صورت Realtime داشته باشند. این چیزی است که من می خواهم و البته بازیکنان می خواهند."
باید توجه داشت که در کنسول های نسل حاضر ، تنها یک Particle (ذره) نیز می تواند کارایی بازی را کاهش دهد. دموی Unreal Engine 4 از میلیون ها ذره پشتیبانی می کند و تنها باید سخت افزار مناسب با آن را در اختیار داشت. این ذرات و Particle ها در نسل بعد نقش بسیاری ایفا خواهند کرد.
Epic در کنار Unreal Engine 4 ابزار و امکانات استفاده از آن را نیز آماده کرده که باعث کاهش هزینه ها می شوند. یکی از این ابزار Kismet 2 نام دارد که یک برنامه بصری جدید بوده و به طراحان مراحل اجازه می دهد که به راحتی دنیاهای مورد نظر خود را واقعیت ببخشند ، بدون اینکه به برنامه نویسان متکی باشند.
Unreal Engine 4 نخستین بار در ماه مارس سال جاری پشت درهای بسته در GDC به نمایش درآمد و Epic قصد دارد آن را در ژوئن امسال به صورت عمومی نمایش دهد. هنوز زمان دقیقی برای این کار مشخص نشده ولی احتمال نمایش این انجین در E3 بسیار زیاد خواهد بود.

موفق و پیروز باشید !

آخرین ویرایش:
آقا این محیط و کارکتر و ... همش مدل شده ! هیچگونه افکت و Tess خاصی نداره !
بصری هنریش مهم نیست اما این همه مدل شده فوق العاده سنگینه و تکنیکی واقعا خیلی قویه

14 نفر تو 3 ماه این دمو رو ساختن با این سیستم ذره ای.عالیه ولی خوب آره مثل دموی قبلی جذابیت نداره عکسا باید منتظر ویدیو موند.

من هیچ وقت از رو عکس قضاوت نمیکنم صبر میکنم تا E3 دمو رو باید با کیفیت بالا دید تو زیزه کاریها و جزئیات کار معلوم بشه همین که Unreal Engine 4 در کار بوده خودش خیلی غنیمته من اصلا فکر کردم همون UE3 رو آپگرید کردن و تچ دمو نشون دادن.

هر چی هست به نظرم هنوز خیلی فاصله با اون دموی samaritan که قبلا منتشر کردن داره. از سر همین یارو بی ریخته مشخصه کیفیت کار. افکت های samaritan فک انداز بود.

هر چی هست به نظرم هنوز خیلی فاصله با اون دموی samaritan که قبلا منتشر کردن داره. از سر همین یارو بی ریخته مشخصه کیفیت کار. افکت های samaritan فک انداز بود.

البته محمد جان تا Tech Demo رو نبینیم نمیشه قضاوت کنیم samaritan رو هم از رو عکس هاش نمیشد فهمید چطور هست!

نمیدونم شاید من ذره ای از گرافیک حالیم نیست !:دی یا کلا تعریف من از گرافیک یه چیزه دیگست ؟! و برای بقیه یه چیزه دیگه ؟! یعنی واقعا این عکسها چیزه خاصی نداره ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! ما تو این نسل همچین گرافیکی داریم ؟!

همین عکس ها به نظرم چیز خیلی خاص و عجیبی نداره ! شبیه گرافیک های همین نسل هست و حداکثر یه ذره بهتر .

اریا یه چندتا بازی برام ردیف کن روی کنسول که یه همچین گرافیکی تو این نسل از اینها ما داشته باشیم ؟:دی نگو تو را خدا زشته !:دی دقیقا میدونم ممکنه کدوم بازی را ردیف کنی :دی ولی اصلا مقایسه نکن ! با دین تصاویر samaritan عده ای داشتن با این نسل مقایسه میکردند ولی بعد دیدن ویدئوی 1080p فکه همه خورد زمین حالا این تصاویر از تصاویر samaritan هم شاختره به نظرم !
یه بار دیگه عکسها را دور کن ببین ! :دی و با عکسها 100 درجه پلیش شده بقیه بازی ها مقایسه نکن ! اینها همش مدل سازیه واقعی هستند افکتهای همه واقعی هستند نه این که به قول یه نفر افکتها 100 تا قلابی که اسمش را من میزارم تکنیک ها فریب دهنده! که خیال کنی گرافیک خیلی شاخی داره !
من برات پیشنهاد میکنم که سر این موضوع اصلا بحث نکنی :دی که با دیدن همین تریلر مربوط به این عکسها پشیمون بشی:دی فقط اپیک سیاست اینو نداره که با چه تصاویر و ویدئویی تحت تاثیر قرار بده ! مثل این میمونه که جزئیات را و تکسچر را روی یه دیوار صاف نشون بدی در مقایسه با یه محیط کوهستانی یا جنگلی بخوای جزئیات و تکسچرها را نشون بدی !

این عکس که دیگه هیچی از CG هم بهتره ! شیدر و نورپردازی سایه ها مدلینگ و جزئیات سر به فلک کشیده ! و......... کدوم بازی به صورت ریل تایم تو گیمپلی بازی میتونه حتی به ناخن کوچیک این نزدیک بشه ؟! چرا باید من سر یه موضوع به این شدت واضح بحث کنم ؟! سرم را کم مونده بکوبم به دیوار :دی چشمای من مثل اینکه خیلی خیلی ضعیف شدند ؟!

ff_unreal23b_f.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر من اینقدری که میگن گرافیک بالا نیست و یعنی قرار ما 5-6 سال اونم با نسل بعد با این سر کنیم!!!!حالا فرض کنیم 1 سال دیگه کنسول های نسل بعد بیاد و بازم فرض کنیم که اونا هم 5 سال عمر کنند و 6 سال دیگه که آدم حالش از این گرافیک بهم میخوره!!!

معمولا سازنده ها در بیشتر مواقع واسه رونمایی از تکنولوژی جدیدشون اونجوری که باید و شاید همه چیزو لو نمیدن . میزارن سر وقت توی نمایشگاه یا E3 مشخص میکنن که سوراپرایز کننده باشه !
مطمعنا در E3 فکتون روی زمین خواهد موند ! تصاویر بالا دقیقا در حکم تصاویر اولیه از ساخت یک عنوان آینده که جهش نسل رو به نمایش میزاره هستش !

اومدم تو انتظار چیزی در حد عکس های موتور نسل بعد استاد کوجیما یا موتور نسل بعد اسکوئر انیکس رو داشتم ! زرشک ! اگه نسل بعد بخواد این باشه ترجیح میدیم کماکان در همین نسل باشیم ! حالا مثلاً قبلاً توی بازی x فلان گوشه از زمین 2 بعدی بوده با تکسچر داغون حالا یه کم تر و تمیز بشه و تسلاشن بخوره در اصل قضیه چه فرقی می کنه ؟! آقا ما ریلیتی می خوایم !
البته کماکان منتظر نمایش E3 هستیم تا بلکه فرجی بشه !

متاسفانه دوستان Graphic Wh0re همه چیز رو سیاه و سفید میبینن; "بازی یا گرافیک بالا داره یا نداره. اگر نداره بازی نی کلاً ". LAIR گرافیک داشت ایـــــــــــــــن هوا ولی نتیجه نگرفت. رئیس Ubisoft هم خیلی وقت پیش اب‌پاکی رو روی دست همتون ریخت و گفت که به دنبال گرافیک خیلی زیاد در نسل بعد نباشید. هوش مصنوعی نصف بیشتر بازیهای AAA از چقندر ام کمتره. بریده‌گی تصویر زمان حرکت دادن دوربین. دیدین پشت سرهمه صحنه های Loading و ظاهر شدن اجسمام و Texture و انواع باگ و فریم ریت ناپایدار زیر 30 و .... هیچ کدوم شماها رو اذیت نمیکنه یعنی؟ فقط گرافیک بالا باشه همه چیز OKـه؟
هزینه ساخت بازی اینقدر بالا رفته که ناشرها کنار کشیدن و سازنده های بزرگی افتادن به جم اوری کمک مالی فن ها (kickstarter). این غیل و قالی هم ام که راه انداختید فقط از روی 4 تا شات و کامنتِ بیننده ست.

ترجیح میدم نهایت گرافیک نسل بعد یکم بهتر از انچارتد 3 یا Assassin's Creed 3 یا Halo 4 باشه ولی باقی اِلِمنها پیشرفت قابل توجهی داشته باشن مثل انیمیشنهای واقعی تر یا AI که تاثیر مستقیم روی گیم پلی داره و چیزهای دیگه.

پ.ن. تمام شاتها تا این لحظه:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or