DX12 هنوز در مرحله توسعه قرار داره و تا زمانی که ریلیز نشه و تمام سطح ها توسط ابزارهای بنچمارک تست نشه , به هیچ وجه نمیشه گفت کدوم کارت گرافیک کاملا پشتیبانی میکنه.
کتابخانه DX از الگوریتم های بسیار زیاد صوتی و تصویر تشکل شده و اصولا بچه بازی نیست که هر کسی در مورد اش نظر بده.
من دیگه هیچ حرفی ندارم! :-o دارم میگم انویدیا تو کنفرانس siaggragh خودش و جر داد که از معماری های بالا پشتیبانی میشه! باز ادای پرفوسورها رو در بیارید که کتابخونه داره .. فلانه .. بهمانه .... خودمونم اینو میدونیم! همون سایت guard3d.com یه مقاله مفصل درباره dx 12 نوشته! یعنی نویسندش وقتی چنین مطلبی میذاره، یعنی اینایی که شما میگی رو نمیدونه!؟! فقط شما میدونی؟!
وقتی انویدیا رسما میگه از کپلر پشتیبانی میکنه: معنیش خیلی خیلی واضحه و شفافه! شفافا نیست شفافا سازی کنم برات؟! باز بگو کتابخونه و الگوریتم داره!
dx 12 یهه سری امکانات و ویژگی های جدید داره که فقط روی کارت های تولید بعد از 2015 کار میکنن! مابقی امکاناتش هیچ فرقی با dx 11.3 نداره پسر خوب ..... پس روی کارت های نسل قبل جواب میده! این خیلی واضحه! واضح نیست؟ برو سایت تیم dx 12 روبخون .....
بهتره نیست بگی (شما درست میگی پشتیبانی میشه، اما قابلیت های جدید رندرینگش نامشخصه!) این جمله خیلی بهتره تا اینکه بیای قضیه رو از بیخ و بن منکر بشی!!! اینترنت که داری! جستجو کن خوب ....