اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

عزیزان دمه همه گرم والا دیگه مشخص نیس باید چه کار کرد...کجااای پست اولو باید کاری کرد,,ک اطلاعاتش غلطه!!!
خب تاپیک اخرین اخبار هک هست و باید همون حول و حوش با موضوع و در زمینه خودش جلو برو ما ک فراترم رفتیمو همه جوره تا اونجایی ک توان و زمان بود انجام شد کاری ک شروعش کردیم ...
دوستانی ک از قبل و بعد هم اینجا ب اصطلاح سر میزنن ...قضاوتش با شما...

اینجا مقصودم بی حرمتی نیس اما بعضی از دوستان حالا رو حالت انلاین اما خاموشن بعد یهو تا خبری میاد همگی هجوم میارن اونم تو روزای اولیه هک ..
حالا شما در نظر بگیر همه جوره هم سوالات گوناگون در این بین مطرح میشه , البته اینطور موضوعات میتونه تا حدی قابل درک باشه ک محیط یک تاپیک در یک زمان ب حالت تقریبا ساکته و تو اینطور مواقع ترافیک سوالی هم پیش بیاد..!
اما واقعا انصافا باید همه اینو متوجه باشیم ک هر سوال و هر مطلبی جایگاه خودشو داره ..اگر اینجا تاپیک مرتبط با خبره پس نمی شه یهو حجمه کلی سوالات مختلفم همه رو اینجا پاسخ داد...!!
این سوالات مشخصا تو یک بازه زمانی هک و تو موقعی ک داریم اطلاع رسانی میکنیم از قبل تو پستای مختلف بیشتریاشون یاداوری شدن و موجود هستن..و از این ب بعدم تا مقداری حالا این هایپ روزای اول پشت سر گذاشته بشه بازم در حد توان تکرار خواهند شد و دلیلشم وجود اموزش های جدیدتر برای سهولت در کار و اخبار جدیدی ک از این پس هم تکرار خواهند شد.

منتهای مراتب طرف میاد بدون هیچگونه اطلاعی از قبل و حتی مقداری زمان برای مطالعه ک زمان زیادی هم نمی بره میخواد انی ب جوابش برسه و جوابی نگیره اونجاس ک میخواد وارد یک فاز دیگری کنه فضا رو...

قطعا با یک خویشتن داری این موضوعات حل میشه , اینکه پست اول باید ب فرض مجهز بشه یا فرض بگیریم اون جمله زیاده یا کم بشه بهتر میشه , اینجور فرضیات میدونم منطقیه ولی باید صبور بود ...پست ها رو با دقت دید اونوقت اگر نبود یا ب جواب مناسب نرسیدین تو یک پست مجزا حتما دوستانی ک تجربه کافی بدست میارن پاسخ خواهند داد.
اما وقتی کسی بدون مطالعه، فقط می‌خواهد سریع به جواب برسه و اگر نرسید با اعتراض وارد هر گونه فضایی حالا خارج از اینجا هم شه و دیگرانو ب باد انتقاد بگیره این کار فقط بحث را بیهوده طولانی می‌کنه در حالیکه با کمی خویشتنداری و دقت در مطالعه‌ی پست‌ها، هم وقت ما و هم وقت شما حفظ می‌شود.»
من البته پستم نقدش به نویسنده پست اول یا شما نبود. پست اول رو چند مدیر بیشتر به نظرم باید وقت بذاره و همه سوالاتی که زیاد تکرار میشن یا همون faq رو پیدا کنه داخل صفحات. خیلی زمانبر و انرژی بر هست. شما دیدم زیاد وقت میذاری و جواب میدی و در همین حد هم خیلی خیلی بیشتر از چیزی که انتظار میره راهنمایی میکنی

• Like
Reactions: rezagoli

🔥مجموعه لیست بازی هایی که با 13.60 منتشر میشوند:​

EA SPORTS FC 27
halo
mortal shell 2
sinking city 2
wolvey
halloween
blood of dawnwalker
metal gear collection 2
aliens fireteam elite 2
marvel tokon
stalker 2 dlc
star wars zero
onimusha
crimson moon
legend of heroes azure zero ps5 port
trails in the sky 2nd remake
control resonant
witcher 3 remastered
silent hill townfall
007 new light
Marvels wolvrain
more but these are the more main ones.

=============================
1360.jpg

136000.jpg

عجب سرعتی در آپلود دیتاها هست!​

بزنید به بدن که واقعاً دم هکرا گرم با این گرانی بازی و بالا رفتن دلار​

آخرین ویرایش:
نه رفیق گرامی
من با هیچکس مشکلی ندارم , انتقادم بشه قرار نیس نگرانش باشم چون مسولیتی در قبال اشخاصو , ادعایی هم ندارم هر کاری هم انجام دادم از رو هر چی اعتقاد خوب بهش داری هست , بالاخره اشتباه از همه ما سر میزنه..
کلی عرض کردم دیدم فضا داره میره رو ب اینکه بعضیا حالا میان شاید کش پیدا کنه و با توجه ب اینکه الان , بسیار خب خبر هک رو 13.60 حائز اهمیت بوده لذا طبیعتا سوالات مختلف و درهمو , تکرار مکررم پیش میاد .. عرض کردم تا اینجاش منطقیه..
حالا صحبت از پست اولم فقط نیس البته شما اگر تاپیکای مختلف و مرتبط با موضوعات دیگرو ک قطعا دیدی بیای و مقایسه کنی میبینی ک ما تو همون توضیحات اولیه مرتبط با اخبار , اموزشم حتی قرار دادیم در حالیکه نرمالش طبق تیتر تاپیک بخوادجلو بریم فقط باید تو همین رابطه مطلب گذاشته بشه...
اره , داری درست میگی اما اون بخشم دست من نیس متاسفانه...ولی تا اونجایی ک از قبل میدونم مدیر یا ناظره بنده خدا حالا هر کسی هست ب اندازه کافی پستای سوالی ک مرتبط با اینجا نیستو دیدم ویرایش کرده همه رو برده تو قسمت خودش یعنی اموزش...ک واقعا زمانبره بنابراین دوستانیکه اینطور سوالاتو اینجا میپرسن از نظرم مشکلی نداره ولی کارو برای ناظر یا مسول اینجا زمانبر و سخت میکنن...اگر اون پیج صفحاتو تو قسمت اموزشی بهش دقت کنید متوجه ماجرا میشید.

خب مراحل اموزش هک ب کنار
داره میگه;
برای کسانی که مدام شکایت می‌کنن fpkg روی 13.60 کار نمی‌کنه: (در حاضر و ب نظر خیلیا بعد از هک مشکل اجرای بازی دارن در غیر اینصورت ک هیچ) همونطور ک قبلا هم اطلاع رسانی شد میگه echo stretch یک نسخه اصلاح‌شده جدید از kstuff به نام (kstuff-ng) ساخته که در آن fpkgs به خوبی کار می‌کند.پس اگر مشکل در اجرای بازی بعد از هک داشتین منتظر انتشار kstuff-ng باشین.

PS5JB.jpg

مربوط به شبیه سازه ولی چون تاپیک جدا نداریم و دوستانی که جیلبریک میکنن اینجارو میبینن این خبرو اینجا میذارم. دو سه روز پیش شبیه ساز Eden سویچ مستقیم روی فایو پورت و بصورت native اجرا شد. دیشب خبرشو تو تاپیک اخبار گذاشتم. امروز ۱.۰۰۰.۰۲۰ ریلیز شد.
Release ProsperoEden v1.000.020 · blackbearreloaded/ProsperoEden
تو همین چند روز خیلی از مشکلاتش حل شده و الان با vulkan renderer بازیارو اجرا میکنه که احتمالا خیلی پرفورمنس بهتری میده. اگه عجله ندارید یکم دیگه صبر کنید بهتر بشه ولی الانم برای بازیای سبک قابل استفادس

• Like
Reactions: bayern_vahid
مربوط به شبیه سازه ولی چون تاپیک جدا نداریم و دوستانی که جیلبریک میکنن اینجارو میبینن این خبرو اینجا میذارم. دو سه روز پیش شبیه ساز Eden سویچ مستقیم روی فایو پورت و بصورت native اجرا شد. دیشب خبرشو تو تاپیک اخبار گذاشتم. امروز ۱.۰۰۰.۰۲۰ ریلیز شد.
Release ProsperoEden v1.000.020 · blackbearreloaded/ProsperoEden
تو همین چند روز خیلی از مشکلاتش حل شده و الان با vulkan renderer بازیارو اجرا میکنه که احتمالا خیلی پرفورمنس بهتری میده. اگه عجله ندارید یکم دیگه صبر کنید بهتر بشه ولی الانم برای بازیای سبک قابل استفادس
دوست عزیز یعنی میتونیم بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild روی ps5بازی کنیم؟

• Like
Reactions: satellitedvb
درود
دوستان از کجا میتونم لیست بازیای که میشه جیلبریک ریخت رو ببینم ؟ فردا میخوام ببرم بازی بریزه نمیدونم که همه بازیا میشه یا یه تعداد خاصی میشه فقط ؟

دوست عزیز یعنی میتونیم بازی The Legend of Zelda: Breath of the Wild روی ps5بازی کنیم؟
من ردیت اخبار پورت شدنشو چند روز پیش دیدم. امروزم دیدم اپدیت جدیدش اومده و خبرشو اینجا گذاشتم. هیچکی ندیدم بازیارو تست کرده باشه و سازندشم اون موقع نتونستم پیدا کنم برای همین اومدم در جواب شما بنویسم عمرا الان بتونه botw رو اجرا کنه در اینده اپتیمایز بشه احتمالا بتونه
که یکم گشتم تونستم اکانت ایکس سازندشو پیدا کنم و دیدم تست botw رو همین ورژنو گذاشته. ۳۰ فریم کاملا استیبل قابل اجراس همین الان :|
بنظرم خودتونو با بازیای دیگه سرگرم کنید بذارید مشکلاتش حل بشه بعد برید سراغش هرچند الانم ظاهرا خیلی خوب جواب میده. این ۳۰ فریم جوری استیبله که انگار کلا مشکل پرفورمنس نداره ۶۰ فریمم فکر کنم بتونه اجرا بشه (من botw رو روی خود سویچ رفتم تا جایی که میدونم کلا بازی ۳۰ فریم بود رو پی سی با ماد ۶۰ فریمش کردن رو فایو هم احتمالا با یکم دستکاری بشه ۶۰ فریم انلاک کرد)
BlackBearReloaded (@BlkBearReloaded) on X

سونی نامرد دو سه روزه دیگه صبر می کرد و آپدیت اجباری 14.00 رو روی سرورها اعمال نمی کرد نسخه کامل گوست یوتی که دی ال سی داره با ace combat 8 که بازی درجه یکی هست هم قابل بازی و جلبریک بود.(البته شاید یه راهی پیدا بشه پورت کنن چون کدهای بازی رو به منتقدان داده بودن و اون موقع آپدیت اجباری در کار نبود و شاید از این طریق بشه یه کارهایی کرد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or