اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

اقا یکی میشه راهنمایی کنه من رو
۱- این پیلود که میگید چی هست که میگید میاد؟ مگه جیلبریک نیومده الان
۲- از جیلبریک این ۱۳.۶ ویدیو هست؟
۳- بعد از جیل بریک میتونم تو اکانت خودم بازی کنم یا حتما باید تو اکانتی که ساخته میشه بازی کرد؟
۴- بازی های هکی رو از کجا باید دانلود کنم و دیگه ریجن بازی مهم نیست برای دانلود؟

درود... داداش برای بود نشدن هاست راه حلی نداری؟
درود
راه حلش صبر کردن هست به نظر من دوستان عجله نکنن بزارن تا جوردی هاست درست و حسابی بده بیرون

اقا یکی میشه راهنمایی کنه من رو
۱- این پیلود که میگید چی هست که میگید میاد؟ مگه جیلبریک نیومده الان
۲- از جیلبریک این ۱۳.۶ ویدیو هست؟
۳- بعد از جیل بریک میتونم تو اکانت خودم بازی کنم یا حتما باید تو اکانتی که ساخته میشه بازی کرد؟
۴- بازی های هکی رو از کجا باید دانلود کنم و دیگه ریجن بازی مهم نیست برای دانلود؟
درود
دوست عزیز اگه صفحات مربوط به تاپیک اموزش هک رو نخوندی یا نمیخونی بهتره دست به دستگاهت نزنی و ببری پیش یه نفر که بلد باشه و برات جیلبریک رو راه اندازی کنه شما سوالاتتون رو داخل این تاپیک بپرس

فقط خدا کنه بازیهای PKG رو زود روی 13.60 پورت کنن دیگه مجبور نشیم دو نسخه بازی دانلود کنیم

آخرین ویرایش:
دوستان من اپدیت نکردم الان ساین اوت شدم میگه تا اپدیت نکنی نمیتونی لاگین کنی الان میتونم کپی خور کنم؟
اصلا کپی خور بکنیم؟

• Like
Reactions: rezagoli
عزیزان یه سوال داشتم، من در حال حاضر مهم ترین مسئله برام این هست که بتونم GTA رو روی کنسولم اجرا کنم، اگه الان روی 13.60 کپی خور کنم میتونم بازی رو نصب کنم وقتی میاد یا نه باید منتظر بمونم ورژن های بالاتر جیلبریک بشه؟ یعنی فقط به گیم هایی دسترسی خواهم داشته که تا 13.60 منتشر شدن؟

عزیزان یه سوال داشتم، من در حال حاضر مهم ترین مسئله برام این هست که بتونم GTA رو روی کنسولم اجرا کنم، اگه الان روی 13.60 کپی خور کنم میتونم بازی رو نصب کنم وقتی میاد یا نه باید منتظر بمونم ورژن های بالاتر جیلبریک بشه؟ یعنی فقط به گیم هایی دسترسی خواهم داشته که تا 13.60 منتشر شدن؟
درود
به این سوال دوستان فعال در هر دو تاپیک اموزش و اخبار هک ps5 بارها و بارها پاسخ دادن ولی متاسفانه برخی کاربران زحمت نمیدن به خودشون و پست ها رو یکی یکی مرور نمیکنن تا به جواب سوالاتشون دست پیدا کنن
همون طوری که اقا رضا بارها و بارها در هر دو تاپیک گفتن که صحنه هک کنسول سرشار از غافلگیری و سوپرازهای غیرمنتظره هست و هر لحظه ممکنه یه اتفاق جالب توجه و جدید بیفته چه برای جیلبریک دستگاه و چه برای پورت کردن بازیها .... برای بازی GTA هم بارها گفتن کسایی که میخوان منتظر نسخه هکی بازی بمونن و عجله ای هم ندارن ویا اینکه براشون مهم نیست نسخه هکی کی بیاد که بازی رو تجربه کنن صبر داشته باشن انشاا.... هکرها با گذشت زمان به خدمت بازی خواهند رسید و نسخه جیلبریک شدش هم منتشر خواهد شد .... و اما برای کسایی که عجله دارن و کلا نمیتونن و یا نمیخوان صبر کنن و دوست دارن در همون لحظه ریلیز بازی تجربش کنن و هزینه هاشم براشون مهم نیست دستگاهو اپدیت کنن و با خیال راحت اکانت قانونیش و یا اکانت ترکیبی شو خریداری و بازی رو نصب کنن
مورد دوم برای صدمین هزار بار که دوستان میپرسن اگه از اکانتم بیام بیرون یا دستگاهو هک کنم بن نمیشم و یا اکانتم سوخت میشه یا نه :
دوستان هزار بار توضیح دادن برای جیلبریک دستگاه به هیچ عنوان وصل سرورهای سونی نمیشه و با اون DNS معرفی شده وصل سرور یا هات اون هکر میشه و سونی چیزی رو نمیتونه ردیابی یا شناسایی کنه که بخواد شما رو بن یا دستگاتو مسدود کنه !!!!

درود
به این سوال دوستان فعال در هر دو تاپیک اموزش و اخبار هک ps5 بارها و بارها پاسخ دادن ولی متاسفانه برخی کاربران زحمت نمیدن به خودشون و پست ها رو یکی یکی مرور نمیکنن تا به جواب سوالاتشون دست پیدا کنن
همون طوری که اقا رضا بارها و بارها در هر دو تاپیک گفتن که صحنه هک کنسول سرشار از غافلگیری و سوپرازهای غیرمنتظره هست و هر لحظه ممکنه یه اتفاق جالب توجه و جدید بیفته چه برای جیلبریک دستگاه و چه برای پورت کردن بازیها .... برای بازی GTA هم بارها گفتن کسایی که میخوان منتظر نسخه هکی بازی بمونن و عجله ای هم ندارن ویا اینکه براشون مهم نیست نسخه هکی کی بیاد که بازی رو تجربه کنن صبر داشته باشن انشاا.... هکرها با گذشت زمان به خدمت بازی خواهند رسید و نسخه جیلبریک شدش هم منتشر خواهد شد .... و اما برای کسایی که عجله دارن و کلا نمیتونن و یا نمیخوان صبر کنن و دوست دارن در همون لحظه ریلیز بازی تجربش کنن و هزینه هاشم براشون مهم نیست دستگاهو اپدیت کنن و با خیال راحت اکانت قانونیش و یا اکانت ترکیبی شو خریداری و بازی رو نصب کنن
مورد دوم برای صدمین هزار بار که دوستان میپرسن اگه از اکانتم بیام بیرون یا دستگاهو هک کنم بن نمیشم و یا اکانتم سوخت میشه یا نه :
دوستان هزار بار توضیح دادن برای جیلبریک دستگاه به هیچ عنوان وصل سرورهای سونی نمیشه و با اون DNS معرفی شده وصل سرور یا هات اون هکر میشه و سونی چیزی رو نمیتونه ردیابی یا شناسایی کنه که بخواد شما رو بن یا دستگاتو مسدود کنه !!!!
مرسی عزیز دل بابت پاسخ دادن به سوالم، من راستش خیلی دنبال جواب گشتم تو صفحات و پست های متعدد اما نتونستم جوابی پیدا کنم، شاید از زیر دستم پستی رد شده باشه.
و امیدوارم که همیشه این انجمن و کامیونیتی ای که داریم همینجوری فعال باشه و همه بتونیم از همدیگه یاد بگیریم و به همدیگه یاد بدیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
درود
مشکل اصلی اینه نه پست اول توضیحات درستی نوشته برای کسی که هیچ اطلاعی نداره و نه بخش faq داره کلا. کسی هم نمیدونه پاسخ سوالش کجای تاپیکه. ممکنه جواب سوالش تو ده صفحه اخیر باشه مثلا ممکنه هم نباشه. نمیشه چیزی فهمید
منم حقیقتا از جای دیگه غیر از این تاپیک اکثر پاسخ هام رو میگیرم انقدر اینجا سوالات تکراری نوشته میشه ولی لینک بهشون نیست میترسم همچین پاسخی دریافت کنم و چهارتا علامت تعجب بگیرم به جای پاسخ محترمانه. که البته شما هم شاید خسته شدی انقدر جواب سوال تکراری دادی

مشکل اصلی اینه نه پست اول توضیحات درستی نوشته برای کسی که هیچ اطلاعی نداره و نه بخش faq داره کلا. کسی هم نمیدونه پاسخ سوالش کجای تاپیکه. ممکنه جواب سوالش تو ده صفحه اخیر باشه مثلا ممکنه هم نباشه. نمیشه چیزی فهمید
منم حقیقتا از جای دیگه غیر از این تاپیک اکثر پاسخ هام رو میگیرم انقدر اینجا سوالات تکراری نوشته میشه ولی لینک بهشون نیست میترسم همچین پاسخی دریافت کنم و چهارتا علامت تعجب بگیرم به جای پاسخ محترمانه. که البته شما هم شاید خسته شدی انقدر جواب سوال تکراری دادی
نه انصافا من هرموقع به مشکلی خوردم تو تاپیک های مختلف دوستان به محترمانه ترین حالت ممکن جواب دادن هرچقدر هم که سوال تکراری بوده.
حالا بعضی وقتا امکان داره کسی روز خوبی نداشته یا به هر حال از گفتن جواب تکراری خسته باشه که بازم برای من محترمه چون جوابم رو داده و مشکلم رو حل کرده، چهارتا علامت سوال ارزششو نداره اعصاب خودمون و شما رو خرد کنیم :D

عزیزان دمه همه گرم والا دیگه مشخص نیس باید چه کار کرد...کجااای پست اولو باید کاری کرد,,ک اطلاعاتش غلطه!!!
خب تاپیک اخرین اخبار هک هست و باید همون حول و حوش با موضوع و در زمینه خودش جلو برو ما ک فراترم رفتیمو همه جوره تا اونجایی ک توان و زمان بود انجام شد کاری ک شروعش کردیم ...
دوستانی ک از قبل و بعد هم اینجا ب اصطلاح سر میزنن ...قضاوتش با شما...

اینجا مقصودم بی حرمتی نیس اما بعضی از دوستان حالا رو حالت انلاین اما خاموشن بعد یهو تا خبری میاد همگی هجوم میارن اونم تو روزای اولیه هک ..
حالا شما در نظر بگیر همه جوره هم سوالات گوناگون در این بین مطرح میشه , البته اینطور موضوعات میتونه تا حدی قابل درک باشه ک محیط یک تاپیک در یک زمان ب حالت تقریبا ساکته و تو اینطور مواقع ترافیک سوالی هم پیش بیاد..!
اما واقعا انصافا باید همه اینو متوجه باشیم ک هر سوال و هر مطلبی جایگاه خودشو داره ..اگر اینجا تاپیک مرتبط با خبره پس نمی شه یهو حجمه کلی سوالات مختلفم همه رو اینجا پاسخ داد...!!
این سوالات مشخصا تو یک بازه زمانی هک و تو موقعی ک داریم اطلاع رسانی میکنیم از قبل تو پستای مختلف بیشتریاشون یاداوری شدن و موجود هستن..و از این ب بعدم تا مقداری حالا این هایپ روزای اول پشت سر گذاشته بشه بازم در حد توان تکرار خواهند شد و دلیلشم وجود اموزش های جدیدتر برای سهولت در کار و اخبار جدیدی ک از این پس هم تکرار خواهند شد.

منتهای مراتب طرف میاد بدون هیچگونه اطلاعی از قبل و حتی مقداری زمان برای مطالعه ک زمان زیادی هم نمی بره میخواد انی ب جوابش برسه و جوابی نگیره اونجاس ک میخواد وارد یک فاز دیگری کنه فضا رو...

قطعا با یک خویشتن داری این موضوعات حل میشه , اینکه پست اول باید ب فرض مجهز بشه یا فرض بگیریم اون جمله زیاده یا کم بشه بهتر میشه , اینجور فرضیات میدونم منطقیه ولی باید صبور بود ...پست ها رو با دقت دید اونوقت اگر نبود یا ب جواب مناسب نرسیدین تو یک پست مجزا حتما دوستانی ک تجربه کافی بدست میارن پاسخ خواهند داد.
اما وقتی کسی بدون مطالعه، فقط می‌خواهد سریع به جواب برسه و اگر نرسید با اعتراض وارد هر گونه فضایی حالا خارج از اینجا هم شه و دیگرانو ب باد انتقاد بگیره این کار فقط بحث را بیهوده طولانی می‌کنه در حالیکه با کمی خویشتنداری و دقت در مطالعه‌ی پست‌ها، هم وقت ما و هم وقت شما حفظ می‌شود.»

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or