اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

درود به شما دوستان بعد از سالها دوری:D

خبر جدید از ریلیز شدن جیلبریک 13.60 نشد؟
برادر حداقل چهار تا پست بالاترو بخون بعد بپرس :D
۱۳.۶۰ صبح افلاین شد الانم گفتن تستاشو دارن انجام میدن امروز ریلیز میشه. همه چیز امادس

• Like
Reactions: rohallah_tavakoli
برادر حداقل چهار تا پست بالاترو بخون بعد بپرس :D
۱۳.۶۰ صبح افلاین شد الانم گفتن تستاشو دارن انجام میدن امروز ریلیز میشه. همه چیز امادس
درود... دیگه اینقدر هایپ بودم برای نصب لینوکس روی PS5 که یادم رفت! :))

فکرش رو بکن لینوکس بیاری روی PS5 بالا و باهاش CS2 بزنی! :))

IMG_20260929_114938_260.jpg IMG_20260929_114937_784.jpg

💥خبر خوش برای کپی‌خور PS5 آپدیت 13.60​

🔥سونی قطع دسترسی PSN تا فریمور 13.60 رو انجام داد و اولین قدم جیلبریک یعنی اکسپلویت وبکیت توسط Nathan Fargo منتشر شد.

🔹در حال حاضر باید منتظر تست‌های بیشتر، بررسی پایداری اکسپلویت و انتشار هاست‌های بهتر باشیم.

🔹فعلاً برای نتیجه‌گیری نهایی و اعلام روش اجرایی جیلبریک زوده و باید منتظر اطلاعات تکمیلی بمونیم.

🔗 لینک‌ها:

• صفحه پروژه ی GitHub :
GitHub - ntfargo/Relapse-Exploit: Exploit chain for PS5 7.00 - 13.60

• پست توسعه‌دهنده در X
https://x.com/ntfargo/status/2104839563701035328https://github.com/ntfargo/Relapse-Exploit

آخرین ویرایش:
متاسفانه این رو هم گفته: Webkit may need several attempts, reload the page if the browser stalls. The kernel exploit may hang or panic the console, so reboot before trying again if that happens.
در واقع هم امکان داره برای رد کردن مرورگر چند تا تلاش لازم باشه هم کرنل پنیک و در نهایت هنگ کنسول رو داشته باشیم.

اینو یکی از تسترهای معروف ایرانی گفته👇👇👇

دوستان 12.70 و 13.60 رو تست کردیم فعلا از انجام جیلبریک از طریق وب خودداری کنید
فریز و خاموشی داره و یک سری مشکلات دیگه
صبور باشید چیزی نمونده

اینو یکی از تسترهای معروف ایرانی گفته👇👇👇

دوستان 12.70 و 13.60 رو تست کردیم فعلا از انجام جیلبریک از طریق وب خودداری کنید
فریز و خاموشی داره و یک سری مشکلات دیگه
صبور باشید چیزی نمونده
برای من عین کره انجام شد با تلاش اول
IMG_20260929_133200_223.jpg

دوستان صبر کنید یه دو روز بگذره تست بشه الکی نزنید روی دستگاه خدا تومنی فعلا چون هزار و یک مشکل ممکنه بوجود بیاد صبر کنید تا پایدار بشه دولوپرها روش کار کنن این همه صبر کردید چند روز هم روش

• Like
Reactions: rezagoli
میتونی فایلهای مورد نیاز با هاست مورد نظر رو برام بفرستی خصوصی یا لینک آموزش تصویری اگه موجوده آدرس لینک رو بدی. ممنون
دقیقا از روشی که خود هکر نوشته پیش رفتم فقط جای dns که نوشته dns هایی که داخل پست اول همین تایپک هست استفاده کردم

• Like
Reactions: rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or