tokio_hotel
کاربر سایت
با کولینگ ایر ماکو میشه دماشو پایین نگه داشت؟من 9900k دارم شایدم بفروشمش البته
اره خیلی داغه باید واتر 240 خوب حداقل براش داشته باشی
نسبت به 8600 اره خیلی بهتره
با کولینگ ایر ماکو میشه دماشو پایین نگه داشت؟من 9900k دارم شایدم بفروشمش البته
اره خیلی داغه باید واتر 240 خوب حداقل براش داشته باشی
نسبت به 8600 اره خیلی بهتره
اره ماچو هم خوبهبا کولینگ ایر ماکو میشه دماشو پایین نگه داشت؟
دروددوستان اگه کسی به سیستم 80 90 میلیونی با یه گرافیک 3070ti ببنده بدون اینکه ماین کنه میتونه ازش پول دربیاره ؟؟
بعد عمر مفید یه کارت با کیفیت مثل 3070 چند ساله ؟
من یه GTX 1080 بدون کارتون و باز شده خریدم 4 میلیون (دلار حدودا 12 هزار تومن بود) یک سال و نیم بعد "زیر قیمت" فروختم 17 میلیون !یه 10 15 سال پیش شما قطعه کامپیوتری میخردی وقتی جعبشو باز میکردی تو ضرر بودی الان کارت بخری یه جور سرمایه گذاری حساب میشه دو سال بعد حداقل 2 برابر میفروشی
دوستان اگه کسی به سیستم 80 90 میلیونی با یه گرافیک 3070ti ببنده بدون اینکه ماین کنه میتونه ازش پول دربیاره ؟؟
بعد عمر مفید یه کارت با کیفیت مثل 3070 چند ساله ؟
برای کسی که دسترسی خرید از خارج داشته باشه خیلی خوبه. مورد هایی مثل فروش مین ها دست 2 از روی باندل های اماده شرکت ها رو میشه در حد نو با قیمت ها حدود نصف تا حتی 1/3 هم تو ebay پیدا کرد.من یه GTX 1080 بدون کارتون و باز شده خریدم 4 میلیون (دلار حدودا 12 هزار تومن بود) یک سال و نیم بعد "زیر قیمت" فروختم 17 میلیون !
یه 3070 RTX وارداتی برای من کلا افتاد 250 دلار (حدودا 6 میلیون چند ماه پیش) ! تازه زمانی که داخل ایران 65 میلیون و خارج 1000 دلار بود !
حقیقتش PC گیمینگ برای کسی که توی بازارش اطلاعات داشته باشه و مخصوصا اگر روی GPU و CPU و مین برد دست دوم دست بگذاره خیلی به صرفه هستش . (مساله افزایش قیمت غیر عادی برای فقط یک قطعه هستش یعنی GPU )
یکبار که یک کیس جمع کنه و خورده خورده به روزش کنه ... نیازی هم نیست تا 10 سال دیگه پول پاور و مانیتور و خیلی قطعات دیگه را هم بده . (هرچند خیلی مواظب پاور بعد از 8 سال باشید به هارد و SSD صدمه وارد میکنه )
ولی اگر کسی حوصله خرید و فروش قطعه و ... نداشته باشه و با دسته دوم هم کنار نمیاد و اگر بتونه قید موس و کیبورد را هم بزنه و .... قطعا بهتره بره سمت کنسول .
به نظر من برای 3070TI نیازی نیست انقدر هزینه کنید اولش...
مخصوصا اگر CPU و مین برد دسته دوم استفاده کنید (من مانیتورم هم دسته دوم خریدم )
جالبه آشغال ترین و کم value ترین کارت ممکنه از همه لحاظ ولی اینهمه خریدار دارهThe GTX 1650 is now the most commonly used GPU among Steam users
کارت 1650 در صدر جدول استیم
View attachment 278107