اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

نه منظورم این نیست که تو سرش نزنیم که کلا نباید اصلا تو سر هیچ شرکتی زد
ولی دوستان دارن میان بنچ مارک میزارن که آره 980 ترکونده و خودشون رو میکشن که از 780ti و 290x قوی تره و دمه نویدیا گرم و از این چرتو پرتا
خب مگه چیز غیر این انتظار میره ؟؟ باید هم قوی تر باشه اگه نباشه که اصلا چرا ساخته شدن؟؟
مقایسه نسل ها کلا کار مسخره ای هر کارتی رو باید تو نسل خودش با کارتای دیگه مقایسه کرد
مثلا مقایسه 980و 970 منتقی هست که چقدر با هم دیگه فرقشونه و اینا ...
با مثلا اگه amd بیاد دوتا کارت 390 و 390x رو بزنه اونقت شما این 4 تا کارتو باید با هم مقایسه کنی

شما با وجود توضیحات دوستان دیگه داری به شیوه ای کاملا انقلابی و با اعتماد به نفس کامل اطلاعات و تشریحات دوستان در مورد این معماری جدید رو زیر سوال می بری و بهشون توهین هم می کنی بدون اینکه بپرسی چرا!!

ابتدایی ترین و مهمترین بخش بررسی معماری جدید همیشه مقایسه ی نتایج و راندمان اون با نسل های پیشین هست و این کار برای مقایسه ی پیشرفت و تفاوت با نسل قبلی بدیهی هست. در اینکه کامنت های دوستانی که شما لقب چرت و پرت بهشون دادی محتوای تایید و تحسین داشته هم باید در جریان باشی که بررسی کارشناسی تمام متخصصان و سایتهای معتبر دنیا به تحسین و تعریف از این معماری و راندمان کارتهای GTX 980/970 منجر شد و صد البته دلایل محکمی وجود داشته که اینکار رو کردن و بر خلاف استدلال شما صرفا به خاطر افزایش راندمان نبوده!! AMD هم هر وقت محصول جدیدی داد همین بررسی باید انجام بشه و ربطی به بحث ما نداره.

فقط ای کاش قبل از این اظهارات عجیب و شاید هم متعصابه نسبت به برند رقیب، کمی هم در مورد پیشرفتهای صورت گرفته و علت ستایش معماری جدید در پستهای قبلی یا حداقل یکی از بررسیهای معتبر غور می کردی تا متوجه بشی علت این استقبال چی بوده، این وظیفه ی سنگین و خطیر مطالعه رو به عهده ی خودت میزاریم که بخونی و بیای دلایل این برداشت کارشناسی رو خودت شرح بدی.

یادگیری و درک بهتر از جزییات همیشه نیازمند کنجکاوی و وقت گذاشتن برای یادگیری هست، انتحاری زدن که کاری نداره!

آیا کارت گرافیکی بر پایه ی تراشه ی کامل GM200 تا پایان سال میلادی معرفی خواهد شد؟!!

GTX985Ti یا GTX TITAN X یا ....؟!

منبع

نخیــــــــــــــــــــــــــــر!!!!!!! انگار قرار نیست یه کارت بخریم که 12 ماه عمر داشته باشه! این پیشرفت تکنولوژی با این سرعت مسخرس!

نخیــــــــــــــــــــــــــــر!!!!!!! انگار قرار نیست یه کارت بخریم که 12 ماه عمر داشته باشه! این پیشرفت تکنولوژی با این سرعت مسخرس!

من فکر کنم که از این بابت جای نگرانی نیست، فعلا AMD چیزی برای عرضه نداره و رقیبی در کار نیست
از طرفی اگر هم کارتی بر پایه ی GM200 عرضه بشه در رده ی فوق حرفه ای و لوکس TITAN خواهد بود و نه برای بازار کاربران گیمینگ و بنابراین با قیمتی 2 تا 3 هزار دلاری خطری برای Flagship خود NVIDIA نخواهد بود!

من فکر کنم که از این بابت جای نگرانی نیست، فعلا AMD چیزی برای عرضه نداره و رقیبی در کار نیست
از طرفی اگر هم کارتی بر پایه ی GM200 عرضه بشه در رده ی فوق حرفه ای و لوکس TITAN خواهد بود و نه برای بازار کاربران گیمینگ و بنابراین با قیمتی 2 تا 3 هزار دلاری خطری برای Flagship خود NVIDIA نخواهد بود!

من نگرانم با این تراشه جدید بخواد کارتی برای گیمرها بده تا 6 - 7 ماه دیگه! از قبل هم شایعه هایی بود که عمر این نسل 9xx ممکنه به یک سال نکشه! :|

من نگرانم با این تراشه جدید بخواد کارتی برای گیمرها بده تا 6 - 7 ماه دیگه! از قبل هم شایعه هایی بود که عمر این نسل 9xx ممکنه به یک سال نکشه! :|

خب این کار کاملا محتمل هست!
سال پیش هم اول TITAN رو باا 2600 واحد پردازشی به بازار داد و بعد از 3 فصل هم GTX 780Ti رو با 2880 واحد شیدر به بازار داد که دیگه در انتهای زمانبندی عرضه ی نسل 700 بود.
شما اگر محصولت رو بعنوان یه کالای لوکس می خوای بخری که یا باید مرتب با ضرر ارتقا بدی یا اصلا خرید نکنی!

من می گم فقط به کارایی و راندمانش کار داشته باش و زیاد نگران اومدن محصولات قویتر نباش.

به نظر من کل این موضوع عرضه سری جدید کارت های انودیا بستگی به ارائه کارتهای جدید از طرف amd داره. الان نبض بازار در دست شرکت nvidia هست و فقط منتظر هست تا عملکرد شرکت amd رو در قبال کارتهای جدیدی که ارائه داده ببینه تنها مشکل این موضوع این هست که با توجه به این سرعت در ارائه کارتهای جدید مصرف کننده در انتخاب کالا سر در گم میشه. این رو از این جهت می گم که با ارائه هر سری جدید کارت یک سری قابلیت های جدید هم همراه اون کارت ارائه میشه که نمونش رو تو همین سری 900 شاهد هستیم

2160*3840

344.07 980SLI
با درایوهای جدید بهتر هم میشن
4K

tombraider_3840_2160.gif

farcry3_3840_2160.gif

crysis3_3840_2160.gif

bf4_3840_2160.gif

bf3_3840_2160.gif

batman_ao_3840_2160.gif

watchdogs_3840_2160.gif

metro_lastlight_3840_2160.gif

ac4_3840_2160.gif

آخرین ویرایش:
با توجه به اخبار مربوط به تکنولوژی جدید مربوط به حافظه های با پهنای باند بالا (HBM) که توسط شرکت hynix در دست ساخت هست به بیرون درز کرده فکر کنم با یک جهش گرافیکی روبرو هستیم . پس پیش به سوی 5k و 8k :bighug:

با توجه به اخبار مربوط به تکنولوژی جدید مربوط به حافظه های با پهنای باند بالا (HBM) که توسط شرکت hynix در دست ساخت هست به بیرون درز کرده فکر کنم با یک جهش گرافیکی روبرو هستیم . پس پیش به سوی 5k و 8k :bighug:

ظاهرا قراره تو محصولات جدید amd استفاده بشه که پهنای باند حافظه های GDDR5 را تا دو برابر مقدار فعلی افزایش میده که تحولیه چه برخورد دو قدرتی داریم سال 2015

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or