اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

^^ خوب این ها الان آپشن های داخل بازی هستن دیگه نه؟ یعنی مختص کارت های جدید نیستن این قابلیت های جدیدی که توی بازی ها هست ،

توی این مواردی که جدید اومده اون سیستم سایه PCSS برام خیلی جالب بود ، امیدوارم روی همه کارت ها اجرا بشه و از مشخصات بازی ها باشه

بله، گزینه های بازی هستن و به نسل جدید هم محدود نیستن و برخی هم قبلا پیاده سازی شدن
اما بیشتر این امکانات مختص کارتها و درایور گرافیکی NVIDIA هستن و روی کارتهای AMD اجرا نمیشن و برخی هم بر روی کارتهای AMD با راندمانی متفاوت قابل اجرا خواهند بود

مقایسه ی بردهای چند برند معتبر:

چون صفحه ی قبل بحثهایی در مورد این مدلها پیش اومد بی مناسبت ندیدم عکسهای بردهای 970 از برندهای طرف مناقشه رو اضافه کنم تا خودتون اطلاعات تکمیلی رو اضافه کنید و نظر بدید:

MSI:
[TABLE="width: 1000"]
[TR]
[TD]
msi970-7w.jpg
[/TD]
[TD]
msi970-12s.jpg
[/TD]
[TD]
msi970-8w.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]برد اصلی[/TD]
[TD]مدار تغذیه ی GPU یا VRMها: 6+2 Military Class 4 [/TD]
[TD]خنک کننده[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G 4GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ASUS:
[TR]
[TD]
asus970-7w.jpg
[/TD]
[TD]
asus970-9s.jpg
[/TD]
[TD]
asus970-1w.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]برد اصلی[/TD]
[TD]مدار تغذیه ی GPU یا VRMها: 1+6 Phase DIGI+VRM[/TD]
[TD]خنک کننده[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ASUS Strix GeForce GTX 970 DirectCU II OC 4GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EVGA:

[TR]
[TD]
evga970-12s.jpg
[/TD]
[TD]
evga970-11w.jpg
[/TD]
[TD]
evga970-1w.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]مدار تغذیه ی GPU یا VRMها: 4+2 phase Stock[/TD]
[TD]برد اصلی[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]EVGA GeForce GTX 970 SC ACX2 4GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نکته: مدلهای ASUS و MSI در حالت بیکاری فن ها رو خاموش می کنند! و فقط در دمای بالای 65 درجه روشن خواهند شد!

قابلیت اورکلاک:

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ASUS Strix GTX 970 DirectCU II OC[/TD]
[TD]EVGA GTX 970 SC ACX2[/TD]
[TD]MSI GTX 970 Gaming 4G[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]Factory Settings[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Base clock[/TD]
[TD]1,114MHz[/TD]
[TD]1,165MHz[/TD]
[TD]1,140MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Boost clock[/TD]
[TD]1,253MHz[/TD]
[TD]1,317MHz[/TD]
[TD]1,279MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Memory clock[/TD]
[TD]1.75GHz (7GHz effective)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]Maximum Overclocked Settings[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Base clock[/TD]
[TD]1,279MHz[/TD]
[TD]1,290MHz[/TD]
[TD]1,315MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rated boost clock[/TD]
[TD]1,418MHz[/TD]
[TD]1,442MHz[/TD]
[TD]1,454MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Observed boost clock[/TD]
[TD]~1,430MHz[/TD]
[TD]~1,430MHz[/TD]
[TD]~1,504MHz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Memory clock[/TD]
[TD]1.95GHz (7.8GHz effective)[/TD]
[TD]1.925GHz (7.7GHz effective)[/TD]
[TD]1.95GHz (7.8GHz effective)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Base clock increase[/TD]
[TD]165MHz (14.8%)[/TD]
[TD]125MHz (10.7%)[/TD]
[TD]175MHz (15.4%)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Memory clock increase[/TD]
[TD]800MHz effective (11.4%)[/TD]
[TD]700MHz effective (10%)[/TD]
[TD]800MHz effective (11.4%)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]Other Settings[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Power limit[/TD]
[TD]120%[/TD]
[TD]110%[/TD]
[TD]110%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Temperature limit[/TD]
[TD]91°C[/TD]
[TD]91°C[/TD]
[TD]91°C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU voltage increase[/TD]
[TD]87mV[/TD]
[TD]37mV[/TD]
[TD]50mV[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fan speed[/TD]
[TD]Manual (50%)[/TD]
[TD]Auto[/TD]
[TD]Auto[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

برنده ی اورکلاک: MSI
تنها کارتی که به رکورد 1500 مگاهرتز رسید!

کارتهای ASUS و EVGA هم در راندمان برابر شدند:

jh3tget85jzgkh28hbal.jpg

آخرین ویرایش:
نمره ای که سایت techpowerup به کارت EVGA داده 9.6 و مدل ایسوس 9.9 ( مدل 970 غیر رفرنس از هر دو برند ) :d

نکته ای که گم شد همینه!
مدل استریکس ایسوس رو باید با مدل خاص تری مثل ftw evga مقایسه میکرد. حتی این سایت از مدل ssc هم استفاده نکرده و این عادلانه نیست. هرچند این سایت این دو رو مقایسه نکرده دقیقا باهم!
مدل استریکس از حق نگذریم طراحی فوق العاده زیبا و جذابی داره ولی evga ساده طراحی شده.

نکته ای که گم شد همینه!
مدل استریکس ایسوس رو باید با مدل خاص تری مثل ftw evga مقایسه میکرد. حتی این سایت از مدل ssc هم استفاده نکرده و این عادلانه نیست. هرچند این سایت این دو رو مقایسه نکرده دقیقا باهم!
مدل استریکس از حق نگذریم طراحی فوق العاده زیبا و جذابی داره ولی evga ساده طراحی شده.

همون مدل هم توی همه ی بازی های میانگین 4 فریم بیشتر از مدل ایسوس میداده اما مشکلش نویز هست که تا 39db هست طبق گفته ی تست کننده ی اون سایت ولی مدل ایسوس حداکثر 29db :-?:eek: البته اشاره هم کرده که قابلیت اورکلاک مدل EVGA بهتره ... ولی دماش توی حالت فول لود باز از ایسوس بیشتر میشه و قیمتش هم تقریبا 20 دلار بیشتر ... :d بقیه سایت ها مدل MSI رو نقد کردن ولی این سایت هنوز نه !

دوستان لازمه گفته بشه تکنیک های گفته شده توسط فرشید خان , در قالب پکیج GAMEWORK انویدیا جای می گیره و ناشرین می تونن از کدهای GAMEWORK در انجین ها استفاده کنن. مثل واچ داگ که از کدها GAMEWORK استفاده کرده.

- - -ویرایش - - -

نکته ای که گم شد همینه!

برد استریکس ابهاماتی در خصوص کاهش عمر Component ها به وجود اورده. در خصوص همین تکنیک zeronoise emission که در دمای زیر 65 , دوران فن به 500 میرسه.

مطلع شدیم برد
Gigabyte GTX 980 WindForce 3X توسط وارد کننده ها 3 تومن قیمت خورده.

برد zotac 980 هم 2900

آخرین ویرایش:

AMD
Might Be Announcing Next Generation Product on 25th September – Runs “No Pills Required” Marketing Campaign :

AMD is teasing something for September 25th (Exactly a year after GPU14 — Hawaii launch).

We have absolutely no idea what is is, but judging from the teaser we have a new pill campaign. Those pills kinda look like Red (Radeon) and Blue (Water). Any thoughts? They do remind me of recently leaked picture of hybrid cooling for next GPU.

This launch could be related to graphics cards. The only GPU in our mind is Tonga XT, planned almost for this time. Other possibilities are new Hawaii variant (XTX), completely new GPU (Fiji),

… or something totally boring like CPU :d

آخرین ویرایش:
به احتمال زیاد سری 300 Pirate Island هست:d
بله، یعنی ممکنه بجز قدرت بالا بدون توجه به مصرف و حرارت و قیمت پایین (روش همیشگی) سورپرایز دیگه ای داشته باشه؟ البته با واتر مشکل دماشو حل کرده مثل اینکه.

Last edited by a moderator:
برد استریکس ابهاماتی در خصوص کاهش عمر Component ها به وجود اورده. در خصوص همین تکنیک zeronoise emission که در دمای زیر 65 , دوران فن به 500 میرسه.

کدوم ابهام؟ شما ابهام داری یا کارشناسا؟ من جایی ندیدم کسی ایرادی وارد کرده باشه

عکسها و مشخصات بردهای هر برند رو توی پست قبلی گذاشتم که در این مورد بیشتر توجه کنید، قطعاتی که روی بردهای MSI و ایسوس در مدار برق استفاده شده می تونن در دماهای 105 تا 125 درجه و در طولانی مدت کار کنن ، عمری چندین برابری دارن و مشکلی هم ایجاد نکنن، 65 درجه دمایی بسیار ایمن و پایین برای این قطعات هست و از نظر فنی ایرادی وارد نیست.

مدلهای STRIX هم مدتهاست در رده های مختلف و کارتهای نسل قبلی ASUS دارن استفاده میشن و تا کنون هم مشکلی در مورد کارایی و یا ضعف اونها وجود نداشته.

آخرین ویرایش:
کدوم ابهام؟ شما ابهام داری یا کارشناسا؟ من جایی ندیدم کسی ایرادی وارد کرده باشه

عکسها و مشخصات بردهای هر برند رو توی پست قبلی گذاشتم که در این مورد بیشتر توجه کنید، قطعاتی که روی بردهای MSI و ایسوس در مدار برق استفاده شده می تونن در دماهای 105 تا 125 درجه و در طولانی مدت کار کنن ، عمری چندین برابری دارن و مشکلی هم ایجاد نکنن، 65 درجه دمایی بسیار ایمن و پایین برای این قطعات هست و از نظر فنی ایرادی وارد نیست.

مدلهای STRIX هم مدتهاست در رده های مختلف و کارتهای نسل قبلی ASUS دارن استفاده میشن و تا کنون هم مشکلی در مورد کارایی و یا ضعف اونها وجود نداشته.

من ابهام دارم , هر چند در ابتدای عرضه این کولر , این ابهام هم مطرح شد.
سیستم این فن(STRIX) به این شکل هست که تا زمانی که دما 67 نرسه , فن شروع به فعالیت نمی کنه. خب حالا کارت رفت تو لود , ولی دما کمتر از 67 باشه , تکلیف چی هست؟ یعنی یک کارت در دمای 60 داره بدون فن کار میکنه! علاوه بر این دمای VRM هم قطعا بالای 60 میره
کولرهای فعلی تو این دما حداقل 1300-400 RPM میده. با توجه به اینکه کارتی مثل STRIX 970 هم در لود حتی دمای بالاتر از 71 ثبت نکرده( از نظر ادیتور .techpowerup و دمای کنترل شده محیطی) پس میشه نتیجه گرفت این کارت مدت زیادی بدون فن , حتی زیر استرس فعالیت ممکنه بکنه.
نباید حتمی ادیتورها بگن , کمی هم باید به دانش خودمون اعتماد کنیم. کارتی مثل 770DCII , اکثر افرادی که در ایران با این کارت اشنا هستن و برسی کردن و یا حتی دارن , از دمای بسیار بالای این کارت گفتن و حتی خود من دمای 90 درجه ثبت کردم , ولی من ندیدم هیچ ادیتوری اشاره به دمای بالای این کارت کنه.
(این رو به عنوان مثال عرض کردم)

من ابهام دارم , هر چند در ابتدای عرضه این کولر , این ابهام هم مطرح شد.
سیستم این فن(STRIX) به این شکل هست که تا زمانی که دما 67 نرسه , فن شروع به فعالیت نمی کنه. خب حالا کارت رفت تو لود , ولی دما کمتر از 67 باشه , تکلیف چی هست؟ یعنی یک کارت در دمای 60 داره بدون فن کار میکنه! علاوه بر این دمای VRM هم قطعا بالای 60 میره
کولرهای فعلی تو این دما حداقل 1300-400 RPM میده. با توجه به اینکه کارتی مثل STRIX 970 هم در لود حتی دمای بالاتر از 71 ثبت نکرده( از نظر ادیتور .techpowerup و دمای کنترل شده محیطی) پس میشه نتیجه گرفت این کارت مدت زیادی بدون فن , حتی زیر استرس فعالیت ممکنه بکنه.
نباید حتمی ادیتورها بگن , کمی هم باید به دانش خودمون اعتماد کنیم. کارتی مثل 770DCII , اکثر افرادی که در ایران با این کارت اشنا هستن و برسی کردن و یا حتی دارن , از دمای بسیار بالای این کارت گفتن و حتی خود من دمای 90 درجه ثبت کردم , ولی من ندیدم هیچ ادیتوری اشاره به دمای بالای این کارت کنه.
(این رو به عنوان مثال عرض کردم)

ممکنه برنامه تظیمی چیزی داشته باشه مثلا خودت تنظیم کنی دما که از 50 بالا زد فن روشن بشه! اینجوری که نمیشه!

ممکنه برنامه تظیمی چیزی داشته باشه مثلا خودت تنظیم کنی دما که از 50 بالا زد فن روشن بشه! اینجوری که نمیشه!

اگر قرار به کنترل نرم افزاری باشه که دیگه 67 درجه چیه. کاربر تو هر دمایی که دل اش میخواست تنظیم می کرد.
کارت 970 strix , دمای IDLE حدود 47 درجه هست و EVGA SC حدود 35 درجه و رفرنس هم 36 درجه ( techpowerup)
این اختلاف دمای 12 درجه ای تنها دلیلی که داره همین تکنیک هست. در ضمن ASUS از کولر HIGH END خودش که دارای فن توربین دار COOLTECH هست , در این سری استفاده نکرده. همچنین MSI هم اعلام کرده در این سری , خبری از بردهای LIGHTNING نخواهد بود

اگر قرار به کنترل نرم افزاری باشه که دیگه 67 درجه چیه. کاربر تو هر دمایی که دل اش میخواست تنظیم می کرد.
کارت 970 strix , دمای IDLE حدود 47 درجه هست و EVGA SC حدود 35 درجه و رفرنس هم 36 درجه ( techpowerup)
این اختلاف دمای 12 درجه ای تنها دلیلی که داره همین تکنیک هست. در ضمن ASUS از کولر HIGH END خودش که دارای فن توربین دار COOLTECH هست , در این سری استفاده نکرده. همچنین MSI هم اعلام کرده در این سری , خبری از بردهای LIGHTNING نخواهد بود

دوستان فراموش نکنید GTX 970 یه کارت Value هست و نمی تونن قطعات گرون قیمت زیادی به کولینگش اضافه کنن که تفاوت قیمتش با کارت مرجع زیاد بشه! باید قیمتش در سطح معقولی باقی بمونه .
خود کارت هم نه مصرف بالایی داره و نه حرارت اونچنانی که نیازی به خنک کننده های قویتر باشه، همه ی اینا رو با تراشه های GM200 و البته با قیمت MSRP بالاتر قطعا استفاده خواهند کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or