.Nicolas.
کاربر سایت
ايناي كه نوشتي يعني چي؟مثل اينكه همه اينجا...:d
همه اینجا چی؟می خاسنی بگی همه اینجا..............هستن یا همه اینجا ...........هستن؟:d:d
کدومش؟
ايناي كه نوشتي يعني چي؟مثل اينكه همه اينجا...:d
يه پست قشنگ بديد تا آدم از اين حرف ها نزنه:dهمه اینجا چی؟می خاسنی بگی همه اینجا..............هستن یا همه اینجا ...........هستن؟:d:d
کدومش؟
حرف منم همین بود به نظر من هرکی که میخواد این بازی رو امتحان کنه بهتره نسخه 360 رو بازی کنه چون ارزونتره و به صرفه تره...من خودم واسه PS3 خریدم 75 تومان و اصلا فکرشو نمیکردم که یه روز بخوام بفروشمش...نه منظورش MAGـه یه بازی که فقط به صورت انلاین میشه انجام داد.!
منم خودم فن این بازی هستم وقبول دارم که نسبت به دیگر نسخه ها ضعف هایی داشت اما در هر صورت تجربه بسیار لذت بخشی بود و هرگز اونجوری نبود که ادم بخواد از خریدش پشیمون بشه!
اينقدرها هم كه شما ميگي بازي بدي نيست.من تريلر از گيم پلي اون ديدم بد نبود.اینارو بیخیال با توجه به نمرات صحبت های سایت ها توصیه میشه هرگز Naughty bear رو بازی نکید! چون واقعا پشیمون میشید و مطمئنا از این به بعد تو این تاپیک فقط نام بازی naughty bear رو خواهیم دید..!
آها این همه سایت همه چرت و پرت میگن اما شما درست میگی خوب جالبه!اينقدرها هم كه شما ميگي بازي بدي نيست.من تريلر از گيم پلي اون ديدم بد نبود.
آرش یه بازی هم مثل Starcraft کم میگیره ولی ملت عاشقش.چون سلیقه ای هستش بازی.آها این همه سایت همه چرت و پرت میگن اما شما درست میگی خوب جالبه!
وقتی IGN به بازی میده 2.5 و تو نقدش میگه که شما نباید این رو بازی کنید به عمق فاجعه پی ببر
درسته بازی ها سلیقه ای هست اما بالاخره در سنجش خوب یا بد بودن بازی ها باید نمرات سایت ها رو هم در نظر گرفت در ضمن در مورد starcraft هیچوقت سایتی نمیگه نباید ان را بازی کنید!!!!!آرش یه بازی هم مثل Starcraft کم میگیره ولی ملت عاشقش.چون سلیقه ای هستش بازی.
مثل بازی های Lego و...