اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام الان ی هارد اکسترنال hdd حدودت توی دیجی بین ۱۵ تا ۱۸ هست ی ترا.ی هارد اکسترنال اس اس دی مثلا sd820 هم زده۲۲ تومن.صرف با اس اس دی نیست؟یا من دارم اشتباه میکنم؟موضوع چیه
دوستان روش های دیگه گفتن منم از برنامه ps5 xplorer استفاده کردم سرعتش برای من که بالا بود و تو ۵ دقیقه بازی 40 گیگی از هارد hdd بازی ps5 به حافظه داخلی کنسول انتقال دادم آموزش هاش هم هست حتی تو آپارات

باید دقت کنی فرمت هاردت رو exfat کنی و داخل روت هارد اکسترنال ات یه پوشه بسازی به اسم homebrew و داخل اون بازی بریزی اگه فرمت بازیهات تک فایلی باشه مثل exfat اصلا داخل پوشه اینا نباشه مستقیم اون تک فایل رو بریز تو پوشه homebrew تا شناسایی بشه اگه فرمت بازیت هم پوشه ای( row folder با پسوند .app) باشه هم باید دقت کنی بعد از اکسترکت کردنش اسم رو درست تغییر بدی تا هارد شناسایی کنه مثلا ممکنه بعد اکسترت بشه www.bazicenter.com[PPSA09664]abc-app
باید تغییر بدی به PPSA09664-app تا شناسایی بکنه از هاردت
ضمنا بازیهای ps4 که با فرمت pkg هست یا برخی dlc آنلاکر های بازیهای ps5 هم که فرمت pkg دارن مستقیم بریز رو روت هاردت(نه داخل پوشه مثل homebrew ) تا شناسایی بشه و خیلی راحت از ستینگ کنسول پایین و آخرش بری یه قسمت اضافه میشه به اسم debug settings از اونجا package instaler رو انتخاب کن بازیها رو نصب کن

یه سوال مگه PS5 COMPRESSOR برای فشرده سازی و تبدیل فرمتهای مختلف بازی به همدیگه نیست؟یعنی بدون تغییر فرمت و مستقیم میشه بازی ها رو به داخل کنسول انتقال داد و نصبش کرد مثل ps5 xplorer و ...؟و سرعتش چطوره در مقایسه با elf arsenal و ps5 xplorer و ...؟

یه سوال مگه PS5 COMPRESSOR برای فشرده سازی و تبدیل فرمتهای مختلف بازی به همدیگه نیست؟یعنی بدون تغییر فرمت و مستقیم میشه بازی ها رو به داخل کنسول انتقال داد و نصبش کرد مثل ps5 xplorer و ...؟و سرعتش چطوره در مقایسه با elf arsenal و ps5 xplorer و ...؟
قایلیت فشرده سازی هم داره ولی میشه برا انتقالم ازش استفاده کرد.من خودم برا فشرده سازی اصلا ازش استفاده نکردم. الف آرسنال داشتم کنسولم بعد یه مدت هنگ میکرد حذفش کردم درست شد. باهاش یبار فایل انتقال دادم‌. نمیدونم در مقایسه باهاش چطوره ولی سرعت ps5 compressir خوبه و ازش راضیم.بعد تو الف آرسنال خودت باید مسیرو مشخص کنی اونجا بریزی. Ps5 compressor خودش دیتارو شناسایی میکنه میزاره جایی که باید باشه توی حافظه داخلی.

• Like
Reactions: FOX VS XOF
سلام رفقا
کنسولم فت دیسکخور ورژن ۱۲.۷۰ هستش و اگر کپی‌خور کنم هرچی اکانت و بازی دارم پاک میشن یا میشه کاری کرد که پاک نشه؟
دوم اینکه کامپیوتر دارم و با کابل لن و یک برنامه همیشه با سرعت بالا بازیهای فرمت pkg رو انتقال میدادم به کنسول ps4 هک شده ، همین کارو هم میشه با ps5 کرد و بدون دردسر بازی از هارد PC با lan انتقال داد؟

سلام دوستان نصب باریهای ps5 اینجور که دوستان میگن خیلی سخت نشون میده جرات انجامشو ندارم . برای بازیهای ps4 مثل همون سابق هست که فایل pkg رو نصب میکردیم و تمام ؟ یا بازیهای ps4 هم نصب بازیهاش روی ps5 فرق داره ؟؟

کلا اصلا میشه بازی ps4 دانلود کرد روی ps5 نصب کرد ؟!!

درود
فرقی نداره دیسک خور یا دیجیتال فعلا تا 12.70 کپی خور شده
منتها تا اپدیت 12.00 بدون نیاز به دیسک کپی خور و بدون نیاز به تایم 50 دقیقه ای برای انجام هک
داداش شکر خدا بعد 5 سال تونستم امروز بخرمش استاندارد فت فرمور 12.40 خریدم 103 تومن
فقط کپی خور نبود گفت 3 تومن میگیرم برات کپی خورش میکنم مثل همیشه بلانسبت بعضیا مغازه داره هار بود . گفتم خودم کپیخورش میکنم
سوالم اینه ورژن 12.40 کپیخور شه باید حتما دیسک داشته باشه؟
بهترین روش کپیخور با ریسک کم و مطمن کدوم روشه و ممنون میشم لینکشو بزارید

داداش شکر خدا بعد 5 سال تونستم امروز بخرمش استاندارد فت فرمور 12.40 خریدم 103 تومن
فقط کپی خور نبود گفت 3 تومن میگیرم برات کپی خورش میکنم مثل همیشه بلانسبت بعضیا مغازه داره هار بود . گفتم خودم کپیخورش میکنم
سوالم اینه ورژن 12.40 کپیخور شه باید حتما دیسک داشته باشه؟
بهترین روش کپیخور با ریسک کم و مطمن کدوم روشه و ممنون میشم لینکشو بزارید
فعلا فقط کپی خور ۵۰ دقیقه ای هست باید ورژن ۱۲.۰۰ می گرفتی

• Like
Reactions: mahabad
فعلا فقط کپی خور ۵۰ دقیقه ای هست باید ورژن ۱۲.۰۰ می گرفتی
داداش ممنون از جوابت ولی مثل اینکه سوالمو نگرفتی
قشنگ بخون کامل جواب بده ممنون
در ضمن میدونم کپی خورش ۵۰ دقیقه اییه
اونم به مرور حل میشه . فقط ۵ سالیه از صنعت گیم و کنسول دور بودم زیاد خبر ندارم ازش . وگرنه خودم اولین نفری بودم که اموزش کپی خور ایکس باکس ۳۶۰ گذاشتم تو این انجمن . فعالیت بالایی داشتم
جوانی کجایی که یادت بخیر 😂😂😂

داداش ممنون از جوابت ولی مثل اینکه سوالمو نگرفتی
قشنگ بخون کامل جواب بده ممنون
یه روش بیشتر نیست واسه شما عرض کردم همون روش بکاپ ۵۰ دقیقه ای هست دیسک هم نیاز نداره
تو گوگل عبارت جیلبریک p30day سرچ کنید روشش هست

• Like
Reactions: mahabad
یه روش بیشتر نیست واسه شما عرض کردم همون روش بکاپ ۵۰ دقیقه ای هست دیسک هم نیاز نداره
تو گوگل عبارت جیلبریک p30day سرچ کنید روشش هست
ممنون
ربطی به این پست نداره کنسولو گرون نخریدم یا قیمتش تو همین مایه هاست؟

اول که مبارکت باشه دوم اینکه نمیشه ندید گفت اما اگر کنسولت ترتمیز باشه و کارکردش کم باشه صدرصد خوبه و ارزش داره
ممنون😘😘😘😘😘
راستی یه سوال یادم رفت
کپی خور روش یوتیوب بریزم روش هر بار باید تمام مراحلو انام بدم یا فقط همون یه بار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or