اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

ربطی به فلو نداره. اون صرفا اکسپلویت هایپروایزر رو ریپورت کرده.

رو نسخه از نسخه 3 تا ۷.۶۱ کار می‌کنه. هکش رو نسخه ۱۳.۶ بیاد، اموزش و این چیزاش هم میذارن. کاری با فلو نداره.
بله منم گفتم میاد صرفا دیرتر میاد و مثل بقیه چیزا از همون اول اماده نیست فلو چون جدا از هایپروایزر داشت رو همون لینوکس کار میکرد گفتم بخاطر رفتن اون دیرتر میاد. یکی دیگه باید پروژه لینوکس رو دست بگیره و امادش کنه وگرنه تایید شده که رو ۱۳.۶۰ لینوکس قابل اجراس

• Like
Reactions: شوکی
بخدا فلو روی لینوکس و هیچ چیزی کار نمی‌کرد‌. فلو به چند نفری که باگ رو پیدا کردن، گفتا باگ رو ندیم بیرون، تا اونایی که می‌خوان GTA6 رو قانونی بخرن. بعدش عرضه کنیم. اونا گفتن باشه ولی خودشون رفتن ریپورت کردن باگ بانتی رو بگیرن، باگ رو هم بم به بقیه هکر ها دادن.
فلو هم ناراحت شده، گفته یسری بچه با هوش مصنوعی باگ رو زدن، به قرارمون توجا نکردن. اونم ناراحت شده گفته دیگه کار‌ نمی‌کنم.

فلو هیچ ربطی به بقیه ماجرا نداره. اون تیمی‌که تا ۷.۶۱ لینوکس رو اوکی‌ کردن، همونا انجامش میدن.
حالا چیز مهمی هم نیست یکی دیگه انجامش میده، ولی:

1000045635.jpg 1000045636.jpg

• Like
Reactions: RoadRash
درود دوستان کنسول من روی نسخه 13.60 هست ولی متاسفانه چون اتو دانلود آن بوده فایل آپدیت 14.00 دانلود شده ولی من که چک کردم کنسول هنوز روی نسخه 13.60 هست و دسترسی به اینترنت و اتو آپدیت رو بستم.امکان جیلبریک کردن کنسول وجود داره؟ یا بیخیالش بشم

درود دوستان کنسول من روی نسخه 13.60 هست ولی متاسفانه چون اتو دانلود آن بوده فایل آپدیت 14.00 دانلود شده ولی من که چک کردم کنسول هنوز روی نسخه 13.60 هست و دسترسی به اینترنت و اتو آپدیت رو بستم.امکان جیلبریک کردن کنسول وجود داره؟ یا بیخیالش بشم
سلام . برو تو قسمت دانلود ها و فایل دانلود شده رو پاک کن

این بحث شما قبلا درست بود ولی العان با پشرفت هوش مصنوعی هکرها کارشون خیلی راحتتر شده همین باگ آخر برای 13.60 که انحصاری دست فلو بود را با هوش مصنوعی پیدا کردن دقت و سرعت هوش مصنوعی خیلی بالاتر از انسانه
همین هوش مصنوعی باعث شده آخرین ورژن هک بشه و منتظر باشن تا ورژن جدید بیاد و سرورهاش سونی خاموش کنه بعد بدن بیرون توی هک ps5 این اصلا سابقه نداشته
پس با همین هوش مصنوعی حفره های جدید هم خیلی راحتتر و غیر انحصاری دست یکنفر سریعتر از قبل کشف و فرمیورهای بعد هم خیلی زودتر از روند قبلی هک میشن

ولی از یک لحاظ به فلو حق میدم کاشکی حداقل چندوقت دیگه صبر میکردن بعد از عرضه gta حفره امنیتی را گزارش میکردن
البته ai فقط دست هکرها نیست شرکت هام با همون دارن امنيتشون بالا می‌برن اونا دسترسی به مدل های سازمانی هم دارن...
نسخه بعدی دنوو احتمالا خیلی سخت تر کرک بشه

• Like
Reactions: m.a.t
بله منم گفتم میاد صرفا دیرتر میاد و مثل بقیه چیزا از همون اول اماده نیست فلو چون جدا از هایپروایزر داشت رو همون لینوکس کار میکرد گفتم بخاطر رفتن اون دیرتر میاد. یکی دیگه باید پروژه لینوکس رو دست بگیره و امادش کنه وگرنه تایید شده که رو ۱۳.۶۰ لینوکس قابل اجراس
لینوکس بیاد روی جلبریکا یعنی کنسول میشه پی سی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or