خوشحال میشیم شما یخورده از ارزشهای والای این بازی در برابر Rpg های دیگه برامون صحبت کنی شاید قدرت ادراک شما فضایه!! و چیزهاییش رو بگی که بازیهای دیگه در این سبک نداشته باشن..من خودم طرفداره این بازیم و به نظر من این شماره نسبت به XII یجز گرافیک هیچی نداره حتی بازیه وسیعی هم نیست! و فقط حول حولکی ساخته شده..کلا تکراری و یکنواخت میشه بعد از یه مدت...انتقاد من به عنوان یه فن بویه!خب طبیعتا درک ارزش این بازی کار هر کسی نیست!
.....................................................................................
من خودم واقعا از خرید Rise of the Argonauts و Bionic commando به شدت پشیمونم!
مگ منظورت MG هست؟:-o:-o:-oمن کلا از خرید ps3 پشیمونم
ولی به عنوان بازی میتونم مگ رو بگم
نه منظورش MAGـه یه بازی که فقط به صورت انلاین میشه انجام داد.!مگ منظورت MG هست؟:-o:-o:-o
منم خودم فن این بازی هستم وقبول دارم که نسبت به دیگر نسخه ها ضعف هایی داشت اما در هر صورت تجربه بسیار لذت بخشی بود و هرگز اونجوری نبود که ادم بخواد از خریدش پشیمون بشه!خوشحال میشیم شما یخورده از ارزشهای والای این بازی در برابر Rpg های دیگه برامون صحبت کنی شاید قدرت ادراک شما فضایه!! و چیزهاییش رو بگی که بازیهای دیگه در این سبک نداشته باشن..من خودم طرفداره این بازیم و به نظر من این شماره نسبت به XII یجز گرافیک هیچی نداره حتی بازیه وسیعی هم نیست! و فقط حول حولکی ساخته شده..کلا تکراری و یکنواخت میشه بعد از یه مدت...انتقاد من به عنوان یه فن بویه!
ايناي كه نوشتي يعني چي؟مثل اينكه همه اينجا...:dgod of war3:d
heavy rain:d
uncharted 2:d
rdr:d
gta iv