اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

با انتشار کپیخور 13.60 چه عناوینی به جمع بازی های کپیخور اضافه میشود.

CONTROL Resonant

دانلود بازی CONTROL Resonant برای PS5

Marvel's Wolverine
دانلود بازی ولورین Marvels Wolverine برای PS5

F1 25
دانلود بازی F1 25 برای PS5

Skull and Bones
دانلود بازی Skull and Bones برای PS5

EA Sports FC 27
دانلود بازی فیفا EA Sports FC 27 برای PS5

Onimusha: Way of the Sword

دانلود بازی Onimusha: Way of the Sword برای PS5

Mortal Shell II
دانلود بازی Mortal Shell II برای PS5

Assassin's Creed Black Flag Resynced
دانلود بازی Assassin’s Creed Black Flag Resynced برای PS5

007 First Light
دانلود بازی 007 First Light برای PS5

Gran Turismo 7
دانلود بازی Gran Turismo 7 برای PS5

PS5 Mount & Blade II Bannerlord
دانلود بازی Mount & Blade II Bannerlord برای PS5

Halo: Campaign Evolved
دانلود بازی Halo: Campaign Evolved برای PS5
phantom blad , god of war | laufey ? 8-> :-?

اصلا پست نمی خونید فقط می خواید سریع نظر بدید
الان بیاد الکی یکی بگه همه چیز گل و بلبل کیف می کنید لایکش می کنید؟
ما اصلا چیزی به اسم موج مثبت و منفی نداریم من صرفا حرف هکرها رو منتقل کردم و هکرها هم با شناختی که دارن صاحب نظرن اومدن همچین چیزی رو گفتن
حالا شما درک حقیقت یا پیشبینی براتون سخته هر برداشتی می خواید بکنید. پیشبینی یک چیز صد درصدی نیست اما فعلا نباید به هک های جدید خوشبین بود ترجمه شم می شه اینکه به هیچ عنوان به 14 یا بالاتر اپدیت نکنید
من نمی دونم هر خبر بدی که میاد می خواید کلی حاشیه ازش درست کنید من حتی نظر خودم ندادم نقل قول کردم اینقدرا دارید پست منو نقل می کنید برید به خودش بگید :D
خب کلا ساز مخالف بزن قویی داری😁
اصلا بگیریم فلو مثل GeoHot اومد و رفت. مگه ایفون یا ps3‌ دیگه جیلبریک نشدن؟ تو همین رزمایش باگ‌ها، بجز باگ بلوری فلو که اولش هم گفت قابل پچ کامل نیست، flatz, shuffle2, Specter, ChendoChap, cherburek هم باگ‌های کرنل و حتی هایپروایزر پیدا کردن. جوری میگی که انگار فقط فلو همه‌کار رو کرده 😁

قطعا فرد موثری بوده، کلی هم از سونی کاسبی کرده. ولی بقیه کاسبی باگ بانتی نداشتن. سکرت نگه داشتن. یوزرلند پیدا کردن، کرنل میدا کردن، اکسپلویت نوشتن. همین هایپروایزر اکسپلویت ۳ نفر گزارش کردن، هم فلو، هم jordy هم ، sonic_iso و چند نفر دیگه هم باگ رو ریپورت کردن. مشخص نیست کی اول ریپورت کرده، بررسی کامل میشه و یکی پول رو میبره بقیه داپلیکیت می‌خورن.

فلو جزو هکر‌هایی نیست که جیلبریک و مسائل و مراحلش رو انجام بده، صرفا باگ‌های آسیب‌پذیر رو گزارش می‌کنه. مثل بقیه هکر ها، میگه اپدیت کنید یا نکنید! بقیه با علم بر اینکه این باگ وجود دارن, مقایسه دوتا ورژن و گشتن مسیر، راحت‌تر از نفرات اولیه مجددا اسیب پذیری رو کشف می‌کنن و ازش برای جیلبریک استفاده می‌کنن!

خودت رو خیلی درگیر خبرهای ضد و نقیض نکن!
صحنه هک هرگز خالی نمانده و نخواهند نماند.
هرچیزی قائل به شخص باشه محکوم به شکست هست.
در دنیای هک هم این موضوع کاملاً رعایت شده، مثال هکر ایکس باکس 360 (C4EVA) بود.
هکر پلی استیشن 3 هم (George Hotz) بود.
و الان یسری افراد دیگری هستند.
پرچم هک و Pirate هرگز زمین نمی مونه.
پس خودتو درگیر خبرهای زودگذر نکن!

موفق باشی دوست عزیز 🌷

پستم درست می خوندید می فهمیدید چی گفتم یک بار کامل همش بخونید کسی نگفته نمی شه یا حتما طولانی می شه اما طبق بیان چندین نفر مهم فعلا اوضاع جالب نیست
بله گفتم 360 که 15 سال طول کشید تا هک شد سوییچ که همچنان نشده PS3 هم دیگه نشد همون زمان هم گفتن دیگه جلوی کاستوم فریمورش گرفته شده تا امروز دیگه نتونستن هکش کنن
پس باید دید چی می شه ممکنه اینم بره فهرست بلند مدت ها ممکنه هم ماه دیگه یک فرد حرفه ای پیدا بشه یک حرکت هایی بزنه. چیزی که مشخصه همیشه برای فریمورهای پایین تر مزایای بیشتری در انتظاره روی هر فریموری هستید بمانید برای افراد قدیمی مهم دامپ شدن گیم ها با بکپورت شدنش هست که برای این کار اینده خیلی روشن تره چون کاره راحت تریه
خب کلا ساز مخالف بزن قویی داری😁
اصلا بگیریم فلو مثل GeoHot اومد و رفت. مگه ایفون یا ps3‌ دیگه جیلبریک نشدن؟ تو همین رزمایش باگ‌ها، بجز باگ بلوری فلو که اولش هم گفت قابل پچ کامل نیست، flatz, shuffle2, Specter, ChendoChap, cherburek هم باگ‌های کرنل و حتی هایپروایزر پیدا کردن. جوری میگی که انگار فقط فلو همه‌کار رو کرده 😁

قطعا فرد موثری بوده، کلی هم از سونی کاسبی کرده. ولی بقیه کاسبی باگ بانتی نداشتن. سکرت نگه داشتن. یوزرلند پیدا کردن، کرنل میدا کردن، اکسپلویت نوشتن. همین هایپروایزر اکسپلویت ۳ نفر گزارش کردن، هم فلو، هم jordy هم ، sonic_iso و چند نفر دیگه هم باگ رو ریپورت کردن. مشخص نیست کی اول ریپورت کرده، بررسی کامل میشه و یکی پول رو میبره بقیه داپلیکیت می‌خورن.

فلو جزو هکر‌هایی نیست که جیلبریک و مسائل و مراحلش رو انجام بده، صرفا باگ‌های آسیب‌پذیر رو گزارش می‌کنه. مثل بقیه هکر ها، میگه اپدیت کنید یا نکنید! بقیه با علم بر اینکه این باگ وجود دارن, مقایسه دوتا ورژن و گشتن مسیر، راحت‌تر از نفرات اولیه مجددا اسیب پذیری رو کشف می‌کنن و ازش برای جیلبریک استفاده می‌کنن!
بحث فلو که رفته نیست اکثرا می گن از اینجا به بعدش کار سخت می شه کسیم نگفته نمی شه یا حتی زمان نداده اما این مورد یعنی اوضاع جالب نیست به شما هم پیشنهاد می کنم پست مجدد بخونید
سازه منم با حقیقت و منطق کوکه و اصلا من با اینکه سال ها برنامه نویسی درس دادم هیچ گونه نظر قاطع یا حتی نزدیک بهش ندارم چون نه انچنان هک بلدم نه اصلا روی سیستم PS کار کردم که بخوام صاحب نظر باشم صرفا خبرهاش گذاشتم دیگه تحلیلش با خودتون فکر می کنید توطئه هست طرف بی سواده اصلا نقشی داشته نداشته. پس اصلا سازه من نیست که مخالف باشه یا موافق اما اگر تنها رفرنس های موجود بررسی کنیم فعلا بدترین خبر ممکن برای هک PS5 شاهدش هستیم تا قبل از این کسی حرف از بن بست یا ترک صحنه رو نمی زد
من از این پست به بعدم جواب کسی رو دیگه نمی دم اینجا صرفا تاپیک خبره ما هم خبرهاش می ذارم نه نظر شخصی پس چه خوشحال می شید چه ناراحت از خبرها اجازه بدید تاپیک روند عادی خودش طی بکنه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: شوکی
پستم درست می خوندید می فهمیدید چی گفتم یک بار کامل همش بخونید کسی نگفته نمی شه یا حتما طولانی می شه اما طبق بیان چندین نفر مهم فعلا اوضاع جالب نیست
بله گفتم 360 که 15 سال طول کشید تا هک شد سوییچ که همچنان نشده PS3 هم دیگه نشد همون زمان هم گفتن دیگه جلوی کاستوم فریمورش گرفته شده تا امروز دیگه نتونستن هکش کنن
پس باید دید چی می شه ممکنه اینم بره فهرست بلند مدت ها ممکنه هم ماه دیگه یک فرد حرفه ای پیدا بشه یک حرکت هایی بزنه. چیزی که مشخصه همیشه برای فریمورهای پایین تر مزایای بیشتری در انتظاره روی هر فریموری هستید بمانید برای افراد قدیمی مهم دامپ شدن گیم ها با بکپورت شدنش هست که برای این کار اینده خیلی روشن تره چون کاره راحت تریه

پسرم بحث فلو که رفته نیست اکثرا می گن از اینجا به بعدش کار سخت می شه کسیم نگفته نمی شه یا حتی زمان نداده اما این مورد یعنی اوضاع جالب نیست به شما هم پیشنهاد می کنم پست مجدد بخونید
سازه منم با حقیقت و منطق کوکه و اصلا من با اینکه سال ها برنامه نویسی درس دادم هیچ گونه نظر قاطع یا حتی نزدیک بهش ندارم چون نه انچنان هک بلدم نه اصلا روی سیستم PS کار کردم که بخوام صاحب نظر باشم صرفا خبرهاش گذاشتم دیگه تحلیلش با خودتون فکر می کنید توطئه هست طرف بی سواده اصلا نقشی داشته نداشته. پس اصلا سازه من نیست که مخالف باشه یا موافق اما اگر تنها رفرنس های موجود بررسی کنیم فعلا بدترین خبر ممکن برای هک PS5 شاهدش هستیم تا قبل از این کسی حرف از بن بست یا ترک صحنه رو نمی زد
من از این پست به بعدم جواب کسی رو دیگه نمی دم اینجا صرفا تاپیک خبره ما هم خبرهاش می ذارم نه نظر شخصی پس چه خوشحال می شید چه ناراحت از خبرها اجازه بدید تاپیک روند عادی خودش طی بکنه
این بحث شما قبلا درست بود ولی العان با پشرفت هوش مصنوعی هکرها کارشون خیلی راحتتر شده همین باگ آخر برای 13.60 که انحصاری دست فلو بود را با هوش مصنوعی پیدا کردن دقت و سرعت هوش مصنوعی خیلی بالاتر از انسانه
همین هوش مصنوعی باعث شده آخرین ورژن هک بشه و منتظر باشن تا ورژن جدید بیاد و سرورهاش سونی خاموش کنه بعد بدن بیرون توی هک ps5 این اصلا سابقه نداشته
پس با همین هوش مصنوعی حفره های جدید هم خیلی راحتتر و غیر انحصاری دست یکنفر سریعتر از قبل کشف و فرمیورهای بعد هم خیلی زودتر از روند قبلی هک میشن

ولی از یک لحاظ به فلو حق میدم کاشکی حداقل چندوقت دیگه صبر میکردن بعد از عرضه gta حفره امنیتی را گزارش میکردن

• Like
Reactions: شوکی
اولش ک همش دنبال کارتریجای مختلف از یک محل تو محل دیگه دنبال تعویض بازی اتاری یا توپخونه (میکرو , سگا, سوپر نینتندو... )
بعدش شد قوطی های سی دی PS و تعویض شون تو پاساژ ناظم پور...
گذشت زمان شد PS2 یک البوم میزاشتن جلومون میگفتن انتخاب کن ..حالا ریجن بازی واسه ژاپن بود اصلا متوجه زبانش میشدیم , نمیشدیم اینکه رو عکسای بازی فقط انتخاب میکردیم!
بعد شد نتای مغازه دارو زنگ زدنو شماره گرفتن , هارد میبردیم بازی جدید بریزن
اخرشم شد بسته های نتو پر کردن هاردای ترابایتی!!
خب هنوزم دارن لامصبا رو opl و بازیای ps2 , پچ شدن اینا رو دیسکای تک 9 کار میکنن ک خیلی ام از نظرم عالیه..
یادم میاد یک جمله خیلی خوب این زکو تو بین پست های متعددش گذاشته بود:
گفته بود ای بشر با اینهمه بازی تو این همه نسلی ک اومده و ادامه دارم هست;
ایا همه بازیارو تجربه کردی ک الان غصه اینده و بقیه شو میخوری....!!
Alireza.jpg Alireza1.jpg

آخرین ویرایش:
بحث فلو که رفته نیست اکثرا می گن از اینجا به بعدش کار سخت می شه کسیم نگفته نمی شه یا حتی زمان نداده اما این مورد یعنی اوضاع جالب نیست به شما هم پیشنهاد می کنم پست مجدد بخونید

هیچ‌وقت چیزی رو نخونده، نمیام درباره‌ش جوابی بدم. اگر اشتباه کرده باشم هم، میگم اشتباه کردم و پستم رو پاک می‌کنم. ترسی از بابت ندارم. در مورد چیزی که شما آموزش دادید، چند سالی شغل من بوده، الان هم نونم رو از باگ بانتی سمت وب درمیارم.
روی سخت‌افزار کاری نکردم، اما منطق و مفاهیم، همگی یکسان هست و قوانین در سطح OS متفاوت، چون کرنل OS از FreeBSD و بعد از کرنل از درایور تا سطح کاربری یوزر رو کاستومایز کرده و OS خودش رو ساخته. افرادی که شوق زیاد، پول زیاد، وقت زیاد و دانش لازمه در این زمینه رو داشته باشن، کم نیستن. با خروج یک فرد هم، هیچ حادثه‌ای رخ نمیده و افراد دیگری جایگزین میشن. نگرانش نباش‌.

این بحث شما قبلا درست بود ولی العان با پشرفت هوش مصنوعی هکرها کارشون خیلی راحتتر شده همین باگ آخر برای 13.60 که انحصاری دست فلو بود را با هوش مصنوعی پیدا کردن دقت و سرعت هوش مصنوعی خیلی بالاتر از انسانه
همین هوش مصنوعی باعث شده آخرین ورژن هک بشه و منتظر باشن تا ورژن جدید بیاد و سرورهاش سونی خاموش کنه بعد بدن بیرون توی هک ps5 این اصلا سابقه نداشته
پس با همین هوش مصنوعی حفره های جدید هم خیلی راحتتر و غیر انحصاری دست یکنفر سریعتر از قبل کشف و فرمیورهای بعد هم خیلی زودتر از روند قبلی هک میشن

ولی از یک لحاظ به فلو حق میدم کاشکی حداقل چندوقت دیگه صبر میکردن بعد از عرضه gta حفره امنیتی را گزارش میکردن
الان اکثر گروه‌های هکری دارن مدلی برای خودشون انجام میدن که توی Hunt بهشون کمک کنه. اما در طرف مقابل، کمپانی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هم با بودجه زیادی که دارن، میان مدلی رو توسعه میدن که امنیت رو براشون بررسی کنه + هزینه می‌کنند تا کمپانی‌های تخصصی هم penetration test روی محصولشون انجام بدن. اونها هم همین الان مدل‌های هوش مصنوعی خودشون رو دارن توسعه میدن و به روز نگه میدارن، تا باگ ها رو دربیارن و گزارش کنن.

هیچ‌وقت نمیشه گفت آسونتر میشه و هیچ‌وقت نمیشه گفت سخت‌تر میشه. اینکه PS5 سخت‌افزاری داره که قبل از جهان‌شمول شدن هوش مصنوعی تولید شده، به طبع هوش مصنوعی کمک کننده‌تر هست و هک رو آسونتر می‌کنه، اما برای دیوایس‌های نسل بعدی، احتمالا شرایط سخت‌تری در پیش داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
دوستان پسر خاله خانومم یه فایو داره آنلاینه ، به من گفت میخوام کپی خورش کنم ، روش هم بازی داره چندتا قانونی ، گفت چطوریه؟ گفتم من آخرین کنسولی که کپی خور بود داشتم PSP بود :دی
چطوریه الان؟ یه توضیح کلی مختصر اگه میشه بدید😘
اینکه بن اینا نمیشه؟ بازی های الانش هم میتونه استفاده کنه؟

دوستان پسر خاله خانومم یه فایو داره آنلاینه ، به من گفت میخوام کپی خورش کنم ، روش هم بازی داره چندتا قانونی ، گفت چطوریه؟ گفتم من آخرین کنسولی که کپی خور بود داشتم PSP بود :دی
چطوریه الان؟ یه توضیح کلی مختصر اگه میشه بدید😘
اینکه بن اینا نمیشه؟ بازی های الانش هم میتونه استفاده کنه؟
ورژن کنسولو چک کن. اپدیت ۱۴.۰ هنوز اجباری نیست اگه اتو اپدیت نداشته شاید هنوز رو ۱۳.۶۰ باشه اگه ۱۳.۶۰ بود افلاینش کن کاملا صبر کن یکی دو هفته دیگه میاد اگه ۱۴ هست که کلا بیخیالش شو به این زودیا خبری نمیشه

• Like
Reactions: AM!R
ورژن کنسولو چک کن. اپدیت ۱۴.۰ هنوز اجباری نیست اگه اتو اپدیت نداشته شاید هنوز رو ۱۳.۶۰ باشه اگه ۱۳.۶۰ بود افلاینش کن کاملا صبر کن یکی دو هفته دیگه میاد اگه ۱۴ هست که کلا بیخیالش شو به این زودیا خبری نمیشه
راجع به بن و اینا چی؟ مثلا بعدا بخواد آنلاین بزنه و اینا؟

راجع به بن و اینا چی؟ مثلا بعدا بخواد آنلاین بزنه و اینا؟
شما اول فریمور رو چک کن اگه اتو اپدیت فعال بوده تا الان اپدیت کرده و از فکر جیلبریک باید بیاد بیرون چند صفحه قبلو بخونی میبینی داستان چی بوده معمولا همیشه فریمورای خیلی قدیمی جیلبریک میشن این فکر کنم اولین باریه که یه فریمور اخر جیلبریک میشه منتظرن دسترسی ۱۳.۶۰ قطع بشه پابلیک کنن. میتونه بعدا ریست کنه و اپدیت کنه انلاینشه و بیخیال جیلبریک بشه ولی اگه رو ۱۴ باشه به این زودیا دیگه خبری از جیلبریک نمیشه

• Like
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or