اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

AMD جونم داره دست پر میاد....:bighug:

امیدوارم سری 300 مشکل حرارتی نداشته باشن فقط...:-s

اگه بازم لیتوگرافی 28 نانومتری باشه که هر کارتی میشه یه کوره ی جوش هسته ای، اگر با فرآیند 20 نانو تولید بشه مشکل حرارتی هم تا حد زیادی رفع خواهد شد.

بچه ها این کارت جدید AMD ARES III چند دلاره ؟ تو ایران بیاد چقدر میشه ؟

یکی از مدل هاش وارد ایران شده بود , البته با قیمت فضایی

اگه بازم لیتوگرافی 28 نانومتری باشه که هر کارتی میشه یه کوره ی جوش هسته ای، اگر با فرآیند 20 نانو تولید بشه مشکل حرارتی هم تا حد زیادی رفع خواهد شد.

البته میشه با افزایش سطح die و در نتیجه کاهش تراکم حرارتی , از افزایش حرارت جلوگیری کرد , یعنی نسبت die به ترانزیستور بهتر.

یک سری اطلاعات از R9 390X و R9 380X سری Pirate Island لیک شده
هر دو 20 نانومتر هستند و از HBM بهره می برند
380X از هسته Fiji بهره می بره و رقیب GTX980 هست و 390X از Bermuda بهره می بره و رقیب GTX980 Ti/Titan 2 هست
بر طبق شایعات 390X از Water Cooling استفاده می کنه

نسل اول HBM از 4.5 برابر پهنای باند بیشتر نسبت به GDDR5 برخورداره
همچنین HBM برای استفاده در APU ها نیز در نظر گرفته شده

سری Rx 300 با نام Pirate Island با معماری 20 نانومتر اوایل 2015 لانچ می شوند و اولین GPU هایی هستند که از HBM استفاده می کنند
معماری 20 نانومتر باعث کم شدن مصرف انرژی و کم شدن تولید گرما می شه ، همچنین امکان افزایش کلاک رو هم می ده ،استفاده از HBM تقریبا باعث نصف شدن مصرف انرژی مموری نسبت به GDDR5 می شه

اطلاعات کامل:
AMD 20nm R9 390X Features HBM, 9X Faster Than GDDR5

یک سری اطلاعات از R9 390X و R9 380X سری Pirate Island لیک شده
هر دو 20 نانومتر هستند و از HBM بهره می برند
380X از هسته Fiji بهره می بره و رقیب GTX980 هست و 390X از Bermuda بهره می بره و رقیب GTX980 Ti/Titan 2 هست
بر طبق شایعات 390X از Water Cooling استفاده می کنه

نسل اول HBM از 4.5 برابر پهنای باند بیشتر نسبت به GDDR5 برخورداره
همچنین HBM برای استفاده در APU ها نیز در نظر گرفته شده

سری Rx 300 با نام Pirate Island با معماری 20 نانومتر اوایل 2015 لانچ می شوند و اولین GPU هایی هستند که از HBM استفاده می کنند
معماری 20 نانومتر باعث کم شدن مصرف انرژی و کم شدن تولید گرما می شه ، همچنین امکان افزایش کلاک رو هم می ده ،استفاده از HBM تقریبا باعث نصف شدن مصرف انرژی مموری نسبت به GDDR5 می شه

اطلاعات کامل:
AMD 20nm R9 390X Features HBM, 9X Faster Than GDDR5

خوبه...باعث رقابت و کاهش قیمت میشه... کاش زودتر عرضه می کرد...

لینک زیر برای راهنمایی دوستان خیلی خیلی مفیده .. حتما سر بزنید

لیست کامل کارت های گرافیک پشتیبانی کننده از DirectX 12
مقالش خیلی ابتدایی هست
و هنوز بطور کامل تایید نشده 970 و 980 پشتیبانی کامل داره با اینکه رو جعبش نوشته
بعد کلی کارت دیگه هم هستند که این قابلیت رو یعنی پشتیبانی دایرکت ایکس 12 را دارند ولی اینجا نگفته
مقاله بس ناقصی هست و نویسندش هم علم کافی نداشته و یه چی نوشته که بگه ما هم هستیم

لینک زیر برای راهنمایی دوستان خیلی خیلی مفیده .. حتما سر بزنید

این مقاله کلا ساختگی ، بدون منبع و تخیلی هست! بیشتر از اینکه علمی باشه نشون دهنده ی علایق نویسندش هست و برآوردهایی کاملا غلط داره!

من تعجب می کنم که به چه دلیل به خبرهای کم اعتبار و ارجاعهای نامعتبر استناد می کنید!

مگه الان کارتهای 970 و 980 عرضه نشدند!؟ من که تو سایتهای مختلف مثل ایسوس گرفته تا زوتاک می رم این کارتها رو نمایش داده و زیر همشون دایرکس 12 رو درج کرده! اگه عرضه شدند که باید مشخص باشه دیگه!

مگه الان کارتهای 970 و 980 عرضه نشدند!؟ من که تو سایتهای مختلف مثل ایسوس گرفته تا زوتاک می رم این کارتها رو نمایش داده و زیر همشون دایرکس 12 رو درج کرده! اگه عرضه شدند که باید مشخص باشه دیگه!

خب در مورد این دو مدل شکی نیست که بیش از بقیه ی مدلها امکانات جدید DX12 رو بصورت سخت افزاری پشتیبانی می کنند، اما مشخصات DX12 تا عرضه ی نهایی WINDOWS 10 معلوم نمیشه و بنابراین نمیشه گفت این کارتها هم تمام امکاناتش رو پشتیبانی می کنند یا خیر.

این مقاله کلا ساختگی ، بدون منبع و تخیلی هست! بیشتر از اینکه علمی باشه نشون دهنده ی علایق نویسندش هست و برآوردهایی کاملا غلط داره!

من تعجب می کنم که به چه دلیل به خبرهای کم اعتبار و ارجاعهای نامعتبر استناد می کنید!

من تازه میفهمم چرا بعضی مردم همچنان در بدبختی زندگی میکنن! بااینترنت و این همه سایت به روز و صحبت های تیم سازنده DX و همایش های انویدیا تو GDC12014 و siaggragh ...... نمیدونم چرا بزم بعضیا میگن لیست اشتباست!

آقا فرشید به نظرم شما همون مقاله رو بوکمارک کن تا dx12 بیاد .... چیزی که تومقاله نوشته نه تنها علایق شخصی نویسندش نبوده، بلکه ازمنابع معتبر گرفته شده و یکجا جمع آوری شده. عین همین خبر و توی تامز هاردوارم دیدم! حالا اون باشه معتبره! این معتبر نیست! منطقت منو کشته

به عنوان یادآوری عرض میکنم بخشی از متن اون مقاله توسط اینتل در نمایشگاه siaggragh گفته شده!!!

-------------------------
خلاصش کنم، dx12 با نسل کنونی کارت های گرافیک یعنی dx11 کاملا سازگاره و به همین خاطر پردازنده های گرافیکی fermi و پردازنده های kepler و maxwell و تمام کارت های مبتنی بر معماری GCN شرکت amd با ارائه بسته به روز رسانی با نگارش جدید dx12 سازگار میشن. این یعنی تمام این معماری ها و برخی کارت های فعلیشون که تو مقاله لینک زیر وجود دارن از DX12 پشتیبانی میکنن (اما از رندرینگ پیشرفته موجود در اون خیر یا مشخص نشده!)

هر کی دوست داره باور کنه و هر کی دوست نداره موفق باشه ............. فقط مواظب باشید با این حرفا گول فروشنده های مفت خور تهران و نخورید! که با همین قضیه DX 12 کلاه بزرگ سرتون کنن و کارت های جدید و با قیمت گزاف بندازن بهتون و بعدم به ریشتون بخندن!

لینک کارت های بالا کاملا معتبره دوستان و بر اساس همایش انویدیا تو نمایشگاه
siaggragh نوشته شده. در آخرم بگم که مقاله بالا ادعایی نداره! اما اونی که ادعا میکنه مقاله اشتباست یا تخیلی!!!! هست باید خلافش واثبات کنه.

موفق باشید.

من تازه میفهمم چرا بعضی مردم همچنان در بدبختی زندگی میکنن! بااینترنت و این همه سایت به روز و صحبت های تیم سازنده DX و همایش های انویدیا تو GDC12014 و siaggragh ...... نمیدونم چرا بزم بعضیا میگن لیست اشتباست!

آقا فرشید به نظرم شما همون مقاله رو بوکمارک کن تا dx12 بیاد .... چیزی که تومقاله نوشته نه تنها علایق شخصی نویسندش نبوده، بلکه ازمنابع معتبر گرفته شده و یکجا جمع آوری شده. عین همین خبر و توی تامز هاردوارم دیدم! حالا اون باشه معتبره! این معتبر نیست! منطقت منو کشته

به عنوان یادآوری عرض میکنم بخشی از متن اون مقاله توسط اینتل در نمایشگاه siaggragh گفته شده!!!

-------------------------
خلاصش کنم، dx12 با نسل کنونی کارت های گرافیک یعنی dx11 کاملا سازگاره و به همین خاطر پردازنده های گرافیکی fermi و پردازنده های kepler و maxwell و تمام کارت های مبتنی بر معماری GCN شرکت amd با ارائه بسته به روز رسانی با نگارش جدید dx12 سازگار میشن. این یعنی تمام این معماری ها و برخی کارت های فعلیشون که تو مقاله لینک زیر وجود دارن از DX12 پشتیبانی میکنن (اما از رندرینگ پیشرفته موجود در اون خیر یا مشخص نشده!)

هر کی دوست داره باور کنه و هر کی دوست نداره موفق باشه ............. فقط مواظب باشید با این حرفا گول فروشنده های مفت خور تهران و نخورید! که با همین قضیه DX 12 کلاه بزرگ سرتون کنن و کارت های جدید و با قیمت گزاف بندازن بهتون و بعدم به ریشتون بخندن!

لینک کارت های بالا کاملا معتبره دوستان و بر اساس همایش انویدیا تو نمایشگاه
siaggragh نوشته شده. در آخرم بگم که مقاله بالا ادعایی نداره! اما اونی که ادعا میکنه مقاله اشتباست یا تخیلی!!!! هست باید خلافش واثبات کنه.

موفق باشید.

DX12 هنوز در مرحله توسعه قرار داره و تا زمانی که ریلیز نشه و تمام سطح ها توسط ابزارهای بنچمارک تست نشه , به هیچ وجه نمیشه گفت کدوم کارت گرافیک کاملا پشتیبانی میکنه.
کتابخانه DX از الگوریتم های بسیار زیاد صوتی و تصویر تشکل شده و اصولا بچه بازی نیست که هر کسی در مورد اش نظر بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or