B bazooka کاربر سایت Aug 18, 2014 #661 mass effect 3 حالم بهم خورد اگه بازی های هم ک دانلود کردیم هم حساب باشه بیشتر از همه dark souls بقیون قابل تحمل تر بودن
mass effect 3 حالم بهم خورد اگه بازی های هم ک دانلود کردیم هم حساب باشه بیشتر از همه dark souls بقیون قابل تحمل تر بودن
M Masoud75 کاربر سایت Aug 19, 2014 #662 غیر قابل تحمل ترین بازی که تو عمرم تجربه کردم lost planet بوده . نظر شخصیمه
Dr. Ariamax کاربر سایت Sep 1, 2014 #663 از خريد تايتانفال چون پول برنر رو دادم شب خوابيدم صبش از لايو بن شده بودم Sent from my iPhone using Tapatalk
از خريد تايتانفال چون پول برنر رو دادم شب خوابيدم صبش از لايو بن شده بودم Sent from my iPhone using Tapatalk
SleepyTurtel کاربر سایت Nov 8, 2014 #665 نوشته شده توسط cpt mc t4vish: باید اعتراف کنم از خرید destiny خیلی پشیمون ام بیشتر... چرا؟؟؟؟
cpt mc t4vish کاربر سایت Nov 8, 2014 #666 نوشته شده توسط HTC M8: چرا؟؟؟؟ بیشتر... چی بگم من همه شماره های halo رو تموم کردم تا شماره 4 بازی ولی این بازی به دلم نشست ولی با این حال یه دو روزی بازی کردم خیلی زمان میبره و من هم وقتش رو ندارم مثل گذشته.
نوشته شده توسط HTC M8: چرا؟؟؟؟ بیشتر... چی بگم من همه شماره های halo رو تموم کردم تا شماره 4 بازی ولی این بازی به دلم نشست ولی با این حال یه دو روزی بازی کردم خیلی زمان میبره و من هم وقتش رو ندارم مثل گذشته.
dste2 کاربر سایت Nov 8, 2014 #672 تمام سری های WWE مخصوصا WWE 2015 با اون دماغ Roman rayse واقعا طراحی چهره افتضاح و طراحی تماشاچی ها هم افتضاح .
تمام سری های WWE مخصوصا WWE 2015 با اون دماغ Roman rayse واقعا طراحی چهره افتضاح و طراحی تماشاچی ها هم افتضاح .