ببخشيد وحيد جان من خيلي متوجه منظورت نشدم. ولي حالا كه فرمودي بزار يه نكته رو هم بگم اين ديويد كيج يه آدميه كه داره يه كار متفاوت ميكنه و سبكي بازي ميسازه كه با بقيه بازيا متفاوته. حالا يه بحث پيش مياد آيا شما با اينكارش ارتباط برقرار ميكني يا نه؟ خوشت مياد يانه؟ قرار نيست كه همه از يه سري بازي خوششون بياد. براي مثال من از اسكايريم خوشم نيومد ولي به خودم اجازه نميدم در موردش اظهار نظر كنم چون اطلاعي ازش ندارم. كاراي ديويد كيج هم همينطور حالا بدليل متفاوت بودنشون كمي بحث برانگيزن ولي با حرفش بسيار موافقم كه ميگه منتقدين من نميتونن بگم كه چه چيز بازي هست چه چيز نيست. كاراي ايشون طرفداراي خودشو داره و مشترياي خودش رو. حالا اگه بقول تو كساني هستن كه انتقاداتي دارن اوكي ميتونن مطرح كنن. ولي اين فضايي كه من اينجا ميبينم فضاي انتقاد نيست. فضاي سوزشه و تنها دواي دردش آب سرد
آ
دقیقا !کیج هرکی هست ، اونقدری هست که خیلی ها رو تو فروم های مختلف و ... مجبور به انتقاد یا تعریف ازش میکنه !
چطور این همه علاقه مند به دکمه زنی داریم اینجا ولی تو تاپیک ryse همین افراد یه چیز دیگه میگفتن=p~
کسایی که معمولا QD و Cage رو ترول میکنن چند دستن:
1- فن اکس باکس هستن ( چشم دیدن این بازی ها رو روی کنسول رقیب ندارن!).
2- فقط اکس باکس دارن یا دسکتاپ.
3- کلا هیتر هستن و شناخته شده!.
4- بازی رو فقط نوک تفنگ میدونن.
5- اینقدر بی احساس و خشن هستن که نمیتونن قطره ای اموشن از اقیانوس بیکران استاد کیج دریافت کنن.
باور کنید آرامش،احساسات، داستان ، گیمپلی و موسیقی از برترین و قوی ترین عناصر موجود در بازیهای این شخص هستش. درک این موارد کمی سخته ولی وقتی با فکر این آدم مشعوف بشین دل کندن ازش کاریست بس بسیار نا ممکن!
خلاصهای از 2066 پست شما در این سایت.نوشته شده توسط Polaris:اینا همش نقطه بازی هست،بازی باید گرافیک بالا داشته باشه و با تفنگ پدر همرو در بیاری،اینا فکر کردن با داستان و نقطه بازی میشه بازی ساخت،شما دو دست بازیهای استادِ قرن جوات رو بازی کنین میفهمین بازی یعنی چی.
اولا ممنون از شما که مارو خفن فرض کردی :dیعنی عاشق همتونم. اول یارو اومده نقل قول کرده گفته چرا با دکمه زنی مشکل داری، با این که من همونجا گفتم با داستانش مشکل دارم، زیاد به چیزای دیگه اهمیت نمی دمبعدشم همون استادی که معنی کلیشه بهتر از همه می دونه و خیلی خفنه بیاد بگه که چطور، توی کدوم دنیا، دختری که یک Entity بهش وصله شونزده سالگی متالهد می شه
چطور وقتی چهارده سالشه همه مسخرش می کنن می اندازنش تو کمد
مگه بینوایان ـه آخه استاد
کل لاجیک خیلی خفنه، مخصوصا هویت آیدن و چرا این که CIA از اول دنبال جودی بوده. مرحله Mission و مخصوصا اون پسر عربیه هم که توهین به تمام شعوری بود که یک انسان می تونه داشته باشه.
پ.ن : فکر کنم دلیل طرفداری بیشتر افراد از بازی های دیوید کیج اینه که استودیو 2nd Part سونی باشه. الان واقعا چرا وقتی که Naughty Dog, Santa Monica, Ready at Dawn, Sucker Punch و خیلی استودیو های دیگه فرست پارتی سونی هستن، چرا نیاز می بینین باید ازین بازی هم حمایت کنین حتما؟ Beyond Two Souls برای سطح خود کارای دیوید کیج هم پایین بود And there's nothing you can do to change that
من ماندم الان از نظر خیلی ها ایشون استاد هست چرا شما اینقدر ناراحت شدی !
شما با ایشون مشکل داری یا حال نمی کنی با کاراش کاملا از پستتون مشخص هست
ولی دلیل ناراحتیتون متوجه نشدم !
ننه قمر !!!!! یعنی چی الان !
اگه به قول شما خودش استاد نیست حداقل استادی مثل فامیتو ادا از بازی های ایشون الهام گرفته این خودش نشون میده که این اقا چیکارستجون من ديگه بس كنيد.اشكمون رو در آوريد.درياي بيكران و مواج عشق و دوستي ....
من خودم به شخصه IP و HR رو بازي كردم.بازي اول زمان خودش يك عنوان جذاب و متفاوت بود.HR در حد يك بازي معمولي ميشه ازش ياد كرد.Beyond رو هم چون بازي نكردم كاري ندارم بهش.منتهي بيشتر از بازي هاي ايشون خودشون و يك عده فنشون سوژه هستش خدا وكيلي.
يعني به F@k رفته ترين كلمه اين فروم كلمه استاد هستش.به هر ننه قمري كه نميشه گفت استاد.استاد به امثال Miyamato و Suzuki ميشه گفت كه حداقل توي ساخت 20-30 تا بازي نقش مستقيم داشتن.حداقل توي 4-5 تا سبك مختلف بازي در خور و ارزشمند داشتن.حداقل هركدوم بنيان گذار چندين چيز جديد توي صنعت بازي سازي بودن كه اون رو يك پله بالاتر برده.
طرف توي سبك فايتينگ،آركيد پرواز،ريسينگ،RPG،پلتفرمر،اكشن ادونچر و ... بازي ساخته و كلي چيزهاي جديدي وارد هركدوم كرده.به اين آدم ميگن استاد.يك دونه هم مصاحبه ازش نميتوني پيدا بكني كه بگه من الم من بل.
طرف 3 تا بازي متوسط ساخته كه نصفش بايد فيلم نگاه كني،جالب اينكه همين فيلم هم در حد آثار درجه دو سينماي جهان هستش،از كجا استاد شده من نفهميدم به شخصه.
توي اين صنعت بزرگ بازي سازي كيج به زور يك بازي ساز معمولي هستش.تمام.
من ماندم الان از نظر خیلی ها ایشون استاد هست چرا شما اینقدر ناراحت شدی !جون من ديگه بس كنيد.اشكمون رو در آوريد.درياي بيكران و مواج عشق و دوستي ....
من خودم به شخصه IP و HR رو بازي كردم.بازي اول زمان خودش يك عنوان جذاب و متفاوت بود.HR در حد يك بازي معمولي ميشه ازش ياد كرد.Beyond رو هم چون بازي نكردم كاري ندارم بهش.منتهي بيشتر از بازي هاي ايشون خودشون و يك عده فنشون سوژه هستش خدا وكيلي.
يعني به F@k رفته ترين كلمه اين فروم كلمه استاد هستش.به هر ننه قمري كه نميشه گفت استاد.استاد به امثال Miyamato و Suzuki ميشه گفت كه حداقل توي ساخت 20-30 تا بازي نقش مستقيم داشتن.حداقل توي 4-5 تا سبك مختلف بازي در خور و ارزشمند داشتن.حداقل هركدوم بنيان گذار چندين چيز جديد توي صنعت بازي سازي بودن كه اون رو يك پله بالاتر برده.
طرف توي سبك فايتينگ،آركيد پرواز،ريسينگ،RPG،پلتفرمر،ا� �شن ادونچر و ... بازي ساخته و كلي چيزهاي جديدي وارد هركدوم كرده.به اين آدم ميگن استاد.يك دونه هم مصاحبه ازش نميتوني پيدا بكني كه بگه من الم من بل.
طرف 3 تا بازي متوسط ساخته كه نصفش بايد فيلم نگاه كني،جالب اينكه همين فيلم هم در حد آثار درجه دو سينماي جهان هستش،از كجا استاد شده من نفهميدم به شخصه.
توي اين صنعت بزرگ بازي سازي كيج به زور يك بازي ساز معمولي هستش.تمام.