سلام الان ی هارد اکسترنال hdd حدودت توی دیجی بین ۱۵ تا ۱۸ هست ی ترا.ی هارد اکسترنال اس اس دی مثلا sd820 هم زده۲۲ تومن.صرف با اس اس دی نیست؟یا من دارم اشتباه میکنم؟موضوع چیه
دوستان روش های دیگه گفتن منم از برنامه ps5 xplorer استفاده کردم سرعتش برای من که بالا بود و تو ۵ دقیقه بازی 40 گیگی از هارد hdd بازی ps5 به حافظه داخلی کنسول انتقال دادم آموزش هاش هم هست حتی تو آپارات
باید دقت کنی فرمت هاردت رو exfat کنی و داخل روت هارد اکسترنال ات یه پوشه بسازی به اسم homebrew و داخل اون بازی بریزی اگه فرمت بازیهات تک فایلی باشه مثل exfat اصلا داخل پوشه اینا نباشه مستقیم اون تک فایل رو بریز تو پوشه homebrew تا شناسایی بشه اگه فرمت بازیت هم پوشه ای( row folder با پسوند .app) باشه هم باید دقت کنی بعد از اکسترکت کردنش اسم رو درست تغییر بدی تا هارد شناسایی کنه مثلا ممکنه بعد اکسترت بشه www.bazicenter.com[PPSA09664]abc-app
باید تغییر بدی به PPSA09664-app تا شناسایی بکنه از هاردت
ضمنا بازیهای ps4 که با فرمت pkg هست یا برخی dlc آنلاکر های بازیهای ps5 هم که فرمت pkg دارن مستقیم بریز رو روت هاردت(نه داخل پوشه مثل homebrew ) تا شناسایی بشه و خیلی راحت از ستینگ کنسول پایین و آخرش بری یه قسمت اضافه میشه به اسم debug settings از اونجا package instaler رو انتخاب کن بازیها رو نصب کن
یه سوال مگه PS5 COMPRESSOR برای فشرده سازی و تبدیل فرمتهای مختلف بازی به همدیگه نیست؟یعنی بدون تغییر فرمت و مستقیم میشه بازی ها رو به داخل کنسول انتقال داد و نصبش کرد مثل ps5 xplorer و ...؟و سرعتش چطوره در مقایسه با elf arsenal و ps5 xplorer و ...؟