amirmahmood
کاربر سایت
اینقدر حرف ادیتور های سایت های دیگه رو وسط نکشید! خودتون چی دارید؟! برید دیاگرام معماری های قبلی و 980 و بررسی کنید ببینم خودتون میتونید چیزی بفهیمد!!! یاد گرفتید فقط کپی کنید!! اون ادیتور AnandTech (AnandTech ادیتورهاش خیلی خیلی باسوادن و بالاترین اعتبار و از نظر من دارن) نظر شخصی خودش و گفته. دقیقا مثل دیگر ادیتور های سایت های دیگه .....
تو همین ایرانم کم افراد سرشناس و با تجربه تو زمینه سخت افزار نداریم. بهتره به سایت های داخلی هم اعتماد کنیم. نمونه اش هات اورکلام خدابیامرز ...... خیلی از کاربراش الانم هستن و وقتی میان نظر میدن همه میگن نه اینطوری نیست!!! در صورتیکه کاربراش اگر از ادیتورایAnandTech بهتر نبودن کمتر هم نبودن!
معماری ماکسول عالیه ...یه شاهکار مهندسیه بی نظیره..... اما اصلا نسل جدید محسوب نمیشه! اگر نسل جدید بود حداقل به عقلشون نمیرسید اسم جدیدی روش بذارن؟! نسل یعنی فرمی، یعنی کپلر و ماکسول!!!! اما نسخه بهبود یافته اولین معماری ماکسول که نمیشه نسل جدید!!!!!!! میشه نسل دوم معماری ماکسول!!!! طبق نظر برخی ادیتورها فقط نسخه بهبود یافته معماری اول ماکسوله .... همین نه بیشتر .... دلیل اینکه 980 با مشخصات کمتر قدرت بیشتری به نسبت 780TI داره هم بر میگرده به همون بهینه سازی های مهندسی شده عالی تو معماری نسل دوم ماکسول ..... نه بیشتر .....
دوست عزیز! بنده از AMD یا انویدیا یا هر شرکت دیگه ای به هیچ وجه دفاع نمی کنم. چون نه اصلا در اونها پست مهمی دارم و اصلا سودی به من نمیرسه که بخوام طرفداری محصولی رو بکنم.
ضمنا نظر شخصی من این هستش که 980 یا GM204 با توجه نقد و بررسی هایی ازش منتشر شده پیشرفت قابل توجه ای نسبت به سری قبل داشته.
حالا اینکه شما فکر می کنی Maxwell نسل جدید نیست و پیشرفت ناچیزی داشته. نظر شخصی شماست که قابل احترامه.( صرف نظر از درست یا غلط بودنش)
به قول معروف همینی که هست! تقریبا مجبوریم GPU هایی که انویدیا یا AMD عرضه می کنند را بخریم.
شما می تونی کلا کارت گرافیک نخری و خودت بشینی یک GPU فوق العاده درست کنی که انویدیا 980 رو با قیمت 550 دلار تو پاچه ملت نکنه!!!!!
----------------------------------------
ضمنا لزومی نداره بنده یا فرد دیگه ای بیاد بقول شما دیاگرام بکشه که به زور اثبات کنه 980 نسبت به نسل قبل پیشرفت زیادی داشته. چون سودی به ما ها نمی رسه که بخوایم به زوز برتری محصولی رو به بقیه اثبات کنیم.
نقد و بررسی های فعلی به اندازه کافی معتبر هستش که کاربر ها با خوندنش تصیمیم به خرید Maxwell بگیرن یا نه.
افرادی هم 780 ، 780Ti یا R9 290X خرید 980 شاید توجیهی نداشته باشه.
اما قطعا افرادی که سری 5 یا 6 دارند خرید 970 یا 980 می تونه خیلی خوب باشه.
آخرین ویرایش: