اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

فرشید روی جعبشون که نوشته DX12 ? پس ساپورت میشن 100% ؟


package1.jpg






به به به!!!! با قیمت 1300 در ایران قدرتش برام به اندازه 780TI هست! یعنی نصف قیمت!

bf4_1920_1080.gif





R.I.P AMD

 
آخرین ویرایش:
bpfbo8i1zjm38ggi6pwa.jpg

کارت خوش قیمت 970 با مصرف و قابلیت اورکلاک رویایی یک انتخاب بینهایت عالی خواهد بود

AMD بشدت در شرایط وحشتناکی قرار گرفته با این حساب مجبوره 50% تخفیف بزنه و با توجه به عملکرد ضعیف تونگا راحت میشه پیشبینی کرد R9 390X چنگی بدل نمیزنه مطمئنا مصرفش سر به فلک میکشه

پس شتابید بسوی 970 و از نهایت قدرت تراشه های انویدیا لذت ببرید :d

من در عجبم GM204 که mid rang e هست
پس تراشه GM200 در سری بعدی که یک تراشه HIGH END محسوب میشه میخواد چیکار کنه
yahoo_4.gif
 
آخرین ویرایش:
فرشید روی جعبشون که نوشته DX12 ? پس ساپورت میشن 100% ؟


روی جعبه ی یکی دوتا برند دیگه هم نوشته بود که من توضیحش رو توی دوتا پست قبلتر دادم، یه کم پیچیده و فنی هست و دو پهلو اما خلاصش اینه:

مایکروسافت برخی امکانات DX12 رو به DX11 هم پورت کرده و اون توابع تحت API های DX11.2 و DX 11.3 قابل استفاده خواهد بود، البته AMD قبلا DX 11.2 رو داشت اما الان فقط کارتهای سری 900 انویدیا هستن که DX 11.3 رو بصورت سخت افزاری دارن و فعلا بحث پشتیبانی سخت افزاری از DX12 مطرح نیست. اما طبق همون بحث قبلی تمام کارتای DX11 می تونن از امکانات DX12 هم بهره ببرن.


خوب دوستان کارتهای سری 900 بطور کامل Full DX12 رو ساپورت میکنن خیالتون راحت باشه
تک دمویی در نمایشگاه نشون داده شده که قدرت بسیار عالی dx12 نشون میده
bpfbo8i1zjm38ggi6pwa.jpg
الان DX12 منتشر شده که کسی بخواد ازش استفاده کنه؟! اینی که شما نوشتی اسم کاربریش DX 12 هست و داره با هشتگ خودش از مراسم انویدیا توییت می کنه!!
اون دموی UE4 هم داره قابلیت Voxel Global Illumination رو نمایش میده، نه DX 12 رو!!
اگه صحبتهای اول پستم رو بخونی متوجه میشی،


قابلیت جدید DSR:
بازی رو بصورت خودکار به رزولوشن 4K هم Upscale می کنه و هنگام نمایش به رزولوشن مانیتور شما Downscale می کنه و کیفیتی بالاتر از MSAA برای AA تولید می کنه، دیدم کسی این امکان عالی رو نگفت من توضیح بدم:

DSR - Dynamic Super ResolutionTaking the 4K experience and allowing you to visualize that on a 1080P monitor is what DSR is about. It renders the game at a higher resolution and shows it in a lower one, this brings more quality to that lower resolution.
index.php


دوستانی که بتل 4 رو بازی کردن احتمالا خیلی از گزینه ی Upscale Sampling خوششون میاد، این قابلیت بالا هم این امکان رو در تمام بازیهای انویدیا فرآهم می کنه!
 
آخرین ویرایش:
واقعا کارتای خوبی باید باشن این سری 900 ... مصرفه عالی پرفورمنسه خوب نسبت به قیمت

perfrel_3840.gif

power_peak.gif

و اینکه همون جور که فرشید عزیز گفت کارتا همچنان DirectX 11 هستند

gpuz_oc.gif
 
آخرین ویرایش:
یه خبر جدید برای دارندگان کارتهای NVIDIA

با ارتقا به جدیدترین درایور 344.11 WHQL قابلیت پشتیبانی کارت خودتون رو از DX11.1 به DX11.2 ارتقا بدید!!


Drivers | GeForce

از سایت Techpowerup بدون نیاز به چیلترشکن دانلود کنید.

سلام میتونید تو خود سایت انویدیا مشخصات کامل کارت رو ببینید تو مشخصات که زده از dx 12 ساپورت میکنه
980GeForce GTX 980 | Specifications | GeForce

970GeForce GTX 970 | Specifications | GeForce

درسته، ولی همونطور که گفتم DX12 رو از طریق DX11.3 ساپورت می کنه و البته انویدیا لزومی به ذکر این مطلب ندیده! شما خودت اگر کارت انویدیا داری می تونی بری توی کنترل پنل درایور و گزینه ی System information و گزینه ی Direct3D_Future Level رو ببینی که چی نوشته، منم منظورم همین گزینه هست وگرنه در سطح بازیها که فرقی نمی کنه.
 
یا حضرت کارت گرافیک :-o
این 980 تونسته با مصرف 165 وات TITAN BLACK علیه سلام له کنه

80322413072728804859.png


یعنی شما بخوای در اسمانها پرواز کنی فقط کافیه دوتا 970 SLI کنی

هرچند حتی یدونه 970 ایده ال ترین گزینه میتونه باشه با مصرفی معادل 145 وات واقعا مفته

مقایسه مصرف R9 290X با 970GTX مثل مقایسه لامپ SMD با لامپ حبابی میمونه :))
 
یه سوالی ، الان این قابلیت هایی که معرفی کردن مثل VXGI و PCSS و .... فقط مخصوص سری جدید کارت هاست یا اینکه کارت های قدیمی هم ازشون ساپورت می کنن؟
 
یه سوالی ، الان این قابلیت هایی که معرفی کردن مثل VXGI و PCSS و .... فقط مخصوص سری جدید کارت هاست یا اینکه کارت های قدیمی هم ازشون ساپورت می کنن؟

فقط تکنیک DSR به کارتهای نسل قبلی هم پورت میشه، بقیشون در انحصار نسل 900 هستن فقط.



آقا شنیدم هنوز هیچ کارتی نیست که dx 12 رو کاملا ساپورت کنه درسته ؟؟ حتی این 980 هم full support نداره !

هنوز خود مایکروسافت هم خصوصیات DX12 رو کامل نکرده!
خصوصیات سخت افزاری جدید DX12 به DX 11.3 منتقل شده و بنابراین در این نقطه اشتراک دارن و می شه گفت که سری 900 چون DX 11.3 هست از این طریق می تونه DX 12 رو ساپورت کنه.



Nvidia Gigabyte GTX 980 - UNBOXING - AUS 5 PM Release - YouTube اینم نگاه کنید خالی از لطف نیست. تا زمانی که کارت تو ایران موجود باشه:(( برام عجیب هست کارت زودتر از این که تو امریکا موجود باشه تو استرالیا به دست مشتری رسیده

از مدتی پیش این کارتها دارن از مبدا بارگیری و توزیع میشن، خیلی غیر منتظره نیست!



دوستان مراسم GAME 24 رو از دست ندید، الان داره بدون وقفه استریم میشه!
 
^^ خوب مثلا TressFX فکر کنم برای AMD بود ولی می شد با انویدیا هم اجرا کرد. می خوام بدونم اون قابلیت ها آپشن های توی بازی هستن یا نه خود سخت افزار میخواد اعمال کنه. مثلا TXAA رو می شد روی 560 هم فعال کرد اما خوب راندمان خوبی نداشت، فکر کنم این برای سری 6 و 7 بود.
 
^^ خوب مثلا TressFX فکر کنم برای AMD بود ولی می شد با انویدیا هم اجرا کرد. می خوام بدونم اون قابلیت ها آپشن های توی بازی هستن یا نه خود سخت افزار میخواد اعمال کنه. مثلا TXAA رو می شد روی 560 هم فعال کرد اما خوب راندمان خوبی نداشت، فکر کنم این برای سری 6 و 7 بود.


خب TressFX باید توی بازی پیاده میشد و یه ابزار جانبی طراحی بود
اما قابلیتهای ذکر شده برای کارتهای سری 900 باید در سطح درایور کارت گرافیکی تعبیه بشن و بنابراین ممکنه روی کارتهای AMD ( بدون کسب حق لایسنس) قابل اجرا نباشن.
 
^^ خوب مثلا TressFX فکر کنم برای AMD بود ولی می شد با انویدیا هم اجرا کرد. می خوام بدونم اون قابلیت ها آپشن های توی بازی هستن یا نه خود سخت افزار میخواد اعمال کنه. مثلا TXAA رو می شد روی 560 هم فعال کرد اما خوب راندمان خوبی نداشت، فکر کنم این برای سری 6 و 7 بود.

TRESSFX براساس DIRECTCompute نوشته شده و این فریم ورک در تمام GPU های DX11 پشتیبانی میشه. حالا جه NVIDIA و چه AMD.
TXAA یک تکنیک AA که به شکل IN ENGINE هست , باید در داخل موتور بازی پیاده بشه.
 
جالبه که 970 با 1664 استریم پروسسور تونسته از 780 با 2034 استریم پروسسور پیشی بگیره . من موندم که با این فرکانسهای بالای پردازنده و حافظه ، چطور تونسته مصرف برق رو تا این حد کاهش بده ! شاهکار ماکسول رو میشه همین گزینه دونست ...
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or