اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

DX12 هنوز در مرحله توسعه قرار داره و تا زمانی که ریلیز نشه و تمام سطح ها توسط ابزارهای بنچمارک تست نشه , به هیچ وجه نمیشه گفت کدوم کارت گرافیک کاملا پشتیبانی میکنه.
کتابخانه DX از الگوریتم های بسیار زیاد صوتی و تصویر تشکل شده و اصولا بچه بازی نیست که هر کسی در مورد اش نظر بده.

من دیگه هیچ حرفی ندارم! :-o دارم میگم انویدیا تو کنفرانس siaggragh خودش و جر داد که از معماری های بالا پشتیبانی میشه! باز ادای پرفوسورها رو در بیارید که کتابخونه داره .. فلانه .. بهمانه .... خودمونم اینو میدونیم! همون سایت guard3d.com یه مقاله مفصل درباره dx 12 نوشته! یعنی نویسندش وقتی چنین مطلبی میذاره، یعنی اینایی که شما میگی رو نمیدونه!؟! فقط شما میدونی؟!

وقتی انویدیا رسما میگه از کپلر پشتیبانی میکنه: معنیش خیلی خیلی واضحه و شفافه! شفافا نیست شفافا سازی کنم برات؟! باز بگو کتابخونه و الگوریتم داره!
dx 12 یهه سری امکانات و ویژگی های جدید داره که فقط روی کارت های تولید بعد از 2015 کار میکنن! مابقی امکاناتش هیچ فرقی با dx 11.3 نداره پسر خوب ..... پس روی کارت های نسل قبل جواب میده! این خیلی واضحه! واضح نیست؟ برو سایت تیم dx 12 روبخون .....

بهتره نیست بگی (شما درست میگی پشتیبانی میشه، اما قابلیت های جدید رندرینگش نامشخصه!) این جمله خیلی بهتره تا اینکه بیای قضیه رو از بیخ و بن منکر بشی!!! اینترنت که داری! جستجو کن خوب ....

خبر مهم اول: مدیر عامل و رییس هیت مدیره ی AMD تغییر کرد و خانم Lisa Su جانشین رییس قبلی آقای Rory Read شد!

ظاهرا اعضا از عملکرد چند ساله ی رییس قبلی راضی نبودن و ایشون علاوه بر برکنار شدن از ریاست، از هیئت مدیره نیز کنار گذاشته شدن و تا مدتی تنها بعنوان مشاور در کنار AMD باقی خواهند ماند.

Lisa-Su_575px.jpg

منبع

خبر دوم: کاهش قیمتهای کارتهای 290X و 290 در نتیجه ی کاهش قیمت رسمی از سوی AMD نبوده، بلکه سازندگان رسمی کارتهای AMD بطور داوطلبانه و برای رقابت با 980/970 قیمتها رو بطور موقتی کاهش داده بودند.

منبع

خبر سوم:
عرضه ی کارت GTX 960 تا اوایل 2015 به تعویق افتاد!

منبع

دلیلی که از منابع مطلع ذکر شده اینه که این کارت نیز بر اساس GM204 خواهد بود و از اونجایی که تقاضای بازار برای این کارتها بیش از حد انتظار و ظرفیت تولید هست NVIDIA قصد داره تمامی تراشه های موجود رو در کارتهای 980 . 970 استفاده کنه!

آخرین ویرایش:
من دو تا سوال برام پیش اومده اول این که قیمت r9 380x و r9 370x قراره تو ایران چقدر بشه
دوم این که این r9 370x چرا این قدر ضعیفه یعنی به r9 280 هم نمیرسه
14654655917796346821.jpg
[/URL][/IMG]

من دو تا سوال برام پیش اومده اول این که قیمت r9 380x و r9 370x قراره تو ایران چقدر بشه
دوم این که این r9 370x چرا این قدر ضعیفه یعنی به r9 280 هم نمیرسه
14654655917796346821.jpg
[/URL][/IMG]

جواب اولی: هنوز کارتی که تولید هم نشده رو چه کسی باید بدونه که قیمتش چند میشه که تازه بفهمیم توی ایران چقدر میشه؟!!!
جواب دومی: شما از کجا فهمیدی که از 280 هم ضعیفتره؟! مگه تراشه هاشون یکی هست؟!

اگه مقایسه ی شما درست بود الان باید می گفتیم کارت GTX 970 که فقط 1664 واحد استریم داره باید از GTX 780 که 2304 واحد استریم داره ضعیفتر باشه در حالی که 970 خیلی قویتر هست!

جواب اولی: هنوز کارتی که تولید هم نشده رو چه کسی باید بدونه که قیمتش چند میشه که تازه بفهمیم توی ایران چقدر میشه؟!!!
جواب دومی: شما از کجا فهمیدی که از 280 هم ضعیفتره؟! مگه تراشه هاشون یکی هست؟!

اگه مقایسه ی شما درست بود الان باید می گفتیم کارت GTX 970 که فقط 1664 واحد استریم داره باید از GTX 780 که 2304 واحد استریم داره ضعیفتر باشه در حالی که 970 خیلی قویتر هست!

راستش معمولا رنج قیمت کارت گرافیک مشخصه و میشه حدس زد مثلا من خودم r9 370x رو حدود 800 تا 900 هزار تومان برآورد میکنم و r9 380x هم حدود 1500 تا 1700 البته این نظر منه و شاید دارم اشتباه میکنم

البته من منظورم r9 280x بود که r9 370x شاید از این ضعیفتر باشه چون همونجور که میدونید معماری زیاد تفاوتی نکرده فقط 20 نانومتری شده و یه سری قابلیتهای جدید و با توجه به سایر مشخصات گفتم شاید ضعیفتر باشه البته معلوم نیست ممکنه باشه ممکنه نباشه

اون مثال انودیا شما فرق میکنه چون اون معماریش کلا عوض شده

کاملا دندان شکن -تعجب اور ترین حرف ها !

این مقاله کلا ساختگی ، بدون منبع و تخیلی هست! بیشتر از اینکه علمی باشه نشون دهنده ی علایق نویسندش هست و برآوردهایی کاملا غلط داره!

من تعجب می کنم که به چه دلیل به خبرهای کم اعتبار و ارجاعهای نامعتبر استناد می کنید!

این مقاله پاسخ دندان شکنی به شما داده:bighug:

- - -ویرایش - - -

مقالش خیلی ابتدایی هست
و هنوز بطور کامل تایید نشده 970 و 980 پشتیبانی کامل داره با اینکه رو جعبش نوشته
بعد کلی کارت دیگه هم هستند که این قابلیت رو یعنی پشتیبانی دایرکت ایکس 12 را دارند ولی اینجا نگفته
مقاله بس ناقصی هست و نویسندش هم علم کافی نداشته و یه چی نوشته که بگه ما هم هستیم

به نظرم نیاز به یه تجدید نظر داری :-*

یخورده قبل از این که فکت صادر کنید فکر کنید! دربارش تحقیق کنید !

مقالش خیلی ابتدایی هست
و هنوز بطور کامل تایید نشده 970 و 980 پشتیبانی کامل داره با اینکه رو جعبش نوشته
بعد کلی کارت دیگه هم هستند که این قابلیت رو یعنی پشتیبانی دایرکت ایکس 12 را دارند ولی اینجا نگفته
مقاله بس ناقصی هست و نویسندش هم علم کافی نداشته و یه چی نوشته که بگه ما هم هستیم

8-| پس هنوز به طور کامل مشخص نشده! عجب

:d
only on bazicenter

Last edited by a moderator:

احتمال به تاخیر افتادن محصولات بعدی NVIDIA که بر پایه ی GM200یا ماکسول بزرگ هستند

بنا بر گزارشهای تایید نشده ای روند توسعه و تجهیز کمپانی TSMC در خط تولید تراشه های 16 نانومتری که قرار بود از ابتدای 2015 میلادی انجام شود تا پایان فصل دوم/ ابتدای فصل سوم سال 2015 به تاخیر افتاده و شرکت NVIDIA که قرار است به جای استفاده از لیتوگرافی 20 نانومتری مستقیما از فنآوری 16 نانومتری برای تولید محصولات قویتر خود بهره ببرد ممکن است عرضه ی محصولاتش تا 2016 به تاخیر افتد یا طراحی خود را دوباره بر اساس 20 نانومتری که AMD هم قصد استفاده از آن را دارد قرار داده و محصولاتش را با تاخیر کمتری عرضه کند

لینک مبع

R9 390X : AMD قد علم کرد؛خداحافظ 5 GDDR

جازه دهید مستقیما به اصل مطلب بپردازیم،بر اساس اطلاعاتی که در پایگاه داده نرم افزار بنچمارکینگ SiSoft Sandra ثبت شده ،این پردازنده گرافیکی 64 واحد محاسباتی GCN و در مجموع 4096 هسته GCN و 4 گیگابایت حافظه پهنای باند بالا (HBM) با فرکانس 1.25 گیگاهرتز دارد.
بر اساس جزئیات رسمی HBM،یک گیگابایت حافظه از این نوع با فرکانس 1.2 گیگاهرتز پهنای باندی معادل 128گیگابایت بر ثانیه را فراهم می کند.و بر اساس خصیصه ذاتی این معماری با افزودن هر ماژول، پهنای باند حافظه نیز افزایش می یابد،یعنی 4 گیگابایت حافظه از این نوع پهنای باندی معادل 512گیگابایت برثانیه را ایجاد می کند.
HBM.jpg
جزئیات درز کرده نشان می دهد که ماژول HBM بکار رفته در R9 390X با فرکانس1.25گیگاهرتز کمی بالاتر از مقدار پیش فرض 1.2 گیگاهرتز است که پهنای باند حافظه را تا 533گیگابایت بر ثانیه می رساند؛به عبارتی 2 برابر پهنای باند 224 گیگابایتی GTX 980،که بسادگی از پهنای باند 320گیگابایتی سری R9 290 و حتی 336 گیگاباتی GTX 780 Ti نیز پیشی گرفته است.کارت R9 390X درواقع برترین پهنای باند حافظه ای را دارد که تا بحال شاهد آن بوده ایم.در بانک اطلاعاتی نرم افزار نام برده ،برای R9 390X دو رکورد ثبت شده است،که اولی مربوط به 20 اکتبر و مقداری غیر معمول است،چرا که فرکانس هسته 200 مگاهرتز پاینتر از رکورد دوم مربوط به 21 اکتبر است و فرکانس حافظه نیز 350مگاهرتز پایینتر از از مقدار دوم 1250 مگاهرتز است.احتمالا رکورد اولی مربوط به اولین نمونه ای باشد که فقط کارکرد و پایداری مورد آزمایش قرار گرفته است.
AMD-Fiji-XT-R9-390X-SiSoft-Sandra-Listing.jpg
با وجود 4096 پردازنده جریانی و پهنای باند 533گیگابایت بر ثانیه،افزایشی 50% را نسبت به R9 290X و بهبودی 66% را در پهنای باند نشان می دهد.این کارت در گیمینگ با وضوح تصویر بالا نظیر 4K یاEyefinity، یک هیولای مطلق خواهد بود.
f5qza93fn8jontzbntbs.jpg
بروزرسانی:بر اساس اطلاعات درز کرده،ممکن است که کارت R9 390X از رابط حافظه ای با گذرگاه 4096 بیت برخوردار باشد،کارتهای GeForce GTX 980 فعلی رابط حافظه 256 بیتی دارند و پهنای باند حافظه آنها حدود 224 گیگابایت بر ثانیه است،در طرف مقابل اگر شایعات اخیر درست باشند؛R9 390X میتواند پهنای باندی معادل 640گیگابایت برثانیه را فراهم کند که هیجان انگیز به نظر می رسد،
l5d0u1murp021vsdhtwe.jpg
همه اینها به لطف استفاده از تراشه های HBM میسر شده که هر یک از آنها رابط 1024 بیتی دارند،از این سو چهار تراشه پشته شده از این نوع، پهنای گذرگاه حافظه ای برابر با 4096 بیت را ایجاد می کنند،بگذارید خوش بین باشیم که این شایعات به واقعیت مبدل شوند.منتظر جزئیات تکمیلی باشید.

منبع خبر: wccftech
برگردان:خبات کریمی

اگر این کارت بر اساس همون نود ۲۸ نانومتری باشه ک خیلی خوبه. معلومه amd واقعا معماری پردازنده های گرافیکی نسل بعدشو بهینه کرده.
اما اگر این کارت بر اساس نود ۲۲ نانومتری باشه که یک فاجعه ی به تمام معناس. چون با اینکه نود کوچکتریه اما اصلا بهینه نیست و در حد ۹۸۰ انویدیاس که نود ۲۸ نانو هست.

خب مثل اینکه انویدیا اوایله ساله آینده ( حدود یک ماه دیگه ) قصد انتشار GTX 960 رو بر پایه چیپ GM206 داره که احتمالا با رم 2 گیگ و 128 بیتی عرضه و قدرتی معادله 770 با مصرف کمتر داره با قیمتی اطرافه 200 دلار.

NVIDIA to Launch GeForce GTX 960 in January | techPowerUp

به شخصه مشکله این کارتو فقط کمبود رمش میدونم که امیدوارم هنگام عرضه بیشتر باشه.

24a.jpg

gtx 960 ... دو گیگ رم 128 بیتی..gm206... نیاز به کانکتور برق 8 پینی در این مدل msi... قیمتم دوروبره 250 دلار احتمالا...تاریخ عرضه هم 22 این ماهه اونا!
MSI GeForce GTX 960 Graphics Cards Leaked | techPowerUp

یه جا دیگه هم خونده بودم که مدلای ti هم از 960 بیرون قراره بیاد با تعداد هسته بالاتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or