zilyzal
کاربر سایت
ما که اینجا اصلا بحثی نمیکنیم سر این قضیه یه درامایی تو ردیت و ایکس بود که از خود جیلبریک سرگرم کننده تر بودواقعا درک نمیکنم چرا الکی بحث میکنیم و حرف های کلا دو سه نفر مثل flow و sonic دنبال میکنیم !
قطعا ورژن 14 خیلی از روش های نفوذ پچ کردن اما همیشه یه سری آدم هستن که هر چیزی رو میتونن پچ کنن
تو سال 2026 هنوز بزرگترین شرکت های فناوری هک میشن این که جای خود داره
به نظرم این چند نفر تو توییتر دارن بازار گرمی میکنن که مردم برای gta vi آپدیت کنن بخرن وگرنه یه هکر واقعی هیچ وقت اینجوری نمیگه
به نظر من همیشه یه راه نفوذی هست فقط بحث زمان میمونه
دراما هم بیشتر سر flow بود چون از قدیمیاس. وقتی یکی که سالها تو این سین هست میره کنار یه مدت طول میکشه تا کسی جاشو پر کنه نمونشو تو کرکرای دنوو زیاد دیدیم تو این سالها. بیشتر بحثشون سر اون بود و البته کسایی که خیلی درگیر gta vi هستن. قبلش میدونستن اگه پچ نشه gta vi رو یکم بعد ریلیز میتونن برن الان مشخص نیست کی باگی کشف بشه همین.
من که نظرمو گفتم بنظرم اینکه رسما اخرین فریمور جیلبریک شد صرفا منتظر موندن که psn قطع بشه خیلی با ارزش تره تا اینکه مدت ها صبر میکردیم و اکثرمون بیخیال میشدیم اپدیت میکردیم.
اونم اگه خیلی پیگیر gta vi نیستید جیلبریک کنید بره نهایت تا یه سال بعدس بالاخره یه باگ جدیدی کشف میشه با توجه به اهمیت اون بازی و شهرتی که برای طرف میاره کسایی که تو این سین نیستن و اصلا دانشی ندارن هم تمام تلاششونو میکنن یه راهی پیدا کنن.