اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

نمیشه فقط گزینه آپدیت کردن هست
جواب دوستمون
@RoadRash
مفصل بود اگر تونستی فایل رو پاک کنی لطفا اینجا بگو
من تقریبا هرچی فروم مرتبط بود رو زیرورو کردم و به این نتیجه رسیدم اگر نخوای فکتوری ریست کنی راهی برای پاک کردن فایل آپدیت نیست و باید خیلی مواظب باشی وقتی میخوای کنسول رو استندبای کنی گزینه (آپدیت و استندبای) رو نزنی

• Like
Reactions: شوکی and gow87
اگر اونجا نمیاد‌. حالت سختیه. مدل PS5 این هست که اخرین Firmware رو نگه میداره برای ری اینستال و این‌چیزا.
کلا تیک های اتوماتیک اپدیت و هرچیزی که هست بردار. از اینترنت کلا قطعش کن. با کابل اگر وصله، کابل رو جدا کن با وایرلس اگر وصل هست، شبکه نتورک رو قطع کن.(forgot کن)

مطمئن نیستم اما دوتا راه حل هست. اول تحقیق بیشتر کن و با مسئولیت خودت انجام بده. اگر سونی‌کاری کرده باشه اتوماتیک اپدیت بشه یا هرچیزی مسئولش خودتی!
وارد Safe Mode شو.
کنترلر رو با کابل وصل کن به دستگاه.
از منو گزینه‌ی زیر رو انتخاب کن.
Clear Cache and Rebuild Database
این‌گزینه رو انتخاب می‌کنی و تایید OK می‌کنی.
Clear System Software Cache
رو میزنی. بعد از یک -دو دقیقه فکر‌ کنم کنسول رو روشن کنی باید رفته باشه. اگر نرفته باشه راه حل دوم باید دستگاه رو کاملا ریست فکتوری‌ کنی.

اول از چیزایی که لازمه بک اپ بگیر.

از منوی کنسول میشه. از سیف مود هم بری گزینه‌ی "Reset PS5"میشه.
سلام عزیز
مرسی بابت راه حلی که دادی
سافتور کچ رو حذف کردم ولی هنوز فایل وجود داره
منتها از موقعی که اینترنت دستگاه رو خاموش کردم دیگه موقع خاموش کردن دستگاه اون دو گزینه مربوط به آپدیت نمیاد
بنظرت ضروری هست ریست کردن کنسول؟

• Like
Reactions: RoadRash

View attachment 423118​

🔥ساعت ۱۷:۰۰
همچنان ۱۳.۶۰ پر قدرت هستش و بلاک نشده است.

🚀امیدوارم تا کمتر از 24 ساعت آینده کپیخور 13.60 منتشر بشه.​

منتظریم ...​

احتمالا از بامداد امروز به ترتیب برخی از مناطق سرورهای فعال 13.60 خاموش بشوند.

جواب دوستمون
@RoadRash
مفصل بود اگر تونستی فایل رو پاک کنی لطفا اینجا بگو
من تقریبا هرچی فروم مرتبط بود رو زیرورو کردم و به این نتیجه رسیدم اگر نخوای فکتوری ریست کنی راهی برای پاک کردن فایل آپدیت نیست و باید خیلی مواظب باشی وقتی میخوای کنسول رو استندبای کنی گزینه (آپدیت و استندبای) رو نزنی
اگه فکتوری ریست کنم حتما فایل آپدیت حذف میشه؟
یوقت نکنه فایله بمونه😅

اگه فکتوری ریست کنم حتما فایل آپدیت حذف میشه؟
یوقت نکنه فایله بمونه😅
واقعا نمی‌دونم با ریست فکتوری حذف بشه یا نه. کلا یک ورژن اپدیت رو توی خود کنسول نگه‌ میداره و وقتی جدید‌تر دانلود شه، میشینه جای قبلی، تا در زمان مربوطه اپدیت بشه.
نمی‌دونم سونی توش بمب کار گذاشته که اتوماتیک خودش بره اپدیت کنه یا هرچی. ایشالا که اینطور نباشه و بعد از اومدن هک بشه پاکش کرد. الان چندجایی خوندم، بعد از جیلبریک‌،،مثل اینکه میشه پاکش کرد.

از‌طرفی میترسم ریست فکتوری کنی، موقع ریبیلد و ری اینستال بیاد اپدیت جدید ۱۴.۰ نصب کنه. احتمالش کمه ولی سونی هست دیگه...🚬

کلا خودت مسئولی. ایشالا که چیزی نمیشه. فعلا خاموشش کن از برق بکش تا جیلبریکش بیاد😁

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or